Jump to content



RMA to Kingston


p_under

Recommended Posts

Χαιρετώ το forum!

Έχει κανείς εμπειρία από direct RMA στην Κingston? Θα ήθελα να μάθω πόσο αυστηροί είναι και γενικά τον χρόνο που θα κάνει να γυρίσει πίσω το προϊόν μου. Το ελαττωματικό κομμάτι είναι ένα Kingston Predator 2.400Mhz kit το οποίο ναι μεν περνάει πολύωρα memtest αλλά δημιουργεί restarts κατά την διάρκεια των οποίων η μητρική δείχνει F0 post error στον debbuger της. Άρα είναι περίεργο το πρόβλημα... (το έκαναν και σε άλλη μητρική και σε άλλον imc)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

εγώ έχω κάνει rma από kingston ήταν πολύ εξυπηρετικοί, μου έκαναν μερικές ερωτήσεις μέσω και μιας φόρμας για να διαπιστώσουν ότι όντως είναι πρόβλημα μνήμης και όχι κάτι άλλο και μετά μου δώσανε στοιχεία την έστειλα και μου στείλανε άλλη

μια ddr2 μνήμη

περίπου σε ένα μήνα μέχρι να την στείλω να την λάβουν να μου στείλουν άλλη και να την λάβω

Link to comment
Share on other sites

Η kingston ειναι μια απο τις καλύτερες εταιρίες στην πολιτική που ακολουθούν για το RMA. Εχω στείλει 2 φορές τους τελευταίους μήνες (και μάλιστα την πρώτη φορά χωρίς έξοδα αποστολής) και έκανα πάνω κάτω μια βδομάδα να μου φέρουν το καινούργιο εξάρτημα. :rap:

Link to comment
Share on other sites

μην αγχώνεσαι, λογικά πράγματα ζητούν δεν περνάς από ιερά εξέταση.

πχ

το sn, ίσως μια φωτογραφία του προϊόντος, φωτό από απόδειξη, ημερομηνία αγοράς και τέτοια!

Link to comment
Share on other sites

τι θες να πεις? ότι μπορείς να αλλάξεις και ραμ οι οποίες να μην είναι προβληματικές?

Δεν θα σου πω ότι δεν γίνεται αλλά θα σου πω ότι δεν ξέρω τι πολιτική ακολουθεί η κάθε εταιρία.

Σε άλλη μεγάλη εταιρία έκανα RMA νομίζοντας ότι το part ήταν ελλατωματικό (ενώ δεν ήταν τελικά) και μου το άλλαξαν με την προϋπόθεση να περάσει έναν visual έλεγχο, που πάει να πει να μην είναι πειραγμένη η εξωτερική του κατάσταση.

Αν μας πεις τι θες να κάνεις ακριβώς ίσως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε πιο πολύ!

Link to comment
Share on other sites

To memtest, κάνει περίπου 20 min ~1 ώρα για να ελέγξει μια φορά την μνήμη. Στις 4 ώρες θα τις ελέγξει 4~6 φορές. Είναι η πιο σίγουρη λύση για να δείς άν έχει κανένα error η μνήμη σου.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=30164]jamesbond[/MENTION] άρα δεν θα έπρεπε να σε νοιάζει από τώρα το RMA αλλά ο έλεγχος και διαπίστωση του ελαττωματικού part. Ξεκίνα με τις RAM και άσε τουλάχιστον 3 pass.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.