Jump to content

Ntontotis

Premium Members
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

About Ntontotis

 • Rank
  Registered User
 • Birthday 07/27/1991

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Γαλάτσι,Αθήνα
 • Ενδιαφέροντα
  Μοντελισμός, ποδήλατο
 • Επάγγελμα
  Ελ. Επαγγελματίας

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Α ναι αυτό ξέχασα να το αναφέρω. Μέχρι 600 ευρώ, μόνο για τη μονάδα. Περιφερειακά και οθόνη υπάρχουν
 2. Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να φτιάξω ένα PC για τα ξαδέρφια μου για δώρο. Στη κατοχή μου υπάρχει το λειτουργικό και ο hdd. Θα παίζουν κυρίως pubg, fortnight και overwatch. Ρωτάω κυρίως γιατί έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις σχετικά με το PC gaming μιας και εγώ ασχολούμαι με το ps4.
 3. Πρώτος μήνας δωρεάν. Μετά έχει συνδρομή ναι 10 ή 12 ευρώ ανάλογα το πρόγραμμα που θα διαλέξεις.
 4. Μετά από 20 ημέρες επιτέλους ήρθε. Netflix μέχρι να λιώσουν τα κόκκαλα στο κρεβάτι!
 5. Απέστειλλα και εγώ. Καλή χρονία και πάλι σε όλους από εμένα και τον Φράνκυ.
 6. @ronin13 καβαλάω και μηχανή και ποδήλατο και πατίνι. Και στα τρία φοβάμαι. Ίσως με το ποδήλατο περισσότερο. Αλλά, αν κινείσαι με ποδήλατο, τότε να ξέρεις ότι είναι ακριβώς οι ίδιες φοβίες με το πατίνι.
 7. @kpetros Έχω κάνει αποστάσεις μέσα στο επιτρεπτό όριο φόρτισης, δηλαδή 18 χλμ με μια φόρτιση. Συνήθως το χρησιμοποιήσω από το σπίτι προς το μαγαζί δηλαδή 6 χλμ την ημέρα. Στην Αθήνα που είναι γεμάτη λακούβες θέλει προσοχή. Αν μπαίνεις και χρησιμοποιείς μετρό ή τρένο βολεύει πάρα πολύ. Εμένα με πιάνει λίγο το γόνατο μετά από το 10 λεπτο οδήγησης λόγο των αθλίων δρόμων. Χαραμίζεται αν δεν έχει ποδηλατόδρομους το ξέρω αλλά και πάλι είναι αρκετά βολικό. Κάτω από 50% της φόρτισης πέφτει η απόδοσή του σημαντικά, το νιώθεις σε μικρές ανηφορίτσες. Γενικά, χαίρομαι που το πήρα. Αξίζει και το τελευταίο ευρώ που έχω δαπανήσει για την αγορά και τα περιφερειακά του.
 8. Καινούργια συμπαγή ελαστικά για το Xiaomi M365 σκούτερ που έχω από τον Ιούνιο. Έκανα 120 χλμ με slime μέσα στη σαμπρέλα για αντοχή αλλά δεν άντεξε τις μεγάλες θερμοκρασίες τριβής και έλιωσε και το ελαστικό εσωτερικά αλλά και η σαμπρέλα. Η αλλαγή, επειδή όταν το αγοράζεις μέσα στο κουτί έχει δύο ελαστικά και σαμπρέλες, ήταν απίστευτη ταλαιπωρία. Έξι ώρες για την μπροστινή ρόδα +νεύρα+απόγνωση+απογοήτευση. Με αυτά ευελπιστώ σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μη αλλαγής του ελαστικού, τουλάχιστον για 400+ χλμ. Από γνωστό κινεζομάγαζο έδωσα 30 ευρώ για το ζευγάρι.
 9. Θα δοκιμάσω και τους δύο πόλους σε συνδιασμό σε όλα τα μέταλλα που έχω για να δω πως συμπεριφερονται διότι η χρωματική ένδειξη είναι αυτή που είναι ενώ στο εγχειρίδιο τα δείχνει αντίστροφα. Ίσως για πληρότητα λόγο διαφορετικών υλικών που θα γίνει η κόλληση, όπως αναφέρατε και πιο πάνω.
 10. Φίλε @osa πραγματικά το θέμα του κλειστού κυκλώματος ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό. Έτσι ναι είναι λογικό. Αφού έχω τη γείωση στη κουπαστή και το σίδερο βρίσκεται σε ένα επίπεδο ξύλινο χωρίς να κλείνει κύκλωμα με το προς κόλληση σίδερο.... Πωωωωω και είχα σκάσει πράγματικα... Θα το δοκιμάσω αύριο
 11. Καλησπέρα στο γιορτινό στέκι, Τελικά δεν άκουσα τον φίλο @Τζίμης και πήρα μια ηλεκτροσυγκόληση ArcMax 140 . Πρόβλημα απειρίας πιστεύω διότι είναι η πρώτη φορά που πιάνω στα χέρια μου τέτοιο εργαλείο. Μετά από πολλά μαθήματα στο youtube και αρκετό θάρρος την έβαλα μπροστά, αλλά μάλλον κάτι κάνω λάθος. Ακολούθησα την συνδεσμολογία, η γείωση στο μαύρο και η τσιμπίδα στο κόκκινο, ηλεκτρόδια fincord 2,5mm που είναι μέσα στο επιτρεπτό όριο, γάντια μάσκα ηλεκτρονική όλα κομπλέ αλλά δεν βγαίνει σπίθα καθόλου. Δοκίμασα 5 φορές τα καλώδιο να δώ ότι έχουν κουμπώσει σωστά, δοκίμασα στα 140Α που είναι το μέγιστο αλλά τίποτα. Καμία συμβουλή?
 12. Αθάνατη ελληνική πατέντα! Ωραίος και πρακτικός.
 13. Φίλε @kavouras5 Είναι πάρα πολλά για χρήση αραιά και που. Σκεφτόμουν κάτι πιο απλό στην σειρά της Arcmax + ηλεκτρονική μάσκα + καλώδιο μεγαλύτερο , να δώσω περίπου 120 ευρώ μικτά. Και τα Telwin τα έχω ακουστά από ένα φίλο που δουλεύει με ηλεκτροσυγκολήσεις αλλά δε θα σηκώσει η τσέπη το ποσό δυστυχώς. @Τζίμης συγνώμη που δεν ανέφερα κάποια δεδομένα, λάθος μου. Για το τι θα συγκολήσω δε μπορώ να το εκτιμήσω. Το πιο πιθανό ιδιοκατασκευές με στρατζαριστά και κοιλοδοκούς. Κυρίως αν προκύψει καμιά απλή επισκευή και για να μάθω το εργαλείο, το οποίο δεν έχω ξαναπιάσει ποτέ στη ζωή μου. Στο θέμα της προστασίας. Ναι, η προστασία είναι το παν. Κυρίως το πρόσωπο και τα μάτια. Στο συγκεκριμένο κομμάτι θα χρειαστώ μια απλή ηλεκτρονική μάσκα μόνο και γάντια?
 14. Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω μια συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης για απλή ερασιτεχνική χρήση. Θα είναι γενικής χρήσης απλά και μόνο αν χρειαστεί δηλαδή να υπάρχει. Έχετε να μου προτείνεται κάποια συγκεκριμένη?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.