Jump to content



i7 2600k + GB UD4 B3 XP


Recommended Posts

Εχουν και τα δυο αποδειξη - εγγυηση λιγοτερο απο ενα χρονο ακομα και το πακετο ειναι στα 280 . Θα σπασει αν βρεθουν αγοραστες και για τα δυο ευχαριστω !

Link to comment
Share on other sites

GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-Z68XP-UD4 (rev. 1.0)

να τη φιλε . αλλα δν ειναι η XP δν την βρισκω σε λινκ δν θυμαμαι τι παραπανω εχει να σου πω ακριβως ^^ σημερα κατεβαινω αθηνα οποτε οτι γινει μεχρι την τριτη πρεπει για χερι με χερι αλλιως μετα καταθεση ! καλημερες!

Link to comment
Share on other sites

Θα απαντήσω μέχρι αύριο το μεσημέρι για το αν θα πάρω το πακέτο ή όχι :) το πακέτο μου κάνει αλλά περιμένω κάτι ακόμα που έχω προς rma και ανάλογα τι θα μου δώσουν θα προχωρήσω ή όχι.

Link to comment
Share on other sites

δν ξερω απο ο/c και δν το πιεσα παραπανω απο 4.7 σε νερο για να σου πω περισσοτερα ^^ γενικα δν μ αρεσε η ιδεα να στρεσαρετε οποτε ουτε μια ωρα δν δουλεψε ετσι . μετα δν ξαναδοκιμασα !

Link to comment
Share on other sites

Kαι το νερό γιατί το είχες ? :p κοιτά δεν με ενδιαφέρει να είναι ζορισμένος δεν πα να τον είχες και με 1.5v 3 χρόνια αφου είχες νερό δεν παθαίνει κάτι, τα 4.7 με τι ρέυμα στα έδωσε ?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.