Jump to content



Ποιο debian να κατεβασω?


Cipioner

Recommended Posts

Μπορει να μου πει καποιος ποια διανομη debian να κατεβασω, εδω, η εδω, να την δοκιμασω στο vbox, γιατι βλεπω πολλα iso, π.χ. το kfreebsd που ειναι 4,5gb, η ενα απλο iso γυρω στα 650mb?

Eυχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Συνήθως, οι CD versions έχουν τα απολύτως απαραίτητα για την εγκατάσταση του λειτουργικού. Προφανέστατα η DVD έκδοση έχει μέσα πολλά εξτραδάκια. Αν μιλάμε για εγκατάσταση σε μηχάνημα που έχει ίντερνετ, ότι και να βάλεις το ίδιο είναι :p

Link to comment
Share on other sites

Επειδη εκανα εγκατασταση την απλη εκδοση στην συνεχεια μου ζητησε και 2ο cd, αλλα πιθανων επειδη ειχα internet, πρεπει να κατεβασε τα υπολοιπα εργαλεια απο τον server.

Επισης ξερει καποιος πως μπορω να αλλαξω την εμφανιση του δεκτη του mouse? γιατι δεν βλεπω τετοια επιλογη.

Link to comment
Share on other sites

To freebsd το mipsel η το powerpc, τι διαφορα εχουν απο ενα linux.

Είναι για διαφορετικές αρχιτεκτονικές(mips,powerpc,sparc,i386,amd64), αν πας να το εγκαταστήσεις σε κάποιο laptop/desktop τότε απλά κοιτάς αν είναι 32bit ή 64bit ο επεξεργαστής σου και επιλέγεις ανάμεσα σε i386 και amd64.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.