Jump to content



βοήθεια για ασύρματο δύκτιο


morph

Recommended Posts

Θέλω να φτιάξω ένα ασύρματο δύκτιο στο σπίτι, που να ενώνεται με το ενσύρματο. Δηλ. Έχω τα 2 ΠΣ της υπογραφής μου με το ΠΣ2 να μοιράζει ίντερνετ. Ενώνονται σε 5port HUB. Exw και 2 φορητά το ένα έχει built-in WiFi και στο άλλο είχα πάρει παλαιότερα μια PCMCIA 3com WiFi card 802.11b.

Θέλω ένα access point ώστε τα pc στο ασύρματο να βλέπουν τα άλλα 2 και να πέρνουν ιντερνετ από το PC2

Αν υπάρχει και κάτι που να μπορώ να ενόνων το USB εξωτερικό δίσκο και να τον βλέπουν όλοι (και στο ασύρματο και στο ενσύρματο LAN) θα ήταν το ιδανικό!!

Link to comment
Share on other sites

Θέλεις απλώς ένα access point, δεν έχει σημασία το access point που θα πάρεις για τα υπόλοιπα που ζητάς. Το κοτσάρεις στο hub και δικτυώνεις ασύρματα και τα 2 laptop. Το να πάρουν internet τα 2 laptop είναι θέμα ρυθμίσεων, όπως έχεις κάνει στο 1ο PC.

Link to comment
Share on other sites

Παίρνουν ιντερνετ αυτόματα? Σαν να συνέδεα τα λαπτοπ με καλώδιο π.χ.?

Είδα ένα access point που έχει usb port gia HD sharing. Το HD θα το βλέπουν και τα 2 ΠΣ που συνδέονται με καλώδιο ή μόνο αυτά που συνδέονται ασύρματα?

Link to comment
Share on other sites

To HD μπορείς να το κάνεις mount σε ένα οποιοδήποτε pc από όλα και να κάνεις share το περιεχόμενό του, ώστε να το βλέπουν όλοι.

Ναι ένα access point είναι σα να συνδέεις το laptop με καλώδιο, το μέσο αλλάζει και είναι ο αέρας και όχι κάποιο καλώδιο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.