Jump to content



Cooler Master Devastator - Προβληματικά πλήκτρα


Recommended Posts

Τσιμπησα σημερα το combo.... Απολυτα ικανοποιημενος απο ολα εκτοοοος απο ενα μικρο θεματακι!

Σε καποια πληκτρα οι γωνιτσες ειναι σαν χτυπημενες (και οχι μονο στις γωνιες) και λειπει μπογια, με αποτελεσμα να εχει ελαφρο light leaking.... Το εχει αλλος αυτο το προβλημα η εγω ημουν γκαντεμης; :hm:

Δειτε πχ τα K,U, J (αυτο δε φαινεται καλα), συνολικα ειναι 10-15 πληκτρα ετσι... Να το γυρισω Κωτσοβολο;

Link to comment
Share on other sites

η αντιπροσωπια Cooler Master, είναι εξαιρετικη !! με τα την αγορα καπιων ακουστικων της συγκεκριμενησ εταιριασ , μου εχουν σπασει σε 10 μερεσ, ο κοτσωβολοσ δεν τα αλλαζε, η αντιπροσωπια μου τα αλλαξε κατευθείαν.. μπραβο τους, και δεν ηταν υποχρεωμενη..

τα ακουστικα μαπα.. δυστηχοσ..

http://www.thelab.gr/input-devices-and-peripherals-reviews/cm-storm-ceres-400-gaming-headset-review-128011.html

Link to comment
Share on other sites

Πηγα και το αλλαξα πριν λιγο...

Τα καλα νεα: λιγοτερα πληκτρα εχουν το προβημα

Τα κακα νεα: υπαρχουν ακομα και μαλιστα τωρα εχω αυτο σε 2 πληκτρα...

Δεν παω παλι για αλλαγη, θα κανω καμια πατεντα με μαρκαδορους και αν δε πιασει, θα παει στην αδελφη μου... Ευχαριστω πολυ ;)

Link to comment
Share on other sites

Αν βγαλεις το πληκτρο και το βαλεις σε μια λαμπα, βλεπεις οτι η μπογια σε πολλα σημεια ειναι "ισχνη", ειδικα στα τελειωματα, και πουθενα ομοιομορφη...

Εσωτερικα δε καταφερα να τα βαψω με μαρκαδορακι... Και επειδη αν ειναι προβληματικη παρτιδα δεν εχει νοημα να το παω παλι στον Κωτσοβολο, θα προσπαθησω να μιλησω με την εταιρεια στο FB (καθως κατι μερες τωρα περιμενω την απαντηση απο το επισημο support στη σελιδα τους...)

Δεν θα το αντεξω 3η φορα να ειναι παλι ετσι :p Οκ, δεν ειναι κατι σπουδαιο αλλα επειδη ειμαι "ψειρας" με τα πραγματα μου το θελω τελειο... Ειδικα το 1ο δε μπορουσα να το κοιταω με τιποτα, ηταν >10 γραμματα ετσι

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.