Jump to content



Προβλημα με ASUS Eee PC 1215B


z3et

Recommended Posts

Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους. Δεν θα εξηγησω πολλα, απλα θα ηθελα να δειτε το βιντεο. Προσωπικα δεν εχω ξανασυναντησει κατι τετοιο και δεν ξερω που να ριξω το φταιξιμο ("καρτα γραφικων"; οθονη; στις ενδιαμεσες καλωδιωσεις?). Ολο αυτο εγινε εντελως ξαφνικα, χωρις να προυπαρχει καποιο αιτιο (πτωση, νερο κλπ). Περαν απο τα artifacts(;) η αισθηση που δινει ειναι σαν να εχει ανεβει το latency της οθονης στα 3000ms.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=vy5maYcmgwY[/ame]

ΥΓ: Το μοντελο ειναι αυτο. Φυσικα δεν εχει εγγυηση πλεον. Καμια ιδεα...;

Link to comment
Share on other sites

Μολις δοκιμασα να το συνδεσω με HDMI και d-sub στην TV και, οπως το περιμενα η αληθεια ειναι, ολα δουλευουν ρολοι. Αρα η καρτα γραφικων δεν φταιει. Μενει οθονη και οι καλωδιωσεις της (convertor κλπ). Οποτε παω για αντικατασταση (των καλωδιων) και θα ενημερωσω...

Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο φαινόμενο παρουσιάζει σε ένα Dell του κολλητού μου. Η οθόνη πέρα από τις γραμμές έχει πάρει ένα ροζ χρωματισμό. Το chip της κάρτας γραφικών είναι AMD. Να το βάλουμε στον φούρνο; :jump:

Link to comment
Share on other sites

ειχα ενα αναλογο προβλημα με τη καρτα γραφικων στο ασους μου δηλαδη δε μου εδιχνε σωστα τα γραφικα κ κατεβασα τα μπιτ στα χρωματα κ εβαλα την αναλυση οθονης στο ελαχιστο κ επανηλθε μεχρι σημερα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.