Jump to content



Καρτα nVidia και BSOD


ronin13

Recommended Posts

Εχω ενα παλιο laptop που προσφατα πεταξε BSOD με σφαλμα "VIDEO_TDR_FAILURE (nvlddmkm.sys)".

Εκανα restart και πανω που φορτωνε τα Windows βγαζει παλι το ιδιο σφαλμα. Μπηκα σε safe mode, ολα καλα. Απεγκαταστησα τους drivers της καρτας γραφικων ωστε να εγκατασταθουν εκ νεου στο επομενο bootαρισμα, πραγμα που εγινε.

Μετα απο λιγο ομως εβγαλε την ιδια BSOD και πλεον η κατασταση ειναι εχει καταληξει να ειναι μια συνεχης λουπα Boot-> BSOD-> αυτοματο Restart-> BSOD... :getlost::getlost::getlost:

Δοκίμασα με ένα live cd Ubuntu,αλλά ενώ ακούγεται ο ήχος έναρξης, η οθόνη δειχνει ένα ατελείωτο λευκό...

Εχετε καμια ιδεα?

Η καρτα ειναι nVidia GeForce Go 7600, και το laptop τρεχει Windows 8.1 με τα τελευταια updates.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε παλιότερους οδηγούς όπως τον 314.22 γιατί από ένα σημείο και μετά άρχισε να πειραματίζεται η nvidia με energy saving features και γ@μ.... ο Δίας. Μετά μιας και είναι laptop θυμάμαι κάτι από σειρά 8 και ίσως σείρα 7 ότι ήταν ελαττωματικές εργοστασιακά και ότι με συχνή θέρμανση - ψύξη από λειτουργία χαλάγανε στο 6μηνο πάρα πολλές. Είναι παλιό story. Ελπίζω να μην είσαι σε αυτή την κατηγορία. Είχαν κυκλοφορήσει και patch οι κατασκευαστές για να δουλέυει το fan στο 100% στην GPU το οποίο δεν έλυνε το πρόβλημα απλά παρέτεινε το αναπόφευκτο.

Link to comment
Share on other sites

Το έχω 7 χρόνια τώρα και η αλήθεια είναι ότι έχω πειραματει κάμποσο πάνω του από ένα σημείο και μετά, χωρίς ωστόσο να μου βγάλει ποτέ πρόβλημα η κάρτα γραφικών.

Και ένα θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να σπάσω τη λουπα BSOD-reboot για να μπω σε safe mode και να πειράξω τους οδηγούς...

Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.