Jump to content



Καρέκλα γραφείου στα ~200€


Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Τελευταία έχω αρχίσει να αισθάνομαι άβολα μετά από πολύωρο καθισιό στην τωρινή μου καρέκλα(μια γελοιότητα των 40€) και επειδή δεν θέλω να παρουσιάσω προβλήματα μέσης/πλάτης στα 25 μου, είπα να επενδύσω σε μια καλή καρέκλα γραφείου. Έχω διαβάσει στα διάφορα threads του φόρουμ μας αλλά δε θυμάμαι να βρήκα κάτι που να με καλύπτει. Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στην Markus από IKEA. Έχει κανένας την συγκεκριμένη; Απόψεις; Μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο που μου διαφεύγει σε αυτό το χρηματικό πεδίο; Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Αποψη μου. Καλυτερα να αλλαζεις φθηνιαρες καρεκλες καθε χρονο παρα να τα σκασεις για κατι που δεν θα αντεξει πανω απο 3 χρονια.Την εχω πατησει ετσι, δεν το λεω τυχαια.

Η επενδυση σε καρεκλες γραφειου ξεκιναει απο 350+

Link to comment
Share on other sites

Για τη συγκεκριμένη έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια και στο θέμα αντοχής. Ας πούμε η τωρινή μου μέσα σε λιγότερο από 1 χρόνο χρήσης, έχει χάσει όλη την ελαστικότητα ο αφρός της έδρας της και είναι λες και κάθομαι σε ξύλο. Το δίχτυ της πλάτης έφυγε σε ένα σημείο από το πλαίσιο μέσα στους πρώτους μήνες και από τότε συγκρατείται με ένα zip tie. Και κόστιζε κοντά 50€. Ακόμα και 200 ευρώ να κάνει, αν αντέξει κοντά στα 3 χρόνια, η άνεση που θα προσφέρει δεν θα αξίζει το λίγο παραπάνω κόστος(σχετικά πάντα με την πρότασή σου);

Link to comment
Share on other sites

Αυτή φαίνεται πολύ καλή και δεν ξεφεύγει και τόσο πολύ από το χρηματικό μου όριο. Λέει Greece(Mainland) και εγώ είμαι Κρήτη. Βέβαια, τα Χανιά ένα πλοίο υπόθεση είναι από Πειραιά(9 ώρες), αλλά θα την στείλουν μέχρι εδώ;
Link to comment
Share on other sites

λαχανι χτυπητο χρωματακι

και διατρητη πλατη για να μην ποτιζει απο τον ιδρωτα τα καλοκαιρια

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΥΡΗ+ΛΑΧΑΝΙ ΠΛΑΤΗ ΔΙΑΤΡΗΤH ΤΙΜΗ28.50 HM1004.03

Απο το ιδιο μαγαζι τσιμπησα πριν λιγο καιρο αυτη

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ BUCKET ΜΑΥΡΟPVC+ΓΚΡΙ ΣΚΟΥΡΟMESH HM1006.02

Ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα η ολη φαση ητανε λιγο ρισκο μιας και δεν μπορουσα να κατσω πριν την αγορασω :p

Το καλοκαιρι δεν ηρθε ακομα οποτε δεν ξερω αν θα κανει οντως την διαφορα το γκρι διατρητο.

Οπωςδηποτε να δοκιμασεις κατι πριν το παρεις και να μην αρκεστεις σε σχολια/κριτικες απο τριτους, η καρεκλα ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά κατέληξα στην Markus από την ΙΚΕΑ. Είχα την δυνατότητα να την δοκιμάσω από κοντά για αρκετή ώρα(καθόμουν τουλάχιστον ένα τέταρτο) στο τοπικό κέντρο παραδόσεων και μου φάνηκε πολύ άνετη. Έτη φωτός μπροστά από την τωρινή μου. Την περιμένω αύριο ή αλλιώς την ερχόμενη εβδομάδα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Update στην εμπειρία μου με την Markus Ikea αφού έχει περάσει 1.5+ χρόνος κοντά. Ακολουθεί απάντηση σε ενδιαφερόμενο συμφορουμίτη που με ρώτησε:

 

 

Καλησπέρα. Κοίτα ποιοτική είναι, την έχω από τότε που έκανα το ποστ(δε θυμάμαι ακριβώς πόσο), κάθομαι καθημερινώς πάνω της ένα 6ωρο+ σίγουρα και δεν έχει χαλάσει, εκτός από την παραμόρφωση του αφρού στο σημείο που κάθεσαι. Βέβαια είμαι ~64 κιλά ανθρωπάκι..

Κατά τ'άλλα, αν το έχεις ψάξει online, όντως σε αναγκάζει να κάθεσαι πιο σωστά και δεν επιτρέπει πολλές περίεργες τεμπέλικες στάσεις. Είναι πάντως μεγάλη με ευρύχωρο πάτο, οπότε με τον καιρό τις συνηθίζεις και αυτές.

Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει πολύ. Ο κώλος μου νοιώθει σαν να ακουμπάει σε αέρα(και όχι σε ξύλο, όπως γίνονται οι περισσότερες μετά από πολύ χρήση, η πλάτη είναι ωραία και αεράτη(ειδικά το καλοκαίρι βοηθάει), το δέρμα δεν έχει "σπάσει κάπου", τώρα την χρησιμοποιώ χωρίς τα χερούλια γιατί με απομακρύνουν πολύ από το γραφείο και είναι άνετη. Έχουν εξαφανιστεί κάποιες ενοχλήσεις που είχα στην μέση μου(ανησυχητικό αν σκεφτείς ότι είμαι μόλις 20 και αθλούμαι ~1 ωρίτσα τη μέρα.), οπότε πιστεύω τη δουλειά της την κάνει.
Link to comment
Share on other sites

@Johnny6RED, με τα χερούλια έχεις κάνει καμιά πατέντα;

 

γιατί όταν τα βγάζω απ' την πίεση όταν κάθομαι το ύφασμα πάει στις μικρές προεξοχές που είναι οι υποδοχές για τις βίδες και φοβάμαι μη το σκίσω. έχεις βάλει καμιά βίδα - τάπα;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.