Jump to content



Σοβαρο προβλημα με τους σκληρους


Dj_Seps

Recommended Posts

Ρε παιδια εδω και πολλυ καιρο ο σκληρος μου κολαει τον υπολογιστη μου με δυο τροπους!1.Η θα δουλεβει πολλυ μεχρι να κολλησει το πσ (το λαμπακι του σκληρου ειναι παντα αναμμενο) η 2.Δεν θα δουλευει μεχρι να κολλησει παλι τον υπολογιστη(το λαμπακι τορα παντα σβηστο)!Ξερει κανεις μηπος τι να κανω?Εχει συμβει σε καποιον απο εσας αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα απο format ειναι και δεν εξηγουντε αυτα τα κολληματα!Τωρα οσο για το πρωτο που ειπες ειναι αληθεια.Το ενα partition που ειναι 20 gb εχουν μεινει ελευθερα μονο 50 mb!Και στον δευτερο σκληρο 6,4 gb ελευθερα τα 20 mb!Λες να ειναι αυτο?

Link to comment
Share on other sites

ποση μνημη εχεις επανω στο πισι?και τι λειτουργικο εχεις?ποτε σου κολλαει?οταν παιζεις καποιο παιχνιδι κατι αλλο?

πες μας και ποσο page file εχεις ορισει.........εαν καποιο απο αυτα που σου ειπα ειναι λιγο τοτε ο χωρος που εχεις αφησει ελευθερος να ειναι προβλημα..........

Link to comment
Share on other sites

Αν τρέχεις XP τότε ο χώρος που περιγράφεις είναι πολύ λίγος ακόμα και αν έχεις ram>512.

Το format το είπα όχι μόνο για τον χώρο, αλλά σε περίπτωση που υπάρχουν bad clusters και έστω το σύστημα σου χρησημοποιεί τα συγκεκριμένα κομάτια για system files ή virtual memory(πακέτο όποιο και απο τα δύο γιατί θα προσπαθεί ξανά και ξανά μέχρι να καταφέρει να γράψει ή να διαβάσει) το format θα τα βρεί και θα τα απομονώσει.

Link to comment
Share on other sites

Αν σου έχει μείνει μόνο τόσο λίγος χώρος ελεύθερος, θα υπάρχουν προβλήματα και κολλήματα. FORMAT αλλα και κανας καινούριος δίσκος, ίσος βοηθούσε...

Δοκίμασε πρώτα format και ΑΝ δουλέψει υπολόγισε και κανα καινούριο κοντα σιμα, για επέκταση

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.