Jump to content

MS OFFICE 2003 - ΑΠΟΡΙΕΣ!!!

oekab1992

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Θα ειμαι σύντομος. Έχω εγκατεστημένο στο PC μου το MS OFFICE 2003 PROFESSIONAL, 1 cd, πειρατικό. Με ενδιαφέρουν ορισμένες άλλες συμπληρωματικές εφαρμογές του πακέτου αυτού, όπως το VISIO 2003 & FRONTPAGE 2003.

Κάποιος μου είπε πως τα προγράμματα αυτά βρίσκονται σαν bundle σε μια εναλλακτική έκδοση του OFFICE, και συγκεκριμένα στο MS OFFICE 2003 PROFESSIONAL ENTERPRISE EDITION. Ψάχνω στο site της Microsoft για να βρώ αναλυτικά τις διαθέσιμες εκδόσεις και τα περιοχόμενα τους αλλά δεν βγάζω άκρη. Καταρχάς, υπάρχει ξεχωριστά OFFICE 2003 PRO και ξεχωριστά OFFICE 2003 ENTERPRISE, ή υπάρχει απλά OFFICE 2003 PROFESSIONAL και OFFICE 2003 PROFESSIONAL ENTERPRISE?

Όπως και να έχει, όποιος ξέρει στα σίγουρα απο έγκυρη πληροφόρηση ή απο προσωπική χρήση, ας μου πεί για την έκδοση αυτή. Όπως και να λέγεται, με ενδιαφέρει αυτή που ειναι 5 cd και τα περιέχει όλα. Λογικά ειναι το OFFICE 2003 ENTERPRISE EDITION. Αν ξέρει επίσης κάποιος, ας μου πει και τα περιεχόμενα του πακέτου αυτού με τα 5 cd.

Ευχαριστώ πολύ!!

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 15:19]

Για κοιτα εδω μια..... http://www.microsoft.com/office/editions/howtobuy/compare.mspx

βρκες τιποτα???

Φίλε μου, εκεί έψαξα πρώτα απο όλα, σε ευχαριστώ. Εσύ τι άκρη βγάζεις? Δεν εμφανίζει πουθενά αυτό το πακέτο με τα 5 cd. Απο τι καταλάβα μάλλο πρέπει να πάρω ξεχωριστά το visio 2003 και το frontpage για να έχω το πλήρες πακέτο. Ένας φίλος μου ωστόσο απο Αμερική, τρελός κομπιουτεράς μου είπε πως το office 2003 enterprise edition ειναι 5 cd, και τα έχει όλα, μαζί με τα δύο προαναφερθέντα που είπα. Στην ιστοσελίδα που μου είπες δεν τα έχει αυτά πουθενά.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Χθες, στις 15:38]

Πειρατικό ? Εννοεις κόπια ασφαλειας μαλλον.....;)

Ναι....... βεβαίως!!!!!! Κόπια ασφαλείας υψηλής διαβάθμησης απο ειδικό πάροχο πληροφορικής Αιγυπτιακής προελεύσεως με υποκαταστήματα στον δρόμο!!!!!

χαχαχαχα

Αρχική απάντηση από oekab1992

Ένας φίλος μου ωστόσο απο Αμερική, τρελός κομπιουτεράς μου είπε πως το office 2003 enterprise edition ειναι 5 cd, και τα έχει όλα, μαζί με τα δύο προαναφερθέντα που είπα

Έτσι είναι και έχει και μερικά άλλα (ούτε και εγώ θυμάμαι ακριβώς ποια)

Τελικά πήρα ένα κουρσάρο τηλ και μου είπε πως όντως υπάρχει η ειδική έκδοση MS OFFICE 2003 ENTERPRISE EDITION, είναι μόνο σε Αγγλική έκδοση, και περιέχει τα ακόλουθα:

CD 1: MS OFFICE 2003 PROFESSIONAL (word, excel, powerpoint, access, outlook, publisher, infopath)

CD 2: FRONTPAGE 2003

CD 3: VISIO 2003

CD 4: PROJECT 2003

CD 5: ONE NOTE 2003

Αν μάλιστα έχει κάποιος στην κατοχή του το MS OFFICE 2003 SMALL BUSINESS EDITION, τότε θα δει ότι στο δεύτερο cd υπάρχει ένα φανταστικό δωράκι, το OFFICE XP MEDIA CONTENT με άπειρα φανταστικά clipart για το office.

’ρα, για να έχεις την πλήρη σουίτα και με το παραπάνω, παντρεύεις το πακέτο με τα 5 cd του MS OFFICE 2003 ENTERPRISE EDITION, με το δεύτερο cd του MS OFFICE XP SMALL BUSINESS EDITION (δηλαδή το MS OFFICE XP MEDIA CONTENT) και έχεις ένα κομπλέ φανταστικό πακέτο με 6 cd.

Σημείωση το media content λειτουργεί με το office 2003 άψογα, το δοκίμασα.

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.