Jump to content



Περιεργο προβλημα με Μετονομασια Φακελων


Recommended Posts

Καλησπερα σε όλους!!

Τρέχω Windows 8.1 Pro 64 bit (with update) με όλα τα updates, στο σύστημα υπογραφής μου (εγκατεστημένα σε Vertex 3 SSD) και αντιμετωπίζω ξαφνικά το εξής πρόβλημα:

Όταν πάω να κάνω rename φάκελο ή νέο φάκελο και να του ορίσω όνομα βγαίνει μύνημα σφάλματος το οποίο λέει can't find the specified file, και μετα ακολουθει μηνυμα που λεει the filer or folder does not exist. Δεν εχω ξανασυναντησει τιποτα τετοιο ποτε :tomato:

Το κανει σε ολους τους δισκους του μηχανηματος ακομα και στους non ssd

Ιο δεν βλεπω να χω με Avast

Ολα τα υπολοιπα πανε οκ, εψαγα στο google πολλοι ειχαν τετοια θεματα με τα vista λιγοι με τα 7 αρκετοι με τα 8 και 8.1 αλλα οποια λυση και να χω δοκιμασει δεν κανει τιποτα! Εκανα και ενα fix registry που λενε ολοι γιαυτο το προβλημα αλλα τιποτα! Εχει κανεις καμμια ιδεα για να μην κανω παλι φορματ?

Link to comment
Share on other sites

ε αμα κάνεις φορμάτ βάλε κανά σοβαρό λειτουργικό.....χεχε

Κοίταξε τώρα τα αρχεία ανοίγουνε κανονικά όλα??? Είσαι συνδεδεμένος σαν administrator?? Περίεργο πρόβλημα το έχω δει μόνο σε περιπτώσεις που υπήρχε σφάλμα στους δίσκους και γενικά ήταν corrupted τα data..

Link to comment
Share on other sites

Και εμενα για data corruption μου φανηκε αλλα εχω 4 μηχανικους δισκους και 1 SSD, ολοι corrupted?? Chkdsk ολα οκ εχω τρεξει κατι αλλα scan απο cmd που ελεγαν σε κατι forums ολα οκ

Επισης π.χ. αν κανω rename σε καποιο αρχειο το κανει, σε φακελους δεν κανει!!

Καλο λειτουργικο ειναι τα 8.1 αμα κατσουν καλα :p (παντα με Classic Start βεβαια)

Παντα administrator ημουν :p Τα αρχεια ανοιγουν ολα μια χαρα κανενα προβλημα και μετακινησεις κανω αντιγραφες επικολλησεις κανενα θεμα, εχω διαβασει οτι το προκαλει καποιο update αλλα δεν βγαζω ακρη γιατι δεν βρισκω λυση :p

Πολυ κουλο και χω και ωραια στημενο το συστημα ποιος κανει φορματ τωρα :turn:

Link to comment
Share on other sites

δοκίμασες επαναφορά συστήματος ή όπως αλλιώς ονομάζεται??

Αυτό το οικτρό πραγματικά λειτουργικό με κάποιον τρόπο ξέφυγε από το κλουβί ενός εργαστηρίου και έφτασε στο desktop μας...Σε οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα θα ήταν απλά αδιανόητο..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.