Jump to content



Κατασκευη Desktop PC για entry level gaming


Recommended Posts

Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος και σε αντιθεση με πολλα αλλα μελη δεν εχω πολλες γνωσεις οσο αναφορα τους υπολογιστες....Το budget μου ειναι 600 ευρω ομως ο υπολογιστης θα φτιαχτει στο πλαισιο (δηλαδη κομματι κομματι).Επειδη ειμαι αρκετα ασχετος,θα μπορουσε κανεις να ριξει μια ματια σε ολα τα κομματια που εχει το πλαισιο και να μου προτεινει ενα Build?Ο υπολογιστης θα χρησιμοποιηται κυρίως για browsing,League of Legends,και ταινιες.Αυτο που στοχευω ειναι το pc να αντεχει να εχω ανοιχτο το LoL(60+ fps με Low graphics δεν με ενδιαφερουν τα γραφικα)

και να εχω συγχρονως ανοιχτο το internet με 1-2 καρτελες και το spotify.Απλα το σιγουρο θα ειναι οτι τα Parts θα ειναι απο το πλαισιο....Ευχαριστω πολυ :shout:

Link to comment
Share on other sites

To Πλαίσιο έχει τόσο μικρή ποικιλία που δεν πρόκειται να κάνεις κάτι καλό. Π.χ. τί τροφοδοτικό θα βάλεις; Κουτί θα πρέπει να πάς τουλάχιστον στο 200R με 58€ κ.λπ. Γιατί πρέπει να είναι από Πλαίσιο; Μπορείς να πάρεις κάποια κομμάτια τουλάχιστον από αλλού, όπως τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών;

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=31462]pnick[/MENTION]

η αναγκη του δεν χρειαζετε intel Λυση , το LoL ειναι πολυ ελαφρυ παιχνιδι (να σκεφτεις πως με αυτην που εχω βγαζω σχεδον 250FPS αμα κλεισω το vsynch )

παιρνει ενα APU και ειναι 150ε φτηνοτερα

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=31456]kpetros[/MENTION] Δεν αντιλέγω. Αλλά, ένα καλύτερο σύστημα ποτέ δεν πάει χαμένο. Οι ανάγκες του είναι τώρα αυτές. Σέ 1 χρόνο θα είναι ίδιες; Ποτέ δεν ξέρεις. Η λογική η δική μου λέει "πάρε το καλύτερο που μπορείς με τα χρήματα που έχεις". Και σίγουρα ένας i3 με μια 750Ti δεν είναι overkill με τίποτα, ούτε τα 570€ κανένα δυσθεώρητο ποσό για να πείς ότι ο άνθρωπος πετάει τα λεφτά του. Αφού έχει το budget ας πάει σε κάτι καλύτερο κατά την γνώμη μου.

Έγινε επεξεργασία από pnick
Link to comment
Share on other sites

μωρε μαζι σου , αλλα αμα αλλαξουν οι αναγκες του και ας πουμε γινει λιγο hardcore, σιγουρα ουτε ο i3 και η 750 θα του φτασουν

Σωστό, αλλά τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να αλλάξει πλατφόρμα ούτε επεξεργαστή αμέσως. Η κάρτα ούτως ή άλλως αλλάζει πιό συχνά σε ένα σύστημα που προορίζεται για gamer.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=32885]amstelr[/MENTION]

Το συστημα που σου ειπε ο [MENTION=31462]pnick[/MENTION] ειναι οτι καλυτερο για αυτο το budget. Θα σου προτεινα να βαλεις πολυ λιγα ακομα και να βαλεις SSD. Δεν ξερω αν εχεις δουλεψει ποτε με SSD παντως η αποκριση του συστηματος σου θα ειναι μερα με τη νυχτα σε συγκριση με μηχανικο δισκο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.