Jump to content

dragontech

Premium Members
  • Posts

    396
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dragontech

  1. dragontech

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλους!!! Δεν πρόκειται να πάρω μέρος στον διαγωνισμό λόγω ελλιπούς ελεύθερου χρόνου(ιδιωτικός τομέας, εργασία και τις Κυριακές φέτος από τα τέλη Νοέμβρη, χωρίς ρεπό με σπαστό 10ωρο, κλπ) θα ήθελα όμως να ευχηθώ υγεία και δύναμη στο team του thelab ώστε να συνεχίσετε να διοργανώνετε για πολλά χρόνια ακόμα(μακάρι για πάντα!) αυτούς τους απίθανους διαγωνισμούς! Είστε το παλαιότερο και το μοναδικό site πλέον που ασχολείται ακόμα με αμιγή θέματα πληροφορικής, so keep it up Σας ευχαριστούμε για όλα!
  2. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πόσα κατάφερε η AMD μετά από τόσες αντιξοότητες και που είναι πλέον σε θέση να προσφέρει το καλύτερο της αγοράς! Θεωρώ πως είναι σε καλύτερη θέση αυτή τη στιγμή απ'ότι ήταν το μακρινό 2004 με τους Άθλον. Η αρχιτεκτονική των Ζεν είναι όπως το παλιό καλό κρασί, όσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτεροι γίνονται σε κάθε νέα έκδοση. Η AMD αυτή τη στιγμή είναι σε πλεονεκτική θέση και πρέπει να το αξιοποιήσει στο έπακρο πριν η "μπλε" εταιρεία κάνει την επομένη κίνηση και τα ανατρέψει όλα, όπως έγινε το 2006..
  3. Θυμάμαι όταν το 2016 η αξία ανά μετοχή ήταν κάτω των 10 $. Ποσό γρήγορα ανέβηκε, πραγματικά εντυπωσιακές οι εξελίξεις στο χρηματιστήριο! Από εκεί που ήταν για κλείσιμο, ανέτρεψε κάθε πρόβλεψη
  4. Λογικα οχι. Δεν εχουν λογο να υποστηριζουν αρχιτεκτονικη 4ετιας. Αλλωστε, το τελευταιο εξαμηνο ολο το βαρος εχει πεσει στις navi και λιγοτερο στις vega. Mου φαινεται περιεργο που δεν υποστηριζεται η rx 5500 παροτι ειναι νεας αρχιτεκτονικης. Λογικα σε αυτην θα ερθει αργοτερα και ισως για τις vega. Οι polaris θα μπουν στο χρονοντουλαπο?
  5. Εμεις που εχουμε polaris(rx 570) δεν υπαρχουμε για την AMD; ? Mε το ζορι αναβαθμιση δηλαδη;?
  6. dragontech

    Zalman CNPS20X and CNPS17X: H Noctua δεν το περίμενε αυτό...

    Φοβερο cooler και σε πολλη καλη τιμη! Ευχαριστο να βλεπουμε την zalman back in the game!
  7. dragontech

    σε αναζητηση psu

    Γενικα τα platinum/titanium/iridium κλπ δεν αξιζουν τα λεφτα τους. Τα gold ειναι η ιδανικοτερη επιλογη, αλλιως και τα bronze που ειναι εξισου καλα... Ενα 2-3% αποδοση ειναι πολυ μικρο για να κανει την διαφορα, το θεμα ειναι παντα καθαρα ψυχολογικο και το κατα ποσο εχει επηρεαστει ο καταναλωτης απο το μαρκετιν. Απο CWT εχω καει, και οσο μπορω, οταν ειναι ακομα και για αλλους, προσπαθω να τους αποτρεπω απο την αγορα τους.
  8. dragontech

    Boot???

    Εχουν περασει μητρικες απο τα χερια μου που οταν πεισματικα αρνουνταν να εκκινησουν(εννοωντας να βγαλουν σημα στην οθονη...) τοτε με παρατεταμενο πατημα του power επανερχονταν τα default settings(στο BIOS)... Οπως προανεφερα δεν το εχουν ολες οι μητρικες!
  9. dragontech

    Boot???

    Οταν παταει παρατεταμενα το power λογικα κανει reset στο BIOS και απενεργοποιει τον υπολογιστη παραλληλα και μετα αφου ξαναπατησει το power εκκινει κανονικα λογω των default settings. Οντως λογω λακωνισμου θα επρεπε να το διατυπωσω πιο αναλυτικα για να ειμαι κατανοητος σε ολους ?
  10. dragontech

    Boot???

    Πιθανο να ειναι και η μητρικη..... Οταν ειναι ανοιχτο δοκιμασες να του κανεις ενα combined load test? Εαν ειναι σταθερο τοτε αποκλειουμε το τροφοδοτικο προς το παρον.. Εαν ηταν η οθονη δεν θα χρειαζοταν να κανει παντα την ιδια διαδικασια, αφου ενεργοποιουσε τον υπολογιστη μετα απο λιγο θα "ζεσταινοταν" η οθονη και θα εβγαζε σημα.. Απο την στιγμη ομως που ξεκιναει μονο οταν παταει παρατεταμενα το power τοτε λογικα(το εχουν αρκετες μητρικες) κανει reset στις ρυθμισεις του ΒΙΟS ωστε να εκκινησει... Μητρικη+ μνημες "βρωμαει" στην υποθεση....
  11. dragontech

    σε αναζητηση psu

    Μόνο Seasonic! https://www.skroutz.gr/s/20086605/Seasonic-CORE-GM-650.html 7 χρόνια εγγύηση, semi modular, gold και αποδεδειγμένη ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ! SPECS
  12. Πολλή όμορφη η υλοποίηση της XFX!
  13. dragontech

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr - 4η Εβδομάδα

    Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο! Σε αυτό το κολάζ (το οποίο δημιούργησα εγώ με το photoshop), έχω φωτογραφίες τις οποίες έχω τραβήξει από το κινητό μου, τα τελευταία 4 έτη, από το πάρκο Χριστουγέννων της πόλης μου.
  14. dragontech

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr - 2η Εβδομάδα

    Επειδή ο χώρος γύρω από τον σταθερό ήταν αδύνατον να συμμαζευτεί?, ορίστε μια με το "ταχύτατο" λάπτοπ μου? Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!
  15. dragontech

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr

    Μήνυμα εστάλη!! Παρότι με ζόρισε αρκετά , πιστεύω ότι βρήκα τα περισσότερα αν όχι όλα? Καλές γιορτές σε όλους και σε όλες και να είστε πάντα υγιείς και ευτυχείς! Σας ευχαριστούμε πολύ!
  16. Μπράβο AMDάρα! Καιρός ήταν μετά από τόσα χρόνια αποτυχιών και δυσκολιών! Athlon
  17. Είναι ακόμα σε "beta" φάση, πιστεύω σε κανά χρόνο θα έχει στρώσει? Μετά το εξαιρετικό gta v το οποίο δεν βιάστηκαν να αναπτύξουν και έτρεχε σε οποιοδήποτε pc( όπως και το san andreas κάποτε), "γλυκαμένοι" από τα πολύ υψηλά κέρδη επέσπευσαν την ανάπτυξη του τίτλου, χωρίς το απαραίτητο beta testing που όλα τα μεγάλα studios είναι απαραίτητο να κάνουν με αποτέλεσμα τώρα να έχουμε αυτή τη δυσάρεστη κατάληξη... Η αλήθεια είναι, πως όταν κυκλοφόρησε ο τίτλος σε κονσόλες δεν είχα καμία ελπίδα ότι θα έρθει ο τίτλος και σε pc, ωστόσο το ότι τελικά κυκλοφόρησε και σε pc αποτελεί μεγάλη έκπληξη!!
  18. Εξαιρετικός ο Brave! Ωστόσο, ακόμα πρώτη μου επιλογή παραμένει ο Opera(λόγω συνήθειας μετά από τόσα χρονιά..) τον οποίο έχω σεταρισμένο στις ανάγκες μου. Εξαιρετικότατη επιλογή είναι επίσης και ο Vivaldi(θεωρώ ο καλύτερος και ο ταχύτερος αυτή την στιγμή) ο οποίος είναι και ο ευκολότερος browser για ευκολότερη μετάβαση από άλλον browser, καθώς επιτρέπει πλήρη μεταφορά κωδικών, σελιδοδείκτων, λινκς ταχείας κλήσης κ.α. τόσο από crhome engine based browsers όσο και από firefox και IE.
  19. Με τα διαφημιζόμενα specs θα τρέχει για πάντα! Το θέμα είναι αυτοί που θα τον προτιμήσουν για πόσο θα τον αφήσουν στους στοκ χρονισμούς....
  20. $513? Η αλήθεια είναι πως τον περίμενα πολύ ακριβότερο για special edition. Με εκπλήσσει η intel... Το degredation το θεωρώ απίθανο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα με στοκ χρονισμούς /βολτς ειδικά αν υπάρχει καλή ψύξη... Εδώ με τον i5 8600 k που έχω ήδη κλείσει έναν χρόνο στα 4.9 ghz και με το τελευταίο Bios update μου επέτρεψε να του ρίξω και άλλο τα βολτς..
  21. dragontech

    Πρόβλημα με cache;

    Τον vivaldi αξιζει να τον δοκιμασεις και να τον εχεις ακομη και ως κυριως browser στο συστημα σου! Προερχεται απο τον συν-ιδρυτη και πρωην CEO του οπερα, ο οποιος με την αποχωρηση του πηρε καποιους προγραμματιστες μαζι του. Στον vivaldi εχουν ενσωματωθει οι περισσοτερες απο τις λειτουργιες τις οποιες αφαιρεσαν οταν επαψαν να υποστηριζουν τον opera classic με την φοβερη(καποτε..) presto engine. Επισης ειναι κατα πολυ ταχυτερος του οπερα και αυτο μπορει να διαπιστωθει ευκολα αν εγκατασταθει σε ενα αργο συστημα. O brave εχει δημιουργηθει απο πρωην εργαζομενους της firefox και ενσωματωνει αρκετα χρησιμα και παραμετροποιησιμα χαρακτηριστικα ασφαλειας, δικια του και ταχυτατη ad block engine(απο τον πρωην ceo του firefox), δυνατοτητα ανοιγματος ασφαλους ιδιωτικης καρτελας μεσω tor(το εχουν ενσωματωσει) και βελτιωσεις στην ταχυτητα του loading. Τελος, να προσθεσω πως και οι δυο browsers ειναι βασισμενοι στην Blink engine(chrome) , αλλα ειναι κατα πολυ ταχυτεροι και καλυτεροι του chrome...
  22. dragontech

    Πρόβλημα με cache;

    Ακυρο το προηγουμενο μου ποστ! Σε καποιους browsers διαγραφει την cache αλλα δεν εμφανιζει σε κανεναν μηνυμα, η τελοσπαντων καποια ενδειξη οτι εκτελεστηκε η εντολη. Πιο συγκεκριμενα, η εντολη στον IE και στον firefox δεν λειτουργησε καθολου και εχει παραμεινει ολοκληρο το ιστορικο. Στον οπερα διαγραφηκαν κανονικα ολα(ακομη και αυτα μετα τις 12.01 το βραδυ). Στον vivaldi και στον brave παρεμειναν μονο τα σημερινα(απο τις 12:01 το βραδυ και μετα).
  23. dragontech

    Πρόβλημα με cache;

    Confirmed! Ουτε και εμενα δουλευει σε 5 browsers που μολις δοκιμασα opera-vivaldi-brave-firefox-internet explorer. Εψαξα και στο νετ μηπως βρω παρομοιο προβλημα, αλλα τιποτα. Να 'ναι αραγε καποιο προβληματικο update των windows 10?
  24. dragontech

    Προβλήματα με format από USB

    Ουτε μετα απο 1-2 συνεχομενες επανεκκινησεις? Υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να δει το εξωτερικο dvd drive, ισως αν δοκιμαζες με bootable usb flash drive...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.