Jump to content



Σχετικα με ψευτικους υπερχρονισμους...


Recommended Posts

Παίδες το νού σας λαμάδες κυκλοφορούν με αυτά τα εργαλεία παντού. Είναι πραγματικά κρίμα ελπίζω benchs όπως 3Dmark(03/05) CPU-Z CBID να διορθώσουν το πρόβλημα. Για το SuperPi είδη έχει πάρει δυστυχώς το κατήφορο, ο Zytrahus είπε ότι θα φτιάξει δικό του SuperPi με checksums κλπ. ελπίζω να φτιάξει η κατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω το ελπιζω να βρεθουν τα καταλληλα tools... ειναι μαμακια

και καλα ο αλλος που το παραξυλωσε με τα 7GHz αν μας εδειχνε ενα setup που θα επιανε 6Ghz και 6.4GHz post ποιος θα μπορουσε να τον αμφισβητισει?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Τωρα εξηγουνται ολα!!

Στο ORB του 3DMARK 03 , στις καρτες radeon 9800PRO πρωτος ειναι ενας τυπας με 13.000+ , ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΤΟΣΟ δεν βγαζουν ουτε οι 6800 Ultra!!

Εγω με την 9800PRO μου και με whaterchiller πανω της ανεβασα το core στα 500!! ( απο 345 το οριγκιναλ της νομιζω) , οι μνημες χορις ψυκτρακια με κρατουσαν πισω, κ με το CPU στα 4GHZ εβγαζα 7500+ δηλαδη στην πενταδα μεσα.. (3ος) ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ Π@Π@ΡΑ AYTON DEN EKANA TON KOPO OYTE POST να κανω...

Πηγε το μυαλο μου σε cheat γιατι τετοιο σκορ απιστευτο.. και με στοκ κλοκαρισμενη την καρτα του ο τυπος χαλαρος στα 3.5 τον cpu του... Αλλα δεν ειχα ακουσει για cheat στο 3dmark...

ΚΡΙΜΑ....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.