Jump to content

AlienHack

Premium Members
  • Posts

    415
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About AlienHack

  • Γενέθλια 08/10/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Τεχνικός Η/Υ + DJ

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AlienHack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. AlienHack

    TURBO-X Dominus I ή Dominus IΙ

    Οκ, λοιπον . Απλος ειναι λιγο πολυπλοκο το θεμα γιαυτο ειπα να μην το θεσω απο την αρχη.. Εχω μια απορια. Ειμαι κατοχος του προηγουμενου μοντελου του Εν λογο λαπτοπ (ονομα μην ρωτησετε γιατι το ΠΛΑΙΣΙΟ καθε μηνα τα αλλαζει ειδικα στα λαπτοπ.) . ΕΙναι ακριβος το ιδιο σασι με τα Dominus I κ Dominus IΙ απλος φοραει πανω τον απλο Pentium M (Dothan oxi Yonah) και την 7800GTX αναβαθμησιμη. Το ερωτημα μου ειναι αν μπορω να βαλω την 7950GTX πανω. Σε ερωτηση που εκανα στο ΠΛΑΙΣΙΟ (μετα απο επικοινωνια με τα κεντρικα σερβις στην ΑΘηνα γιατι σε οποιοδηποτε αλλο καταστημα δεν ειχαν ιδεα γιατι πραμα μιλουσα) μου ειπαν οτι δεν ξερουν σιγουρα αλλα δεν νομιζουν. Δεν το αφησα εκει ομως, επικοινωνησα με την CLEVO (η εταιρια -ΟΕΜ- που φτιαχνει τα εν λογο λαπτοπ και τα μεταπουλαει στο ΠΛΑΙΣΙΟ , στην SAGER, AlienWare κτλ.) και μετα απο 2-3 εμαιλ μου ειπαν οτι τεχνικα θεωρητικα ειναι το ιδιο σλοτ για την καρτα γραφικων κ στα 2 λαπτοπ (το δικο μου και τα καινουρια DOMINUS I-II) αλλα δεν εχουν δοκιμασει το αν θα δουλεψει και δεν προκειτε να δοκιμασουν. Επειδη το ΠΛΑΙΣΙΟ πουλαει τις 7950GTX για λαπτοπ και σκετη ως αναβαθμηση ηθελα να ξερω αν μπορω να την βαλω και στο δικο μου. ΕΛεγα μπας και κανενας εχει τα καινουρια DOMINUS και ενδιαφεροταν να μου εδεινε τεχνικα χαρακτηριστικα των καρτων τους ή καμια φωτο του σλοτ. Στην καλυτερη να δοκιμαζαμε αν φορτωνει στο δικο μου. ΕΙμαι Τεχνικος Η/Υ στο επαγγελμα και εχω ανοιξει αρκετα λαπτοπια. ΣΤην σειρα της CLEVO (ΠΛΑΙΣΙΟ) το να ανοιξεις απο κατω και να βγαλεις την καρτα (ΜΧΜ CLEVO propretiary module) ειναι γελίο.
  2. Εχει κανενας σας ενα απο αυτα τα λαπτοπ του ΠΛΑΙΣΙΟΥ? Τα νεα Dominus I ή Dominus IΙ? Θελω να τουτ κανω 1-2 ερωτησεις για τα εν λογο λαπτοπ.
  3. AlienHack

    γνωμες για amilo 1667 g2

    Τα πρωτα reviews των Dual Core YONAH ειναι ενθαρυντικα και για τις επιδωσεις και για τις θερμοκρασιες, δεν ξερω πως τα καταφερε η intel αλλα ειναι ελαχιστα ποιο ζεστοι απο τους DOthan, οχι διπλασια ζεστοι οπως θεωριτικα νομιζαμε...
  4. AlienHack

    γνωμες για amilo 1667 g2

    Λαθος φιλε, και εγω ετσι νομιζα , οτι οι Pentium M τους εχουν τους Turion για μεσημεριανο αλλα τελικα μετα απο διαβασμα 2-3 συγκριτικων στο net φαινεται οτι οι Turion οχι μονο δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τους Pentium M αλλα τους ξεπερνανε και ενα 5-10% σε επιδωσεις..
  5. AlienHack

    AMD OC Database

    καιρος ηταν να βγουνε καλες εβδομαδες για OC , ΑΠο την 50 μεχρι της 502-503 αν θυμαστε ηταν ΟΛΟΙ μπανανες... Δεν μου λετε, η 505 δεν ειναι VEnice Core?
  6. AlienHack

    AMD OC Database

    Και για ποιο stable καταστασεις, με δοκιμασμενα benchmarks , folding κτλ.
  7. AlienHack

    AMD OC Database

    Με waterchiller στους -5 με +2 C
  8. AlienHack

    AMD OC Database

    Αρα οι Newcastle τα τρωνε χαλαρα τα 1.7-1.75V για 24/7??? Πειτε μου και σας εχω μια εκπληξη το απογευμα.. ειδη τα screenshots τα εχω... 3Ghz s&m stable κανεις?
  9. AlienHack

    AMD OC Database

    Jax πολυ ρευμα δεν τα πλακώνεις τα CPU σου? 1.84 εναν NEWCASTLE που εχεις ειδα καπου, 1,984V βλεπω εδω... τα μ@μ@ς για τα καλα. υποθέτω μονο για τα bench τα εχεις τοσο ε? Πλακα πλακα, ποιες ειναι οι μαξιμουμ safe τασεις για τους A64? για Newcastle και για Winnies. safe για 24/7 oc
  10. AlienHack

    Intel OC Database

    ELu αυτο ειναι Max post ή Stable
  11. AlienHack

    Intel OC Database

    Παντος τωρα που το βλεπω, πολυ ρευμα του δεινεις ετσι κιαλιος. 1.650 σε πρεσκοτ ειναι μπολικα... Ενω ειδα τωρα και το τσιπ του ΑΝ7 OverClocker, 4.2 με efault voltage.. καλη φαση...
  12. AlienHack

    Intel OC Database

    Επισης εχω την εντυποση οτι απο τα 300 FSB και πανω η IS7 λαλαει λιγο... :-) Παντος 49.4% Overclock δεν ειναι ασχημα.. και το chiller μου θελει λιγο tuning ακομα.. μπορω να ριξω πιστευω μεχρι και 10 βαθμους το cpu ακομα... Doctor το τσιπακι που εχεις ειναι απιστευτο!! εγω εχω ενα ιδιο step με σενα αλλα δεν τραβαει.. 3.9 μαξ ... φαντασου τι θα κανει το δικο σου με subzero temps.. το πουλας?? :worship:
  13. AlienHack

    Intel OC Database

    Θα το κοιταξουμε το γιατι δεν παει... και θα τον κανουμε να παει... Αυτος ειναι ο 2.8 μου οπως τον χρησιμοποιω 24/7 για να foldarei.. Ειναι σταθερος και ποιο πανω απλος δεν ειχα χρονο να τον τεσταρω.
  14. AlienHack

    Κατασκευή εναλλάκτη θερμότητας

    θα μετρησω σημερα το μερος θα υπολογισω κιολασ και θα σου πω το απογευμα. Θα ειναι καλη φαση να δουμε αν η διατομη του σοληνα εισαγωγης (και οι σπειρες) θα παιξει ρολο στην αποδοση.
  15. AlienHack

    Κατασκευή εναλλάκτη θερμότητας

    Δεν υπαρχει θεμα ρε. ετσι κιαλλιος με την αλαγη που εκανα δουλευει μια χαρα τωρα. Εγω σου τα λεω για να καλυτερεψεις το σχεδιο σου και να γινει οσο το δυνατον καλυτερο. Κατι αλλο πoυ θελω να σε ρωτησω. Υπαρχει περιπτωση να φτιαξεις εναλακτη με μεγαλυτερο σωληνα στο σπιραλ? δηλαδη ασ πουμε 1/4? Το υπολοιπο συστημα μου ειναι 1/4 και εχω την εντυπωση οτι η μικρη διατομη του σωληνα του εναλακτη πρεπει να μου ριχνει την αποδοση του συστηματος. Εβαλα μεγαλο κομπρεσσορα, 3/8 . Και μου φενεται χαζο το σημειο που "σκαει" το φρεον να ειναι ποιο στενο απο την επιστροφη.. Θεοριτικα θα δω μεγαλη διαφορα αν βαλω εναλακτη με μεγαλυτερο σωληνα. Αν μπορεισ να φτιαξεις τετοιο και με καλη τιμη θα ηθελα ενα. Και ο whitewolf που εφτιαξε chiller με πολυ καλες επιδοσεις τετοιο εναλακτη εχει αποτι βλεπω στην φοτο. 1/4 σωληνα σπειροιδη.. Ειναι ευκαιρια μια που στο συστημα μου εβαλα συλεκτη υγρων και μπορω να βαζω-βγαζω εναλακτη χωρις να χανω το freon, να κανω κανα συγκριτικο στους εναλακτεσ. Να τεσταρω αυτον που μου εδωσες, με εναν σαν του Whitewolf με μεγαλυτερο σωληνα, να δουμε αν παιζει ρολο βρε αδερφε το μεγεθος του σωληνα, και να δοκιμασω και εναν του ice με fins στο φιναλε.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.