Jump to content



Θέλετε ν΄ακούσετε ένα ρεκόρ γκίνες;


Recommended Posts

Είχα αγοράσει απ΄το e-shop την ASUS P8P67. Στην αρχη τη revision 1 καθώς ανακαλέστηκε επισήμως μου την σλλάξαν σε κανα δυο βδομαδάδες...

Επειτά, η rev. 3 προσωπικά σε μένα βγαίνει προβληματική και μαντέψτε... 2 ΟΛΟΚΛΚΗΡΑ χρόνια και δεν έχω ακούσει νέα τους. Εμείς ανέκαθεν ένα τηλ. σπιτιού είχαμε που αν ήθελαν θα μας βρισκαν σίγουρα. Σχεδόν πάντα κάποιος είναι σπίτι. Αλλά και παλί, σε τέτοιες περιπτώσεις θα περίμενεμες λίγο επιμονή. 1000+ ευρώ τους είχα δώσει για ολόκληρο μηχάνημα.

Ενα πάση περιπετώσει, ενα έχω αγοράσει άλλα 2 PC από αλλου φυσικά, λέω ας πάω να δω τι έγινε εκείνο το ρημάδι... Στην αρχή μου λένε αύριο θα σε ενημερώσουμε. Πάω την επόμενη μέρα και μου λένε σου είχαμε στείλει μήνυμα στο κινητο!!! Ποτε μας κανείς δεν είχε κινητό. Εντωμεταξυ θυμάμαι καλά τη δυσανάσχετησή τους όταν τους την είχα πάει διότι η ASUS δεν έχει εδω παράρτημα και μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 50 ευρώ!!! Τι να κάνω ο άμοιρος, είπα, «εντάξει». Αλλά σας είπα τι ακολούθησε τελικά. Εδώ ακριβως κιόλας διάβαζα τρελά για το συγκεκριμένο κατάστημα και ο ανόητος αγνόησα τις συμβουλες.

Εν ολίγοις παίδες, ξερα, μου φάγαν μια μητρική 170 ευρώ. Πλέον δε θέλω να ξαν΄ακούσω για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη εσυ τους αφησες δυο χρονια την μητρικη σου χωρις να παρεις ενα τηλεφωνο?

εγω στον πρωτο μηνα,που την κρατουσαν θα πηγαινα απο εκει και θα μιλαγα με προισταμενους.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ο άνθρωπος πρώτον αυτοσαρκαζεται κ δευτερευόντως κραζει το eshop. Έτσι κ αλλιώς αλλά δυο pc έχει αλλάξει από τότε όπως λέει, δεν έμεινε ξεκρεμαστος να μοιρολογάει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.