Jump to content



Προβλημα με σινχάιζερ ακουστικα


morfeas-dsl-

Recommended Posts

Λοιπον οπως λεει και ο τιτλος ετσι στο ασχετο μολις εβαλα το internet security 2005 και μετα δεν βγαινει ηχος απο το ενα ακουστικο ουτε λειτουργει το μικροφωνο.Δοκιμασα τα παντα, δεν μπορεσα να τα φτιαξω.

Κατι παρομοιο επαθε ενας φιλος μου ενα μηνα πριν.Το αναφερω γιατι περιμενα καλυτερη ποιοτητα απο τη συγκεκριμενη εταιρια

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ έχω sennheiser ακουστικά αλλά χωρίς μικρόφωνο.Για την ακρίβεια

έχω τα HD-477 και το norton antivirus 2005 όχι το internet security και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Α! κάρτα ήχου έχω την audigy2.

Link to comment
Share on other sites

Ε? οχι δεν εχει καμια σχεση, απλα το γραφω σαν παραδειγμα πως λειτουργουσε πριν.

Επισης το ανεφερα γιατι στο site της symantec λεει πως το νορτον παρουσιαζει προβλημα αν εχουμε επιλεξει να φορτωνει και η sounblaster μας απο τα windows.

Παντως εβαλα και αλλα ακουστικα στο συστημα μου κ δουλευαν κανονικα,μενει να δοκιμασω τα δικα μου καπου αλλου κ αν δεν παιζουν να τα παω πισω,πρεπει να ειναι στην εγγυηση

Link to comment
Share on other sites

Εάν τα ηχεία σου παίζουν stereo ή άλλα ακουστικά που χρησιμοποιείς, τότε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά κατά 99% φταίνε τα ακουστικά σου. Αν όλα όσα παίζεις παίζουν μονόπαντα και μήπως έχεις κάνει από το master τις κάρτας ήχου pan αριστερά ή δεξιά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.