Jump to content



MSI P67


potis

Recommended Posts

Ανοιγω το θεμα για να ρωτησω αν κανεις αλλο εχει απο αυτο το chipset σε οποιαδηποτε μορφη, GD45/55/65 κτλ. το δευτερο revision με φτιαγμενο το Sata προβλημα που ειχαν, C3?Πως λεγεται δεν θυμαμαι.

Απλα υπαρχει το εξης θεμα.

Το BIOS της GD55 εχει ενα θεμα με τα USB (Ολα τα Sandy Bridge versions που δοκιμασα) γενικα τρωει cold reboot τιν ωρα του boot σαν το ποιο συνηθισμενο φαινομενο και καποιες φορες μπορει να μην νιωσει το πληκτρολογιο.

Γενικα μιλαμε για 1 φορα στα 20 boot ισως να φαει cold reboot και μετα ανοιγει κανονικα 1 φορα στις 50 να μην νιωσει το πληκτρολογιο, ειναι γνωστο θεμα, με προκαλεσε τεραστιο προβλημα και ψαξιμο πριν ~2 χρονια, αλλα τελικα το βρηκα οτι δεν μπορω να κανω τιποτα, ειναι κακο BIOS και απλα learn to live with it.

Επισης εχω το εξης θεμα με την συγκεκριμενη mobo.

Οταν εβαλα την ψυκτρα πριν 1.5 χρονο, boot loot συνεχεια..Reset CMOS, καποια απο τις 10 φορες δουλεψε και ολα καλα αποττοτε, και OC καναμε, ~10 BSOD να εχω φαει σε idle τους τελευταιους 14 μηνες, και απο οσο εχω διαβασει ειναι κατι που μπορει να συμβει με τους SB.

Σημερα το μεσημερι, παλι τα ιδια, βγηκε απο το ρευμα τελειως λογο καθαριοτητας (με τον στρατο ειχε να καθαριστει 10 μηνες..) και αντε παλι boot loop , reset CMOS και τωρα για καμια βδομαδα θα παλευω να επαναφερω το OC γιατι δεν εκανα "Save profile" ποτε.

Αν και ηδη περασα IBT και Linx χωρις να καταλαβει τιποτα 10/5 passes σε Very High/All RAM.

Εχει κανεις τετοιο θεμα ή απλα με εκατσε εμενα η πειραγμενη?

Δεν ρωταω για το USB προβλημα, αυτο ειναι καθαρα θεμα BIOS και απλα η MSI δεν ασχολειται απο την αρχη γιατι συμβαινει σε λιγους και σπανια, ρωταω για το Boot loop που συμβαινει χωρις λογο, αντε την πρωτα φορα εχωσα ολοκληρο γομαρι Xigmatek Aegir, λες κατι θα κουνησα, κατι θα εγινε κτλ τωρα δηλαδη τι δεν του αρεσε? Ο αερας?

Έγινε επεξεργασία από potis
Link to comment
Share on other sites

MSI P67-GB65 και δεν είχα το παραμικρό. Μάλλον έτυχες σε ελαττωματικό κομμάτι αν και στις αρχές είχαν θέματα οι drivers για τις USB 3.0

Έγινε επεξεργασία από vagsk
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.