Jump to content



Σχετικό ασχετο .


das

Recommended Posts

Αυτο ειναι ενα ποστ πιο πολυ για μενα .

Πολλες φορές εχουμε τις "αψημαχιες" εδω μεσα ,απο άλλους καλοπροεραιτα απο άλλους ετσι κι έτσι.

Πιστευω οτι εχω αδικησει ενα άτομο όμως .

Σε μια συζήτηση που ο ιδιος ίσως δε θύμαται καν πλέον ,ο φίλος yanni , μου τη βγήκε λιγο άτσαλα ,και του τη βγήκαν κι εγω πιο άτσαλα .

Στη συνέχεια διαπίστωσα οτι ειναι ενα μια χαρά σοβαρο άτομο ,και εχω μετανιώσει γιατί του την ειχα πει οχι πολυ όμορφα.

Φιλε [MENTION=188]yanni[/MENTION] , δεν ξέρω αν θυμάσαι καν αυτο που λεω ,και δεν εχει και σημασία ,απλα το εφερα βαρέως[emoji14] .

Άσχετα ποιος είχε δικιο η οχι ,(δε θυμάμαι καν) δε μίλησα καλα .

Sorry.

Link to comment
Share on other sites

99 στις 100 φορές ξεχνάω με ποιον "μάλωσα" και για ποιο λόγο. Θα πρέπει να έχει παίξει πολύ άσχημη φάση για να κρατήσω μούτρα σε κάποιον για εύλογο χρονικό διάστημα (πάνω από βδομάδα/μήνα).

Έχω και εγώ τις στραβές μου κάποιες φορές και αντιδράω κάπως άγαρμπα άλλες, στο πρόγραμμα είναι. Στο πρόγραμμα σχεδόν του οποιουδήποτε θα έλεγα. Άλλωστε πολλές φορές διαβάζουμε κάτι με εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που το γράφει κάποιος άλλος.

Τώρα δεκτή η συγγνώμη αν και ούτε εγώ θυμάμαι τον λόγο. Αν έφερα και εγώ ευθύνη για το οτιδήποτε, συγνώμη και από μένα προς εσένα και σε όποιον άλλον πιθανόν παρεξήγησα σε κάποια άλλη φάση, σε κάποια άλλη κουβέντα, αδίκως.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.