Jump to content



ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ WD 100GB EIDE


Recommended Posts

Χαίρετε.!! Πρόσφατα, παρέδωσε πνεύμα ενας σκληρός δίσκος Western Digital 100 GB EIDE. Συγκεκριμένα σαν να ξεκινούν οι κεφαλές και μετα από λίγο ακούγεται δυνατά τακ-τακτακ και μετά από λίγο σταματά (power-down ?) και ξανά το ίδιο...

Τον έβαλα σε εξωτερική θήκη για να το ελέγξω, αλλά δεν φαίνεται στο σύστημα (μόνο κάτω δεξιά το εικονίδιο USB φαίνεται)..ενα πρόγραμμα της WD το έβλεπε όμως με σωστή χωρητικότητα και έκανε κάποιους ελέγχους.

Το HDD Regenarator το έβλεπε με λάθος χωρητικότητα και ξεκίνησσα να κάνω ελέγχους. αλλά μετά από λίγη ώρα το τροφοδοτικό της θήκης κάηκε και το κουτί είχε ανεβάσει θερμκρασία..

Οι περισσότεροι μου είπαν οτι κατα 99% φταίει η πλακέτα ελεγκτή του δίσκου και ψάχνω να βρω ιδιο, μήπως και μπορέσω να σώσω τα δεδομένα. Αν κάποιος έχει κάτι ή ξέρει που μπορώ να βρω παρακαλώ ας απαντήσει:

WD Caviar WD1000

LBA 195371568 100.0 GB

S/N: WMA9P1545366

MDL: WD1000BB-22CCB0

DATE: 11 NOV 2001

DCM: HREHBT2AH

WD P/N: WD1000BB-22CCB0

Έγινε επεξεργασία από Ozymandias
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.