Jump to content



Παει το PC μου :bye:


mattypocket

Recommended Posts

τελικα δεν ειχα συνδεσει το hdd led και μαλλον αυτο ηταν το προβλημα, αλλα αλλαξα και σατα καλωδιο. ολα κομπλε τωρα, ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!!:dance3:

δεμπαίζει να φταίει το led που δεν είχες συνδέσει. το ότι άλλαξες το καλώδιο sata το έφτιαξε μάλλον

Link to comment
Share on other sites

Είδες που το bye bye pc έγινε πάλι σκέτο pc

χαχα ωραια ατακα...

Παντως γουρλωσα τα ματια οταν ειδα να γραφει οτι εβαλε τα καλωδια στην τυχη... οκ, να το χαλασεις με την εννοια να καταστρεψεις το mobo πχ σε επιπεδο που να μη μπορει να λειτουργησει ειναι δυσκολο, αντε το χειροτερο σα συνδυασμος που μπορω να σκεφτω ειναι να βαλει τα 5βολτα του usb στο διακοπτη του reset, και να ξεκιναει κανονικα, αλλα και παλι εχει αρκετες προστασιες ή στην εντελως χειροτερη περιπτωση χανεις μια usb αλλα οπως και να χει αυτο το "τα εβαλα στην τυχη" μου εμεινε...:p

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομιζω οτι μπαινουν τα usb εκει.

Γενικα απο αυτα εκει δεν παθαινει τιποτα το pc και το μονο που πρακτικα χρειαζεσαι για να bootαρεις ειναι το βραχυκυκλωμα που δινει για τα 5V του τροφοδοτικου για boot (πρασσινο με μαυρο αν θυμαμαι καλα στο 24pin).

Link to comment
Share on other sites

Χαχαχαχα!!! Από τα πιο τρομερά θέματα που έχω διαβάσει!!

Από εκεί που λέει "στην τύχη" άρχισα να διαβάζω σαν τρελός για να δω τι έγινε παρακάτω! Ούτε στο game of thrones τόση αγωνία!! Να'σαι καλά φίλε, γέλασα!! Προτιμώ τα happy ends. :)

Link to comment
Share on other sites

Είδες που το bye bye pc έγινε πάλι σκέτο pc με λίγο διάβασμα και ψάξιμο;

Δεν παίζει να είμαι ο μόνος που διάβασε "κράξιμο".

χαχαχα

Είχα κάνει το ίδιο πάντως και δεν λειτουργούσε το Reset και οι μπροστά θύρες USB και νόμιζα ότι χάλασαν οι θύρες γιατί θεωρούσα ότι τα έβαλα σωστά, το R.T.F.M. του καθηγητή μου όμως με έσωσε :p

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.