Jump to content

Anwnimos

Members
  • Posts

    49
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Anwnimos

  1. Anwnimos

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά thelab. Ο θεός να μου κόβει δευτερόλεπτα και να σου τα δίνει σε uptime. Να μου κόβει μέρες και να τα δίνει σε ad revenue, να μου κόβει βδομάδες και να σου δίνει περισσότερη αγάπη, μήνες να μου κόβει και να σου δίνει γενικά, χρόνια να μου κόβει γιατί δεν έχει μείνει τίποτα άλλο. Μπράβο παιδιά για την καταπληκτική δουλειά σας, μπορεί να είμαι "ανενεργό" μέλος αλλά διαβάζω τακτικά σαν guest γιατί είμαι μεγάλη ντίβα. Πάντα τέτοια! Καλά ρε, δεν ντρέπεστε να μου ζητάτε πρόταση για έναν καλύτερο λάμπη; 1 ) Λάμπεις λάμπη μου! Αυτό μόνο, τίποτα άλλο.
  2. Anwnimos

    Laptop 400-450€

    Εγώ σκέφτηκα κάτι σε αυτά τα δύο : http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-g50-80-80e50240pb-156-intel-core-i5-5200u-4gb-1tb-amd-r5-m330-free-dos-p-PER.910468 (Αν και ξεφεύγει κατά 30 ευρώ πάνω) ή http://www.skroutz.gr/s/7070057/Dell-Inspiron-3543-i3-5005U-4GB-1TB-Linux.html
  3. Anwnimos

    Laptop 400-450€

    χαχαχα ίσως αλλά ντάξει, εδώ άντεχαν το autocad οι υπολογιστές στη σχολή με 1-2 gb ram (Aν είχαν και τόσο). Συμβιβάζεται πάντως και με τα FM και CS:GO όσον αφορά τα παιχνίδια!
  4. Καλησπέρα, φίλος και συμφοιτητής ψάχνει laptop για να μπορεί να δουλεύει προγράμματα όπως autocad και photoshop και παιχνίδια όπως football manager, CS:GO, NBA 2k15 κλπ. Όποιες προτάσεις έχετε/θα είχατε, καλοδεχούμενες! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  5. Στα Crazy Sundays http://www.e-shop.gr/asrock-x99m-killer-retail-p-PER.528808 Με την επόμενη τιμή από skroutz.gr στα 241€ http://www.skroutz.gr/s/5330884/Asrock-Fatal1ty-X99M-Killer.html?keyphrase=ASROCK+X99m+killer Λίγο πιο τσιμπημένη στα καταστήματα του bestprice.gr στα 265€ http://www.bestprice.gr/item/2154365990/asrock-fatal1ty-x99m-killer.html?fromq=ASROCK+X99M+Killer
  6. Anwnimos

    #labxmas2014 day 3 gift 5

    I'm the creeper, catch me if you can. Καλημέρα και καλή τύχη σε όλους
  7. Anwnimos

    TheLab.gr Version 3.0

    Με το καλό παιδιά! Εδώ θα είμαστε
  8. Anwnimos

    Forthnet και Internet

    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όταν ξανά πάω στο σπίτι μου θα το δοκιμάσω έτσι, γιατί ο πατέρας μου είπε ότι έτσι και δεν είναι το καλώδιο και δώσουμε τζάμπα λεφτά θα με κρεμάσει με αυτό
  9. Anwnimos

    Forthnet και Internet

    Αχα. Ευχαριστώ για την απάντηση. ν Έχει μήνες που ξεκίνησε αυτό, απλά όταν τους παίρναμε τηλέφωνο, έκαναν αυτοί τα "μαγικά" τους και για αρκετές μέρες ήμασταν καλά. Δεν μένω εδώ γιατί σπουδάζω γι αυτό και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Όχι, δεν νομίζω να έχουν κάνει κάποια έργα από τον ΟΤΕ πρόσφατα. Όχι ακόμη, είπαν οι γονείς μου ότι θα πάνε μια από αυτές τις μέρες να ρωτήσουν σε ηλεκτρολόγο.
  10. Καλημέρα παιδιά, εδώ και καιρό έχω θέμα με το ίντερνετ στο σπίτι. Κάνει αποσυνδέσεις εντελώς, εννοώ ότι πέφτει τελείως το ίντερνετ και για αρκετή ώρα δεν επανέρχεται. Ήρθε τεχνικός από την Forthnet (αφού πρώτα το έφτιαχναν αυτοί τηλεφωνικά) και μου είπε δύο πράγματα, ένα ότι έχω καμμένο καλώδιο από το κουτί κάτω στην οικοδομή και θα πρέπει να έρθει ηλεκτρολόγος να περάσει καινούργιο ως από κάτω έως το σπίτι μου και δύο ότι έχουμε 10 volt εξωτερικό θόρυβο αλλά είναι του ΟΤΕ και θα πρέπει πρώτα να φτιάξουμε εμείς το καλώδιο. Υπάρχει περίπτωση να λέει μπαρούφες; Το λέω γιατί τώρα έχω κανονικά ίντερνετ, ο εξωτερικός θόρυβος γιατί επηρεάζει μόνο την δική μου γραμμή και όχι κανενός άλλου στο κτήριο; Δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  11. Anwnimos

    Ξύστρα για Faber Castell

    Καμμένη χρήση φρέζας, πραγματικά
  12. Νομίζω ότι η εικόνα τα λέει όλα, ολόκληρη η έννοια της ρύθμισης είναι σε αυτή την εικόνα Automation Engineering. Trust me, I'm an engineer. - 9GAG
  13. Anwnimos

    Windows 8 : Θέμα με Ελληνικά/Αγγλικά

    Thank you!! Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου!! Κλείστε το
  14. Anwnimos

    4GB Vram το νέο trend για το 2015?

    Θα συμφωνήσω, διότι αν το σκεφτείς με την δικιά τους λογική ή θα αγοράσεις μια Titan/Titan Z ή μια AMD r9 295x2, άλλη λύση δεν υπάρχει. Το θέμα είναι εμείς οι χρήστες/gamers/αγοραστές να μην παίξουμε το παιχνίδι τους, ή να απαιτήσουμε να μπορούμε να κάνουμε upgrade στην vram της κάρτας που ήδη έχουμε. Έχω την GTX 650 με 1GB πχ, να πάω να πάρω άλλο 1GB Vram και να το ενσωματώσω στην κάρτα μου ή να πάρω 4 και να το αλλάξω από 1 σε 4. Δεν γίνεται να βγάζουμε άχρηστες κάρτες που βγήκαν πέρυσι.
  15. Anwnimos

    4GB Vram το νέο trend για το 2015?

    H Ram του υπολογιστή σε βοηθάει στα προγράμματα, στο πόσα πολλά μπορείς να τρέξεις χωρίς να κολλάει το pc.
  16. Anwnimos

    4GB Vram το νέο trend για το 2015?

    GTX 650 4GB Gigabyte GeForce GTX650 4GB OC 9GV-N650OC-4GI) | Skroutz.gr
  17. To revive this thread (μιας και σαν καινούργιος εδώ ψάχνω το forum και διαβάζω τα πάντα) Θεωρώ άδικο να ψηφίσω έναν και μόνο έναν (κι ας αγαπάω Tesla για όλη την δουλειά και την ατυχία του να τον έχουν απομονωμένο αντί να του γράφουν τραγούδια) διότι καμιά φορά χωρίς τον έναν δεν θα είχες τον άλλον.
  18. Αν και τα προηγούμενα ποντίκια μου δεν ήταν με πάνω από 3 κουμπιά (δεξί+αριστερό κλικ + ροδέλα), ενσωματώθηκα πολύ εύκολα στα έξτρα, μπορείς να βγάλεις τα "πτερύγια" αν σε εμποδίζουν και να βάλεις τα "κλειστά", προσωπικά μου άρεσε αν και δύσκολα θα έδινα τόσα πολλά λεφτά για ποντίκι. Ανθεκτικό σίγουρα, η διάρκεια της ασύρματης λειτουργίας δεν μου αρέσει βέβαια, θα προτιμούσα να είναι παραπάνω, αλλά το γεγονός της φόρτισης/καλωδίου το καλύπτουν. Είναι σχετικά μεγάλο ποντίκι, οπότε καλύτερα να πας κάπου να δεις πως σου κάθεται στο χέρι (ή οποιοδήποτε άλλο ποντίκι) πριν κάνεις την αγορά.
  19. Anwnimos

    780 sli ή να περιμένω την 980????

    Δεν ξέρω πολλά από αυτά, αλλά με παραξένεψε το PSU σου, γιατί 1300 Watt; Πολλά (και αχρείαστα) δεν είναι;
  20. Anwnimos

    Windows 8 : Θέμα με Ελληνικά/Αγγλικά

    Όταν πάω στο φοιτητικό σπίτι θα το δοκιμάσω, αλλά ειλικρινά άμα αυτό είναι η λύση στο πρόβλημα (γιατί δεν θυμάμαι άμα δοκίμασα κάτι τέτοιο) θα αρχίσω να τρέχω και να τσιρίζω, γιατί είναι ότι πιο εύκολο. Ευχαριστώ
  21. Γεια σας παιδιά, έχω windows 8 στον υπολογιστή μου και έχω ένα θέμα σχετικό με την γλώσσα πληκτρολογίου. Η γλώσσα ήταν Αγγλικά, κατέβασα τα Ελληνικά, άφησα τα Αγγλικά σαν main γλώσσα (νομίζω, δεν είμαι σίγουρος πλέον, δεν μπορώ να το δω σήμερα κιόλας) με το που ανοίγει o υπολογιστής αυτόματα μπαίνουν τα Ελληνικά, ξέρει κανείς τι παίζει; Δεν με ενοχλεί πλέον, συνήθισα να αλλάζω την γλώσσα, αλλά άμα υπάρχει λύση στο πρόβλημα μου, γιατί όχι;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.