Jump to content



i5 3570K & P8Z77 Plus & True Spirit 140 Τιμή ευκαιρίας


NikMark

Recommended Posts

Πωλείται το παρόν σύστημα ολοκληρωμένο ή σε κομμάτια στα 150 ευρώ.

Επίσης ΕVO 120GB καινούργιος. Ανοίχτηκε μόνο για δοκιμή ώστε να μην έχουμε τράβαλα, trimαρίστηκε και ξανα μπήκε στο κουτί του. 55 ευρώ.

Επιπροσθέτως, Τhermaltake Toughpower XT 575Watt Modular στα 60 ευρώ.

Αν είστε από Θεσσαλονίκη, χέρι με χέρι και δεκτή κάθε δοκιμή.

Σας ευχαριστώ.

ΥΓ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται άμεσα, ακόμη και σήμερα μπορώ.

Link to comment
Share on other sites

cpu - μητρική και cooler στα 150€? ή κατάλαβα λάθος?

Σωστά κατάλαβες. Ξέρω, λίγο απιστευτο να το πιστέψεις, αλλά πίστεψέ με, δουλεύουν άψογα. Τώρα μ΄αυτά γράφω. Ανέκαθεν πρόσεχα το Hardware μου ωσάν τα μάτια μου.

Είναι κανείς από Θεσσαλονίκη να το κάνουμε στο φτερομπαμ; Ο φίλος παραπάνω βλέπω Καλαμάτα... Αν δεν βρεθεί Θεσσαλονικιός, μπορούμε με Γεν. Ταχυδρομική διότι είναι εξαιρετικά γρήγορη.

Link to comment
Share on other sites

Είναι η P8Z77-V LE Plus;

Αν τα τρία του τίτλου είναι στα 150 δηλώνω ενδιαφέρον, απλά να μάθω τι γίνεται με κουτιά, παρελκόμενα και εγγυήσεις, πριν το τελικό ok ;)

Τα κουτιά υπάρχουν κανονικά. Για τις εγγυήσεις θα πρέπει να δω πόσο απομένει. Πάντως 3 χρόνια δε πέρασαν με τίποτε από τότε που τα πήρα.

Link to comment
Share on other sites

Ξέχασα κάτι σημαντικό. Πριν περίπου ένα μήνα αγόρασα απ΄το Πλαίσιο αυτό το κιτάκι στα 90 ευρώ και το δίνω 60 αν αγοραστεί με το πακέτο.

Τώρα έψαξα λίγο για τις εγγυήσεις αλλά έχω ένα σωρό χαρτιά και ακόμη δε τα βρήκα. Πριν την τελική αγορά δεσμεύομαι πως θα σας τις παρέχω και είναι σίγουρο πως απομένει το λιγότερο ένα χρόνο ακόμη για τον επεξεργαστή και μόνο. Οι μνήμες είναι εφ΄όρου ζωής κ.λπ.

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/mnimes-ram/Crucial-DDR3-8GB-2x4-kit-1600MHz-Ballistix.htm

Link to comment
Share on other sites

Με λύπη ανακοινώνω στους ενδιαφερόμενους ότι η αγγελία κλείνει και ο πωλητής αποκλείεται για διάστημα ενός μήνα από το Παζάρι. Ελπίζω μετά την επιστροφή του να συμμορφώνεται στους κανόνες που διέπουν τις αγοραπωλησίες στο Lab.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.