Jump to content



Διάφορα Laptop (Με μικροπροβλήματα)


The Spirit

Recommended Posts

1) Acer Aspire One D255 με Intel Atom n450 1,6ghz - 1gb ram - 500gb δίσκος

- Είναι λειτουργικό 100% με τα εξής προβλήματα. Όπως θα δείτε στις photo έχει σπάσει η βάση στο πλαστικό από κάτω και δεν κάθεται καλά το πλαστικό. Ίσως και να θέλει άνοιγμα και επισκευή το power jack γιατί μερικές φορές δεν κάνει καλή επαφή το βύσμα της τροφοδοσίας (το τροφοδοτικό δεν είναι το original, έχει αγοραστεί έξτρα). Η υγεία του σκληρού είναι στο 100% και το πληκτρολόγιο είναι γαλλικό. Τιμή 40 euro.

2) Lenovo Ideapad S12 με Cpu Via Nano Processor U2250 1,6 ghz - 768mb ram - 150gb δίσκος

- Όπως θα δείτε στις photo λείπει ένα πλαστικό απ' την βάση της οθόνης του laptop, δεν επηρεάζει την λειτουργία του παρά μόνο στην εμφάνιση.

Ανεβάζει θερμοκρασίες και κλείνει, μάλλον σταματάει το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή. Πιθανόν είναι επισκευάσιμο από κάποιον που γνωρίζει. Η υγεία του σκληρού είναι στο 99%. Τιμή 40 euro.

Στο παρακάτω link θα κατεβάσετε τις φωτογραφίες και των δύο laptop.

Zippyshare.com - PHOTOS.rar

3) HP pavilion dv2147ea

Intel Core 2 T5500 1,66ghz

2 gb ram ddr2 333 mhz

hd 120 gb wd

intel 945 express

Οθόνη 14"

- H μπαταρία κρατάει περίπου μισή ώρα. Η υγεία του σκληρού είναι στο 73%, δεν λειτουργεί το dvd-rom και έχει αφαιρεθεί η wifi κάρτα δικτύου (είχε πρόβλημα). Δεν έχει παρουσιάσει κανένα άλλο ελάττωμα. Τιμή 90 euro.

4) Asus eee pc 904hd

Intel Celeron 900mhz

2gb ram

hd 160 gb seagate

Οθόνη 9"

- H μπαταρία κρατάει περίπου μία ώρα. O σκληρός έχει 100% υγεία. Δεν έχει παρουσιάσει κανένα ελάττωμα. Τιμή 60 euro.

Link to comment
Share on other sites

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Δημήτρη γράφω και εδώ το ενδεχόμενο μαζί με το 1 να πάρω και το 3. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων με σειρά προτεραιότητας και ισχύει μέχρι αύριο βράδυ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.