Jump to content

The Spirit

Premium Members
  • Posts

    254
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by The Spirit

  1. The Spirit

    #labxmas2014 day 18 gift 30

    @DJD @RootX @Suedehead @.38-.45
  2. The Spirit

    #labxmas2014 day 14 gift 22

    Πρωτεΐνη
  3. The Spirit

    #labxmas2014 day 8 gift 13

    6 Αυγούστου 2012
  4. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας. Ήδη παρήγγειλα τον red απ' το eshop και αναμένω την άφιξή του με λίγη καθυστέρηση απ' ότι φαίνεται αλλά δε βιάζομαι.
  5. Άρα στο backup θα κρατήσω τα απολύτως απαραίτητα. Ποιον απ' τους 2 προτείνεται? http://www.e-shop.gr/western-digital-wd40purx-purple-surveillance-hard-drive-4tb-35-sata3-p-PER.303083 http://www.e-shop.gr/western-digital-wd40efrx-4tb-red-nas-sata3-p-PER.304742
  6. Άρα προς red θα καταλήξω. Ωραία και μία τελευταία ερώτηση μήπως και ξέρεις. Επειδή έχω και έναν 2ΤΒ ο οποίος μου περισσεύει και για σιγουριά θα ήθελα να παιρνα ένα backup απ' τις ταινίες σε αυτόν, υπάρχει περίπτωση τα 4ΤΒ ταινιών με κάποιο τρόπο να τα συμπιέσω και να χωρέσουν στον 2TB ώστε να τις έχω κι εκεί για σιγουριά?
  7. Φαντάζομαι η διαφορά σε ταχύτητες ανάμεσα σε black/red δε θα είναι μεγάλες οπότε μιλάμε μόνο για διαφορά στην εγγύηση αν δε κάνω λάθος ε?
  8. Καλημέρα και καλές γιορτές. Θα αγοράσω έναν δίσκο αποθήκευσης τουλάχιστον 4TB o oποίος προορίζεται μόνο για αποθήκευση ταινιών/σειρών. Επειδή θα είναι εσωτερικός (δεν θέλω εξωτερικό) θέλω να μου προτείνεται κάποιον Western Digital ο οποίος να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστος και sata3 φυσικά. Από μόνος μου θα απέφευγα την σειρά green, οπότε είμαστε ανάμεσα σε blue/black/red. Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη επιλογή για το σκοπό που τον προορίζω?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.