Jump to content



Ups help!


Recommended Posts

Εχω ενα ups κοντα στην 4ετια, χωρις αλλαγες σε μπαταριες ή καποια συντηρηση. Τον τελευταιο καιρο μου κανει νερα (δεν κραταει on το pc οταν πεσει το ρευμα, ή βαραει alarm ξαφνικα το βραδυ και το κυριοτερο δουλευει πολυ συχνα ο ανεμιστηρας του) και ηθελα να ρωτησω αν η καλυτερη επιλογη ειναι αλλαγη σε καινουργιο ή αποπειρα αλλαγης μπαταριων, ανοιγμα με καθαρισμο κτλ

Ειναι της accupower και ειναι αρκετα μεγαλο σε ισχυ (1000αρι τροφοδοτικο στο pc και τηλεοραση μαζι με κατι ψιλα επανω router κτλ και ειναι max 3/5 load)

Έγινε επεξεργασία από P70
Link to comment
Share on other sites

Εχει και κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω. Αναβει ο ανεμιστηρας του απο μονος του σε ακυρες στιγμες αρκετα συχνα. Χτες το ανοιξα και το φυσηξα καλα, απο τοτε no problem. αρα μπαταριες μονο?

Link to comment
Share on other sites

Μήπως μπαίνει σε λειτουργία μπαταρίας λόγω AVR (από αυξομειώσεις τάσης δικτύου) και γι΄αυτό λειτουργεί ο ανεμιστήρας; Δεν γνωρίζω αν ο ανεμιστήρας λειτουργεί εξ΄ορισμού μόλις μπει σε τροφοδοσία από τις μπαταρίες ή αν μπαίνει μόνο όταν ζεσταθεί αλλά αν ισχύει το πρώτο τότε μάλλον είναι λόγω AVR.

Επειδή τυχαίνει να έxω και γω ένα της ίδιας σειράς αλλά το 850VA μπορώ αν ρωτήσω πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για την παρακολούθηση του ups (εκτός των windows); Έχω χάσει το cd και ψάχνομαι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.