Jump to content



NeverWinter Tyranny of Dragons


Superior_Mind

Recommended Posts

Μου το πρότεινε ένας φίλος που του άρεσαν τα old style σαν κάτι νέο που κρατάει πολλά στοιχεία της παλιάς σχολής.

Μέχρι στιγμής έχω παίξει λίγες ώρες και δείχνει πολύ ωραίο σε γραφικά, χειρισμό, ήχο με ατελείωτα quest, ικανοποιητικό leveling αλλά και πολύ ψωμί σε instances και αρκετά μεγάλο κοινό.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zY5EbnifL0k]Neverwinter: Tyranny of Dragons Official Gameplay Walkthrough Trailer - YouTube[/ame]

Θέλει λίγο διάβασμα βέβαια και δεν είναι για κάποιον που δεν έχει επαφή με τέτοιου είδους παιχνίδια.

Link to comment
Share on other sites

Pay to win έχουν γίνει πλέον τα περισσότερα παιχνίδια αυτού του είδους. Νομίζω όμως το free to play κομμάτι δεν είναι κακό και δε με χαλάει για αυτά που προσφέρει.

Θα ασχοληθώ λιγάκι τις επόμενες μέρες και θα επιστρέψω με περισσότερες εντυπώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδία αφού δεν ξέρετε γιατί εκφράζετε και γνώμη από πάνω? Καμία σχέση με pay2win, μα καμία όμως. Κλάσεις ανώτερο από το WOW στο τεχνικό κομμάτι, το gameplay είναι για oscar, και ο κόσμος των D&D είναι ένα μπόνους αφού από πίσω είναι η WOTC. Έχει συνέχεια updates και νέα modules και αρκετά μεγάλο player base. Είναι εντελώς free, ΔΕΝ απαιτεί να σκάσεις ούτε ένα ευρώ για οτιδήποτε γιατί όλα τα αγοράζεις και με currencies που αποκτάς παίζοντας. Αν τώρα βιάζεσαι και θές να ανέβεις σε ένα μήνα εκεί που είναι ο άλλος που το παίζει 1 χρόνο ε θα πληρώσεις, όπως γίνεται παντού. Αυτό δεν το κάνει pay2win, μην ακούω αρλούμπες δλδ.

Link to comment
Share on other sites

Ναι εμεις δεν παιξαμε, δεν ξερουμε τι ειναι.

Οταν ενα game βγαινει, φρεσκο, fun κτλ, και μετα οταν φτανεις στο τελος βλεπεις οτι ο αλλος εχει καθαρο advantage γιατι εσκασε καποια λεφτα, στην περιπτωση που θυμαμαι στα γρηγορα, τα socket/enchant που εχει το game μετα απο ενα σημειο, θελουν ΛΕΦΤΑ για αν ανεβουν.

Το οτι και εσυ θα το ανεβασεις καποτε γιατι καποτε θα παρεις το 100% chance υπαρχει στο game , οταν υπαρχει και στο Shop ομως να το αγορασεις, κανει το game P2W απευθειας.

Δεν μιλαω για τωρα που εχει περασει 1.5-2 χρονια και δεν ενδιαφερει κανεναν ποια, αλλα οταν ενα game βγαινει φρεσκο, και εχει τετοια πραγματα, sorry cant take it seriously και ειναι καθαρο P2W.

Η τα chest? Αν θυμαμαι καλα εχουν λιγο πολυ τα παντα εκει μεσα, ανοιγεις και περνε λαε..Εχεις δικιο, εμεις δεν ξερουμε, ή τα καθαρα καλυτερα companions απο τα ηλιθια τα default αν σκασεις λεφτα στην αρχη.

Επειδη καποιοι κανετε μηνες στο Leveling λογο υποχρεωσων, ή απλα γιατι δεν βιαζεστε, ή απλα ανακαλυξατε το game μετα απο κανα χρονο, δεν σημαινει οτι καποιο αλλοι κανουν λαθος.

Link to comment
Share on other sites

potis μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις το στυλ παιχνιδιού σου ως προς την απόλαυση ενός free to play. Άσχετα αν το ξεκίνησες από την πρώτη επίσημη μέρα ή 2 χρόνια μετά δεν ασχολείσαι καθόλου με pay to win τακτικές. Η χαρά σε τέτοια παιχνίδια είναι η σωστή παρέα. Αν παίζεις solo και ψάχνεις να βρεις την uber clan που θα σε ντύσει και θα σε πάει στα final bosses μέσα στις πρώτες 15 μέρες λιωσίματος, δε θα μπορέσεις προφανώς.

Προσωπικά παίζω με ένα φίλο 2 μέρες, έχουμε κάνει καμιά 10αριά quest είμαστε 10 level και μας αρέσει πολύ η εξερεύνηση και γενικότερα το game όπως ακριβώς είναι φτιαγμένο.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη οταν εγω το επαιξα δεν το απολαυσα και επαιζα σολο, χωρις παρεα..Ωραια τις κανουμε τις εικασιες.

Και uber clan στο NWO, ξερετε τι παιζετε ή απλα καταβαζετε random ?

Δεν μιλησα ποτε για "uber clan και να φτασω πρωτος να με ντυσει στα final bosses" το game δεν ειχε πολλα τετοια.

Εγω απλα σου αναφερα, οτι αν θες να το παιξεις εως το τελος , ετοιμασου να σκασεις λεφτα.

Έγινε επεξεργασία από potis
Link to comment
Share on other sites

Είμαι κατασταλαγμένος από τη στιγμή που ξεκινώ ένα game οτι δε διαθέτω χρήματα. Μόνο την αρχική αγορά του αν χρειάζεται και τίποτε άλλο.

Δε κάνουμε εικασίες ως προς το άτομό σου. Απλά αναφέρω οτι για κάποιον που δε καίγεται να κάνει hardcore gaming, και να δει τα πάντα σε ένα τόσο χαώδες από άποψη μεγέθους game, δε χρειάζεται να ακολουθήσει το pay to win.

Link to comment
Share on other sites

Potis λές ασυναρτησίες, πραγματικά δλδ. Δεν απαιτεί λεφτά το παιχνίδι, το βασικό νόμισμα που τα αγοράζεις ΟΛΑ είναι τα Astral Diamonds. Τα οποία τα βγάζεις μέσα από το παιχνίδι ή πουλώντας items στο Auction House. Το παιχνίδι είναι 101% free και τα απολαμβάνεις ΟΛΑ free χωρίς να απαιτεί να δώσεις λεφτά. Έιπα και πρίν, αν θές να αγοράσεις κάτι ΤΩΡΑ, ενώ το 99% των παικτών το αποκτούν μετά από 1-2 μήνες παιχνιδιού τουλάχιστον, δε το κάνει pay2win. Και δεν κερδίζεις κάτι στην τελική. Το παιχνίδι το τελειώνεις στο 60 lvl και σόλο αν θές, μετά το 60 lvl αρχίζουν τα δύσκολα τα dungeon και τα καλά τα loots. Και πάλι δεν έχεις κάποιο σκοπό μετά το 60, απλά ανεβάζεις τον χαρακτήρα σου, βρίσκεις friends, μπαίνεις σε ένα guild που δεν έχει μαλάκες οπωσδήποτε και απολαμβάνεις το progression και το κάθε module που βγαίνει χαλαρά. Εσύ μπήκες και σε 2 μήνες τι ήθελες να κάνεις δλδ? Να κάνεις τον χαρακτήρα τούμπανο μέχρι εκεί που δε πάει όπως τον έχουν κάποιοι άλλοι που σκάσαν 1000 ευρώ? Αυτούς ζήλευες και ένιωσες άσχημα? Είναι δυνατόν? Μη τρώς χόρτο..το game βγήκε πέρυσι τον απρίλιο-μάιο, από τότε έχουν μπεί άλλα τέσσερα modules και δεκάδες αλλαγές στα πάντα για να βρεθεί το απαραίτητα balance, το παιχνίδι αναπνέει καθημερινά, εσύ έβγαλες συμπέρασμα από μερικές μέρες...ήμαρτον...

Link to comment
Share on other sites

snip

Δεν εχεις ιδεα τι ειναι free και τι ειναι P2W επισης, μαθε να γραφεις για να διαβαζετε αυτο που θες να πεις.

"Σε 2 μηνες και ζηλευεις,"απλα εισαι αστειος ανθρωπε μου.

Ολα αυτα που γραφω εγιναν τις πρωτες 2 βδομαδες αλλα να φανταστω ησουν 5 level τοτε και απλα το game ειναι ενα ακομα ναυαγιο οπως πολλα αλλα.

Το οτι δεν εχει λογο να κανεις P2W μιας και δεν εχει progression ναι.

1)Ειναι Game της PWE της εταιριας, με μονο P2W games.

2)Οπως σε ειπα και πριν, οταν ενα game βγαινει φρεσκο με P2W elements, οπως τα enchants και τα chest με μεσα astral diamond και απειρα AH bug που δωσαν Billions σε fake currency τοτε ειναι fail μιας και δεν καναν ποτε reset.

Τοσοι το παιξαν οταν βγηκε, και τοσοι το παρατησαν για τους ιδιους λογους, αθλιο support απειρα P2W και το ΑΗ bug δεν εγινε ποτε rollback.

Τωρα εσυ που δεν ξερεις, δεν ειναι δικο μου προβλημα.

Παιξε το παιχνιδι και απολαυσε το, αλλα μαθε να ξεχωριζεις μεταξυ P2W και Free.

Free: www.pathofexile.com

P2W: Browse Free-to-Play Video Games | Arc Games

Έγινε επεξεργασία από potis
Link to comment
Share on other sites

Επειδή προφανώς έχεις τουλάχιστον τα μισά μου χρόνια θα αρκεστώ στο να σου ξαναπώ ότι κάνεις λάθος, μην παρασύρεις κόσμο με την άγνοια σου. Το παιχνίδι είναι ότι καλύτερο από θέμα gameplay και fight mechanics, είναι στον DnD κόσμο με επίσημη υποστήριξη από την Wicards Of The Coast και είναι free, πράγμα που σημαίνει ότι διαμορφώνεται σιγά σιγά βάσει των απαιτήσεων των παικτών. Εσύ τώρα με 2 βδομάδες που μπήκες και έριξες μια ματιά θές να έχεις και γνώμη..σόρρυ αλλά δεν μπορείς να έχεις γνώμη..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.