Jump to content



Samsung 840 evo 250Gb + Mobos s.1150


Phant0m

Recommended Posts

Όπως προιδεάζει ο τίτλος, πωλούνται τα ακόλουθα:

- SSD Samsung 840 evo, 250GB, ενός περίπου μήνα (μπορεί και 2, δε θυμάμαι τώρα ακριβώς), στο κουτί του, με απόδειξη αγοράς από MSystems. SOLD

- Mobo MSI M87 Mpower (s.1150), αγορασμένη από Πλαίσιο μέσα στο 2014. Προσοχή: έχει ένα σπασμένο pin στη θυρα για μπροστινή έξοδο USB 3.0 και πιθανόν να μη λειτουργεί η συγκεκριμένη. Κατά τ΄αλλα είναι άψογη. Τιμή 140e (αν καποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του το φωτογραφίσω το σημείο να το δει)

- Mobo AsRock Z77 Extreme 9 (s.1155), αγορασμένη από Computer-Universe.de (γύρω στο χρόνο νομίζω και αυτή). Χωρίς κάποιο πρόβλημα. Στα 140 e

Εννοείται πως υπάρχουν για όλα οι αποδείξεις/εγγυήσεις.

Για ανταλλαγές κλπ μην μπείτε καν στο κόπο, δεν με ενδιαφέρει κάτι. Σχετικά μηνύματα δεν θα απαντώνται καν.

Περιοχή Πειραιάς - Συνάντηση κάπου κοντά.

Στέλνονται και με αντικαταβολή παντού, με το γνωστό πλέον τρόπο (κατάθεση σε λογ/μο και αποστολή με έξοδα παραλήπτη).

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=14720]Phant0m[/MENTION], [MENTION=6012]MD1032[/MENTION]

Από τη στιγμή που εκδηλώθηκε δημόσια ενδιαφέρον, δε νομίζω ότι συμβαίνει κάτι μεμπτό. Όμως σας θυμίζω ότι όλες οι συνεννοήσεις για την αγοραπωλησία πρέπει αυστηρά να γίνονται στο θέμα και σε πμ μόνο να ανταλλάζετε στοιχεία.

Πχ η παράκληση για τη δέσμευση μέχρι αύριο όφειλε να έχει γίνει δημόσια. Είναι κρίμα να αφήνετε υπόνοιες για κρυφές συνεννοήσεις, από τη στιγμή που το μόνο που σας ζητείται είναι διαφάνεια.

Περιμένω αύριο να έχετε κοινοποιήσει το περιεχόμενο του πμ -προφανώς εκτός των στοιχείων επικοινωνίας- για την ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε acct, τι το μεμπτό έχει συμβεί ακριβως (για να ξερω το λεω, χωρις διαθεση ειρωνιας)?

Ο εν λόγω χρήστης απάντησε πρωτος λέγοντας πως μου έστειλε Pm (= άμεσο ενδιαφέρον).

Εγω απάντησα αργά εδώ, γιατί δεν είμαι ολή τη μέρα σε έναν υπολογιστή. Το εν λογω μυνημα λοιπον, δεν τον βαζει αυτοματα πρωτο στη λιστα ενδιαφερόμενων που ξέρω πως ισχύει εδω? Στο Pm (αν και δεν ειμαι υποχρεωμενος να αναφερω τι ειπωθηκε) ανταλλάχτηκαν στοιχεία και τρόπος συνάντησης. Αν ομως πχ ο εν λογω χρηστης τελευταια στιγμη μου το ακυρωσει, ο δισκος (απο σημερα) θα ειναι και παλι διαθεσιμος.

Δεν ειναι η πρωτη φορα που κανω πωληση εδω, και δεν ειναι και η πρωτη φορα που γινεται με αυτο το τροπο.. ειναι ομως η πρωτη φορα που βλεπω τετοια υπονοια απο τη διαχείρηση.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε acct, τι το μεμπτό έχει συμβεί ακριβως (για να ξερω το λεω, χωρις διαθεση ειρωνιας)?

Από τη στιγμή που εκδηλώθηκε δημόσια ενδιαφέρον, δε νομίζω ότι συμβαίνει κάτι μεμπτό.

Το θέμα αναφέρθηκε από άλλους χρήστες, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι στο πμ υπήρξε διαπραγμάτευση ή ειδική συνεννόηση, γι αυτό και ζήτησα από τους δυο σας τη διευκρίνιση. Θεωρώ ότι η απάντηση καλύπτει όλους τους ενδιαφερόμενους.

Πάντως, για κάποιον που είναι λίγο καχύποπτος, το "Σου έχω στείλει pm για τον SSD Samsung 840 evo!" είναι διαφορετικό από το "Με ενδιαφέρει ο δίσκος, σου στέλνω τα στοιχεία μου με πμ".

Εύχομαι και στους δυο σας καλή συναλλαγή.

Link to comment
Share on other sites

Οκ, δεν υπαρχει λογο να δημιουργουνται θεματα, χωρις λογο :)

Θεωρησα πως το "σου στειλα PM", αυτοματα σημαινει εκδηλωση ενδιαφεροντος και ..μπασιμο στη σχετικη σειρα, μιας και το χω δει και σε αλλα post. Καλο θα ήταν οι άλλοι χρήστες να ενημερώναν και εμένα σχετικά για όποιο πρόβλημα/ερώτημα είχαν.

Anyway, το θεμα πιστευω τελειωσε (οπως και η συναλλαγη επιτυχως).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.