Jump to content

Phant0m

Premium Members
  • Posts

    206
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Phant0m

  • Γενέθλια 06/04/1975

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Porto Leone
  • Επάγγελμα
    Ελαιοχρωματιστής Πυραύλων

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Phant0m's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Phant0m

    [Case Review]Raijintek Paean

    Οντως ομορφο κουτι Με τον παραγοντα σκονη τι γινεται ομως, σε καθημερινη χρησ η-λόγω των ανοικτών μερών του-, εχουμε καποια ιδεα?
  2. Phant0m

    ASUS HD7770 1GB ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Το μηκος του καλωδιου τροφοδοσιας δεν παιζει κανενα ρολο! Μηπως ειναι φθαρμενο (δύσκολο βέβαια να είναι αυτό) Τα δε watt του τροφοδοτικού σου να υποθέσω είναι αρκετά ε?
  3. Phant0m

    ASUS HD7770 1GB ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Εχεις πειραξει καθολου τις ρυθμισεις του Catalyst, που αφορούν την αναπαραγωγή βίντεο? Ρίξε μια ματιά και για θερμοκρασίες....
  4. Λογικά είναι θέμα καταστήματος.... Μέχρι τώρα, σε ο,οτιδήποτε Asus μου παρουσιάστηκε πρόβλημα, μου το αλλάξαν, έστω και αν 1-2 φορές καθυστέρησαν λίγο... Ξέρω ότι γενικώς έχουν κάνει πιο αναλυτικούς τους ελέγχους των προϊόντων που επιστρέφονται ως ελαττωματικά, εδώ και 2-3 χρόνια, αλλά μέχρι στιγμής είχα πάντα τίμια αντιμετώπιση. Και μια γενικότερη συμβουλή: Αποφεύγουμε αγορές υπολογιστών από μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών γενικότερα.....
  5. Phant0m

    coolermaster cosmos ii σκέψεις για αγορά .

    Αναλόγως το αμάξι φίλε μ. Αν είχες κάνα μεγάλο κάτι γίνεται. Αλλά μπορείς να το παραγγείλεις και να στο φέρουν στο σπίτι χωρίς χρέωση (αν είσαι εντός Αττικής). Δεν θα πω από που για να μη κάνω διαφήμιση, αλλά άμα το ψάξεις στο scroutz θα βρεις σίγουρα. (απ΄οτι είδα η τιμή του ανέβηκε λίγο)
  6. Phant0m

    coolermaster cosmos ii σκέψεις για αγορά .

    Απέκτησα το εν λόγω "κουτάκι" πριν λιγο καιρό. Μια χαρά είναι και το cable management και το design και φυσικά οι χώροι του. Μεινοέκτηματα ουσιαστικά βρήκα 2: το πρώτο είναι πως τα 2 5 1/4 bays που εχει για τα τους hotswap δισκους, δεν μπορουν να αντικατασταθουν απο αντίστοιχες συσκευές (είναι λίγο πιο μικρές οι εσοχές ουσιαστικά), οπότε σου μένουν ουσιαστικά μόνο 3 ελεύθερα slots. Το 2ο ειναι, πως αν θες υδρόψυξη, δεν χωράει μεγάλο 3πλό ψυγείο. Έχει μέν στο πάνω μέρος τρύπες, αλλά δύσκολα θα χωρέσει εκεί κάποιο. Ίσως κάποιο αρκετά λεπτό. Θα πρέπει να βολευτείς με 2πλό ψυγείο (120άρη) η 200άρι. ΥΓ: το χρησιμοποιείς άνετα και για γυμναστική
  7. Phant0m

    Trine 3: The Artifacts of Power (2015)

    τα 2 προηγούμενα ήταν υπέροχα. Φαίνεται πως στα ίδια χνάρια βαδίζει και το 3ο.. μακάρι
  8. Phant0m

    Dead Island 2

    Και μέχρι να βγεί..... Dying Light για τους φαν του είδους
  9. Phant0m

    Ανακατασκευασμένοι Δίσκοι

    Προσωπικά, μένω μακρυά απ' ο,τιδήποτε refubrished, για προσωπική χρήση..... Αλλά γνώμες είναι αυτές. Ίσως με σημαντική διαφορά στο κόστος και αξιοπρεπή εγγύηση.... αλλά και πάλι....
  10. Phant0m

    Φίλτρα σκόνης για PC Case...

    Ο,τι και να κάνεις (με φίλτρα κλπ), καλό θα είναι κάθε τόσο να ρίχνεις έναν 'εσωτερικό" καθαρισμό για σκόνη κλπ (πίστεψε με έχω δει πολλά μέσα σε κουτιά!!!) , η οποία πάντα θα περνάει μέσα στο περιεχόμενο του κουτιού σου. Η καλύτερη λύση είναι να δώσεις 10-15 ευρω για ένα blower (πιστολάκια, σκούπες κλπ έχουν πολύ μικρή δύναμη και γενικά δεν είναι η καλύτερη λύση).
  11. Phant0m

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    ΝΒΑ 2κ15 & Dying Light ειναι τα games που τελευταια "κλεβουν" αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο μ
  12. Phant0m

    Ξεκινάει η πώληση του Corsair Hydro H110i GT Cooler

    Οι ανεμιστή
  13. Phant0m

    Παραξενο...

    όντως "κουφό"..... Όταν λες adobe updater για ποιό προιόν? Επίσης μια ερώτηση... κρίσεως... μιλάμε για αυθεντικό software? Εννοώ μήπως έχεις κάποιο "σπασμένο" πρόγραμμα, και σου κάνει το "σπαστήρι" τη δουλειά.....?
  14. Phant0m

    Good Old Games (GOG.com) και GOG Galaxy

    To steam γενικα, οπως και καποια συνεργαζόμενα με αυτό sites (Πχ GMG) κάθε τόσο βγάζουν πολύ καλές προσφορές..... υπομονή και παρακολούθηση θέλει SWOS 96-97... πωπω τι μας έκανες τώρα!!!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.