Jump to content



Unreal Engine 4 free for academic use


Recommended Posts

EducationMain-770x250-763579552.png

Since we launched back in March, many educators have been working with us to get Unreal Engine 4 into their classrooms. Additionally, over the last few months students in our community have been asking for a way to gain access to the tools without having to pay anything upfront. The steady increase in interest made us realize we need a much simpler way to partner with academia and so we’ve decided to go with the simplest solution of all – Unreal Engine 4 is now free for academic use, including personal copies for students enrolled in accredited video game development, computer science, art, architecture, simulation, and visualization programs!

Sauce

Συγκεκριμενα θα πρεπει να αιτηθει καθηγητης ή ο administrator της σχολης σας στην ακολουθη φορμα: https://www.unrealengine.com/education

Απ' οσο γνωριζω μετα οριζουν εναν υπευθυνο για να διαμοιρασει τα κλειδια, και περνετε με την σειρα σας κι εσεις ενα.

Για οσων ομως τα ιδρυματα και οι καθηγητες δεν ενδιαφερονται και σας γραφουν κανονικα (καλη ωρα οπως εγω που παρακαλεσα 3 καθηγητες επανειλημμενως, και κανενας τους δεν ενδιαφερθηκε), υπαρχει και η λυση του GitHub οπου απλα πρεπει να βαλετε στον λογαριασμο σας το ακαδημαϊκο σας email και μετα μπορειτε να αιτηθειτε για ενα πακετο με υπηρεσιες το οποιο περιλαμβανει μεταξυ αλλων και subscription στην Unreal Engine 4.

https://education.github.com/pack

Μπορω να επιβεβαιωσω οτι λειτουργει κανονικα για τα ακαδημαϊκα email των Ελληνικων σχολων, μιας που μολις πριν απο λιγο πηρα το δικο μου UE4 subscription για 2 χρονακια.

Happy developing!

Έγινε επεξεργασία από Frostbyte
Link to comment
Share on other sites

Στο σημειο αυτο να αναφερω πως οποιος εχει γνωσεις C++ (και android ενδεχομενως) και ενδιαφερεται να συνεισφερουμε στο community driven development του UT4, ή γενικοτερα να κανουμε καποιο project, σαν ομαδα. Ενδιαφερομαι να συμετασχω ετσι ωστε να αναπτυξω περεταιρω της γνωσεις μου, να μαθω πραγματα και γενικοτερα πως να συνεργαζομαι μεσα σε μια ομαδα. Συνεπως, δεκτα οποια PM.

Link to comment
Share on other sites

Και εσύ έφαγες άκυρο από τους καθηγητές εε;;

Το ΤΕΙ κοζανης παντως εχει κανει κινηση και δινει κλειδια οποτε μπραβο τους (Εγω ειμαι απο ΤΕΙ Λαμιας, οποτε επρεπε να απευθυνθω στους δικους μου).

Αλλα απ οτι φαινετε, οι δικοι μας δημοσιο-υπαλληλοι ειναι πολυ απασχολημενοι για να σε βοηθησουν σε κατι απο το οποιο δεν εχουν οφελος.

Και μιας που εθιξες τους καθηγητες..

Πριν απο περιπου κανενα μηνα θυμαμαι οταν εδινα την πτυχιακη μου με εναν καθηγητη, ο οποιος μου ζητουσε τα κερατα του οσον αφορα το περιεχομενο και τις δυνατοτητες (γιατι ακουσων ακουσων ηθελε να παρουσιασει την πτυχιακη σε συνεδριο και μαλιστα με ειχε φαει να ειναι προτοτυπο και να μην το εχει κανει κανενας) και οταν του παραπονιομουν ισχυριζοταν οτι επειδη ειμαι φοιτητης ακομα πρεπει να κανω οτι ακριβως μου λεει και πως δεν ειναι δικο του προβλημα το οτι δουλευω παραλληλα. Οταν ομως ηταν η ωρα να παραδωσω μπροστα στην επιτροπη των καθηγητων, η μουσιτσα μου το επαιζε υπερηφανος και να μην μεινω ελλαδα και να παω εξωτερικο και να προχωρισω παρακατω και ολα τα καλα. Δεν μου εξηγησε ομως ο καραγκιοζης γιατι δεν μου απαντησε οταν τον παρακαλεσα 3 φορες, να κανει αιτηση και να παρω ενα κλειδι πριν τελειωσει η φοιτητικη θητεια μου, κατι το οποιο θα του επαιρνε 5 λεπτακια αλλα για εμενα αποτελουσε κατι το οποιο ενδεχομενως να μου ανοιξει πορτες.

Αυτη ειναι η συνεισφορα των καθηγητων? Αυτη ειναι η παιδεια? Σε ξεζουμιζουμε οσο μπορουμε και οτι μπορουμε να παρουμε απο εσενα, μετα για το τυπικο σου κλαιγομαστε κροκοδειλια πως θελουμε να σε δουμε να γινεις καλος και πετυχημενος, αλλα δεν προκειτε να κουνησουμε καν το δαχτυλακι μας εαν εσυ μας ζητησεις κατι απο το οποιο δεν εχουμε κατι να κερδισουμε εμεις. Απλα απαραδεκτοι.

Έγινε επεξεργασία από Frostbyte
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.