Jump to content



Ποιά 970 να διαλέξω?


Recommended Posts

Βρε της δινω και καταλαβαινει! Το τι μνημες φοραει θελω να μαθω απλα!!

 

με την απορία θα μείνεις όπως φένεται :p

 

δοκίμασε και το nvidia inspector να δεις μήπως το λέει εκεί.

Έγινε επεξεργασία από diam0ndKinG
Link to comment
Share on other sites

Χαιρετώ και χρόνια πολλά! Ήμουν κι εγώ στο ψάξιμο της συγκεκριμένης, καθώς έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο reference cooler και το φωτιζόμενο σήμα περισσότερο απ ότι με την ίδια την κάρτα :p

 

Με μια σύντομη αναζήτηση, δεν υπάρχουν καθόλου Ελλάδα ούτε ebay, υπάρχουν σε 2 μόνο ευρωπαϊκά, τα http://www.caseking.de/shop/catalog/Caseking-GeForce-GTX-970-Whisper-Silent-Edition-4096-MB-GDDR5::30071.html και http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-205-OK&utm_source=pressrelease&utm_medium=link&utm_campaign=referencegtx970 όπου απ ότι είδα δεν στέλνουν Ελλάδα.

 

Επειδή δεν θέλω να πληρώσω παραπάνω για μια 980 (που δεν θα την αξιοποιήσω στο 100%) μόνο για το σχέδιο, έχετε υπόψιν σας κάποιον τρόπο αγοράς αυτού του μοντέλου ή αν πρόκειται να την φέρουν κι από εδώ?

 

Υπάρχει εκεί που είπες (OcUK, caseking) και bestbuy στην Αμερική. Αλλού δυστυχώς δε μπορείς να τη βρείς, να έρθει Ελλάδα χλωμό εως αδύνατο. Η τιμή του bestbuy είναι πολύ καλή ενώ OcUK και caseking είναι αρκετά υπερτιμημένη. Εγώ μένω Αγγλία και θα μπορούσα να την πάρω. Ωραία καρτούλα αλλά όχι και να δώσω 30 λίρες πάνω από τη G1 Gaming, δηλαδή η κάρτα μ' άρεσε αλλά πολύ ακριβή σε σχέση πχ με τη G1 Gaming που έχει καλύτερο Oc, cooler και εγγύηση. Βέβαια λένε ότι είναι η Reference 970 είναι εξαιρετική στο coil whine.

Έγινε επεξεργασία από iceblade
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Θα το τσεκαρω οταν βρεθω σπιτι το inspector. Αλλα +500 οι μνημες; εμενα μετα τα +272 αρχιζουν τα αρτιφακτς και τα κρας και αλλοι τετοιοι δαιμονες..

 

Μονο στα benchmarks βλεπεις μια ελαχιστη διαφορα.

 

Σε far cry 4 και crysis 3 που δοκιμασα την δικη μου σε στοκ 7010 και 8000mhz τα ιδια fps ειδα.

Έγινε επεξεργασία από amartolos
Link to comment
Share on other sites

Μονο στα benchmarks βλεπεις μια ελαχιστη διαφορα.

 

Σε far cry 4 και crysis 3 που δοκιμασα την δικη μου σε στοκ 7010 και 8000mhz τα ιδια fps ειδα.

 

Ειδικά στο firestrike +500 μνήμες είναι περίπου +450 marks plus.   Απο την άλλη το crysis 3 δεν νίώθει .  Εδώ η διάφορά μεταξύ 970 -980 σε 1440p δεν είναι ούτε 5fps , σιγά μην νιώσει το crysis με ένα κλοκάρισμα μνήμης... :p

Link to comment
Share on other sites

Καλα κι εγω οταν παιζω ολα στο default τα εχω γιατι διαφορα ουσιαστικη δεν υπαρχει. Το oc το κανω εται για να πω οτι το κανω! Αλλα εντυπωσιαζομαι αρνητικα με τα τοσο μικρα περιθωρια oc που εχουν οι μνημες μου.. Εως 1890 πανε. Μετα αρχιζουν τα στραβα..

Link to comment
Share on other sites

Σε ολες τις περιπτωσεις oc το "κομματι" παιζει βασικο ρολο. Εγω νομιζω σταθηκα τυχερος στον πυρηνα μιας και παει στα 1600 και κατι ψιλα με στοκ ταση.. Στις μνημες ομως τα περιθωρια μου ειναι λιγα..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.