Jump to content

AperfectCircle

Premium Members
  • Posts

    55
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About AperfectCircle

  • Γενέθλια 27/12/1992

AperfectCircle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. AperfectCircle

    οθόνη για gaming

    παιχνιδια παίζω περισσότερο league of legends,overwatch κ counter strike.θα βάλω να παίξω ομως κ gtav,life is strange κ οποίο καινούριο βγεί. σκέφτομαι για benq αλλα δεν ξέρω ποσό κακά χρώματα έχει μιας κ διαβάζω πως τα default της είναι χάλια κ θέλουν ρύθμιση. αν καταλήξω εκεί,ποιο κατάστημα απο skroutz να προτιμήσω κ δεύτερον όταν έρθει πως κοιτάζω αν έχει backlight bleeding; τελος υπάρχει κάποιος λόγος να κοιτάξω ακομα στην ultrawide η την κανονική της lg;
  2. Προσπαθώ να καταλήξω σε οθόνη κ ειμαι μεταξύ lg 29UM58 κ benq xl2411z απο την μια παίρνω ultrawide με IPS κ απο την άλλη ένα monitor με gaming χαρακτηριστικα στα αρνητικά η lg δεν έχει τα ms κ τα hz της benq ενώ απο την άλλη η benq δεν έχει καλα χρώματα σαν tn panel ps δεν ξέρω για την βάση της lg εμφανισιακά πως θα δειχνει,αν κάποιος την έχει με ενδιαφέρει μου αρέσουν κ οι δυο μπορω να πω κ είναι στο budget μου γνώμες;;
  3. AperfectCircle

    Powerline για τριφασικό ρέυμα

    Έχουμε στην πρίζα που είναι το ρούτερ πολύμπριζο για το τηλέφωνο και αυτά..πώς θα βάλω το poweline σε εκείνη την πρίζα?Μπορώ να το βάλω στο πολύμπριζο πάνω η πρέπει να διαλέξω το devolo(τιμή 100) με την πρίζα πάνω και εκεί ακόμα γίνεται να βάλω πάνω του το πολύμπριζο? Τέλος δεν έχουν ακτινοβολία όλα αυτά γενικά? υγ δεν έχω πρόβλημα αλλιώς διαλέγω την λύση ένα καλώδιο μέσα στο σπίτι μέχρι το δωμάτιο..
  4. Επειδή έχουμε το ρούτερ στο σαλόνι περίπου και δεν έχω σήμα στο δωμάτιο,θέλω να πάρω ένα powerline αλλά μου είπε ένας πωλητής απο γνωστό μαγαζί πως επειδή έχω τριφασικό ρεύμα δεν θα δουλεύει!Όμως το έψαξα και υπάρχουν κάποια που δεν θα έχω πρόβλημα.Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο απο της tp link η devolo?Θέλω να πηγαίνει καλά γιατί παίζω online videogames,μην είναι και πολύ ακριβό! Thanks
  5. Άμα είναι λοιπόν θα αγοράσω Velcro ties και θα προσπαθήσω να κάνω τα καλώδια λίγο πιό αραιά όπως γράφει το παιδί.Βέβαια δεν ξέρω αν θα γίνει καλά γιατί δεν μου δίνεται σε αυτήν την φάση τέτοια επιλογή στο πίσω μέρος,το κουτί για να κλείσει tommybertsen θέλει λίγο πίεση. http://www.eworld.com.gr/products/details/867 μου κάνουνε αυτά?
  6. Παιδιά μου στείλανε απο την nzxt το πίσω κ μπροστά μέρος του κουτιού.Τώρα για να τα βάλω θέλω να φτιάξω λίγο τα καλώδια στο πίσω μέρος αλλά και να τα δέσω με κάποιο άλλο υλικό ώστε μην ξανά κάνει τέτοια ζημιά στην ηχομόνωση,έχετε να μου δώσετε μερικές οδηγίες αλλά και που θα τα βρώ αυτά για να πιάσω τα καλώδια?
  7. AperfectCircle

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    Δέν έχει να κάνει με το in game depth of field effects αλλά με το AA η συγκεκριμένη θολούρα.Με ένα search στο ίντερνετ θα δείς πώς γίνονται διάφορες συζητήσεις απο όσους θέλουν να απαλαγούνε απο αυτό,που λέμε το fxaa ήταν η αιτία.
  8. AperfectCircle

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    Το παιχνίδι οπτικά είναι πάρα πολύ καλό,για gameplay δεν θα μιλήσω γιατί το παιχνίδι έχει 2 χρόνια που έχει κυκλοφορήσει και όλοι πάνω κάτω ξέρουμε πόσο τρομερή δουλειά έχει κάνει η rockstar games.Απλά ήθελα να πώ ότι η 970 τα βρίσκει λίγο σκούρα και δεν το περίμενα..αν βάλεις msaa και γενικά κάνεις διάφορα ώστε μην έχεις αυτό το χαζό blur,τα fps δεν μένουν σταθερά 60. Με βοήθησε ένα παιδί και κάναμε τις ρυθμίσεις απο το panel της nvidia ώστε να έχω καλύτερο αποτέλεσμα.Δηλαδή ενεργοποιήσαμε το mfaa,το anisotropic filtering x16(παρόλο που το έχω και μέσα στο GTAV)+διάφορα ακόμα. Είχα τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού απο το nvidia experience αλλά ανέβασα το post fx σε ultra,κατέβασα το softest shadows σε softest,έβαλα msaa x2 και θα βάλω και το fxaa on,τα υπόλοιπα είναι σε very high κτλπ για να μην γράφω πολλά. Αυτό που μου την έσπασε είναι με το blur σε φάση να προχωράω και το πρώτο αμάξι που συναντώ να είναι θολό για λίγο μέχρι να φτιάξει καθαρά η εικόνα,ενώ υπήρχαν και άλλες στιγμές που το συναντούσα.Τώρα πηγαίνει καλύτερα που έκανα αλλαγές στις ρυθμίσεις αλλά τα fps είναι μεταξύ 40-60. Τα δικά σας settings πώς τα έχετε?
  9. edit:θα μου στείλει νέο back plate η nzxt
  10. Λοιπόν το υλικό της ηχομόνωσης χτυπήθηκε απο τα καλώδια που είναι δεμένα με εκείνο το πλαστικό γιατί είχε την γωνία απο κόψιμο πάνω του,βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα βλέποντας το ξανά και όπως γράφει το παίδι απο πάνω είναι εντελώς ακίνδυνο/άκακο/αθέατο.Απλά θα μπορούσε να υπάρχει περισσότερη προσοχή λόγω της ιδιαιτερότητας του. Ήθελα να ρωτήσω τα led στα πλάγια ανοίγουν μόνο όταν πατήσεις το κουμπάκι στο πίσω μέρος?Νόμιζα πώς το πίσω ανοίγει όποτε θές για να βάλεις κάτι και στα πλάγια ήταν όλη την ώρα ανοικτό,εσείς το ανοίγετε πάντα η το έχετε κλειστό? Το κουτί πάντως είναι πάρα πολύ καλό και όποιος το σκέφτεται να πάει με κλειστά μάτια!
  11. Όντως απο την στιγμή που τα καλώδια είναι περασμένα και πάνω στην μητρική ώστε μην χρειαστεί να ψάχνω,το να περάσω κάποια καλώδια δεν θα είναι δύσκολο.Θα ήθελα να μου πείτε απο e-shop η κάποιο άλλο μαγαζί που μπορώ να βρώ ποιοτικά άσπρα καλώδια.Επιπλέον που βρίσκω τύπου λαστιχάκια για να πιάνω τα καλώδια,θέλω να φτιάξω το πίσω μέρος μόνος γιατί είναι λίγο χοντρά όπως τα έβαλε το παιδί και πιέζει την πόρτα.Η δουλειά που έκανε ήταν μία χαρά ειδικά για τον χρόνο που είχαμε,απλά δεν το πρόσεξε πολύ στο πίσω μέρος και είναι ευαίσθητο σημείο όπως είδατε στις παραπάνω φωτογραφίες.Χρειάζομαι κανέναν οδηγό για το cable management η θα έχω εύκολη δουλειά έτσι όπως είναι τώρα? p55 Άν το λές για μένα ξέρω ότι είναι δύσκολο το cable management.Τώρα για το μαγαζί το γνωρίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος για τα καλώδια που έχει σαν επιλογές.
  12. Απο ποιό μαγαζί μπορώ να βρώ άσπρα καλώδια?Επιπλέον ξέρεις κάποιον απο το φόρουμ να γνωρίζει άτομο απο Πάτρα ώστε να έρθει σπίτι μου για να μου κάνει την δουλειά?
  13. θα μπορούσα να δώ το πίσω μέρος απο εσάς που έχετε το κουτί?
  14. Απλά με προβληματίζει γιατί σε κανά δύο σημεία είναι παραπάνω απο όσο έπρεπε να μπεί το υλικό του κουτιού..
  15. Πήρα χθές ένα καινούριο κουτί και βρήκα ένα παιδί απο την πόλη μου για να μου τα βάλει κάνοντας μία τράμπα..το παιδί είναι τεχνικός και γενικά ήταν εξυπηρετικός.Απλά δεν ξέρω πόσο σωστά έκανε το cable management..πέρα απο αυτό έχει στο πίσω μέρος το κουτί χτυπηθεί απο τα καλώδια και είμαι ξενερωμένος.Επιπλέον θα με ενδιέφερε να μοντάρω το μπροστά με άσπρα καλώδια γιατί δεν μου αρέσουν τα καλώδια της κάρτας γραφικών και της ψύκτρα εκείνο το μικρό πίσω.Θέλω μερικές ιδέες για όλο αυτό απο όσους ξέρουν η έχουν το ίδιο κουτί. Τέλος έχω ακόμα ένα πρόβλημα.δεν μπορώ να βρώ καλώδιο για να συνδέσω τους ανεμιστήρες με το τροφοδοτικό.Χρειάζομαι δεν θυμάμαι καλά πώς λέγεται απο θυληκό σε αρσενικό και δεν έχω αλλά ούτε μπορώ να βρώ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.