Jump to content



Αγορά κάρτας Απορίες..


Recommended Posts

Χαίρεται πριν 2 μέρες η 660τι μας άφησε χρόνους.. και μπαίνω τι ωραία και καλά και λέω να πάρω 960 και τρώει postpone για q1 2015. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν ξέρω τι να πάρω.. Θέλω μια κάρτα καλή να μου κρατήσει έστω 2-3 χρόνια.. η 770 αξίζει η μόλις βγει η 960 θα χάσει τελείως την αξία της?

Link to comment
Share on other sites

Διευκρινισε καλυτερα καποιες λεπτομερειες παραπανω οπως τι παιχνιδια παιζεις, σε τι αναλυση, σε τι μπατζετ θες να κινηθεις και αν σε ενδιαφερει μονο η nvidia. Για μενα με τις τιμες που παιζει η 770 στο ελλαντα δεν αξιζει να τη σκεφτεσαι σα λυση. Αν σε παιρνει να πας σε 970 καντο με κλειστα ματια!!

Link to comment
Share on other sites

Είναι από κωδικό προσφοράς που μου έρχεται σε ηλεκτρονικό μήνυμα με αριθμό 1450. Νομίζω ότι των βάζεις στην παραγγελία και σου γίνεται η έκπτωση. Περίμενε να σου πει και κάποιος άλλος γνώμη για την κάρτα καθώς δεν είμαι γνώστης όπως επίσης και πως περνάς την έκπτωση στο κιτρινομάζο.

Link to comment
Share on other sites

Καλη χρυση η 770 αλλα καλο ειναι αυτη τη στιγμη να παρεις καρτα γραφικων με αρκετη Vram, πανω απο 4gb. Υπαρχει και ενα thread εδω μεσα που δειχνει τις απαιτησεις των καινουριων παιχνιδιων σε Vram και θα σε βοηθησει. Το shadow of mordor ζηταει πανω απο 4 gb για ultra settings στα 1080p. Οπως σου ειπα και πιο πανω εγω αποκλειστικα σε 970 θα πηγαινα αυτη τη στιγμη. Για το ποια υλοποιηση τωρα ειναι δικο σου θεμα. Εγω προσωπικα msi δεν ξαναπαιρνω ποτε λογω προσωπικης κακης εμπειριας. Για την asus ακουγονται πολυ καλα λογια αλλα και για την msi. Θα σου πουν περισσοτερα οι γνωστες!

Link to comment
Share on other sites

Απο την 680 (ιδια με 770) σε 1080 ειχα τις καλυτερες εντυπωσεις, ομως το να την αγορασεις σημερα δεν αξιζει με την καμια στις τιμες που κυκλοφορει γιατι αν συγκρινεις τη διαφορα τιμης με το τι παιρνεις αυτη την εποχη η μονη καρτα που αξιζει ειναι η 970.

Απο κει και περα επειδη θετεις το οικονομικο ως εμποδιο, αν δε μπορεις να κανεις μια τετοια αγορα τοτε θεωρω πως ειναι ασκοπο και πεταμενα λεφτα να πας σε κουτατη παλια υλοποιηση... ψαξε μεταχειρισμενη σε οσο το δυνατο καλυτερη τιμη

Link to comment
Share on other sites

ερωτηση την msi 970 απο που μπορω να την παρω?

Στο eshop λέει αναμένεται νέα παραλαβή στις 24 Οκτωβρίου

αν και δεν θα σου πρότεινα να την πάρεις απο εκεί...

Περίμενε λίγο να στοκάρουν και ξαναρίξε μια ματιά απο skroutz

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.