Jump to content



τελικά πήρα το Nec3500. Πρόβλημα με το καλημέρα


cozzyz

Recommended Posts

Μόλις έφτασε !!! αλλα η καντεμιά συνεχίζεται (να δω ποτε 8α ηρεμίσω). λιπόν ... με το που το έβαλα εχασα ΚΑΙ το dvd player (BTC) KAI to NEC :-( (το σπάς ή δε το σπάς?) στο my computer δεν υπάρχει drive ενώ κατά την εκκίνηση βρήσκει μόνο το nec. (αλλά χωρίς να δουλεύει)

prim. master hdd

prim. slave hdd

sec. master dvd

sec. slave dvrw

Τι μπορει να φταίει?άλλο κουφό πάλι ... το νεκ κατά την εκκίνηση το βλέπει sec.master ενώ το έχω sec.slave ...grrrrrrrrrr και sec slave λέει none .. ??? αδέλφια βοηθήστε γιατί 8α τρελα8ώ. 10 προβλήματα σε 10 μερες ... Του σατανά το μηχάνημα ... λιπόν ... μετά έβγαλα εντελός το dvd και άφησα το νεκ μόνο του. όλα καλά (άρα δεν έχει πρόβλημα το dvdr) ΑΛΛΑ δεν έχω 2o drive :-( ... άμα βάλω και το dvd player κλάνει μαλλί ... άρα? Καμιά ιδέα?

Μήπος πρέπει να τα βάλω σε ξεχωριστό IDE? Έβαλα δοκιμαστικά το NEC με το cdrw (ΒΤC) που είχα και παίζουν και τα 2 κανονικά. ’ρα το πρόβλημα είναι μόνο όταν έχω το BTC dvd και το Nec dvdr. Καλώδιο? ασυμβατότητα btc & nec? ????? Πέταμα όλα να ηρεμίσω?

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Βάλε κάθε οπτική συσκευή στο ίδιο κανάλι με ένα δίσκο (δίσκος master, οπτική συσκευή σαν slave. Δεν ξέρω γιατί θέλεις να τα έχεις στο ίδιο κανάλι (δίσκους και οπτικά χώρια?)

Link to comment
Share on other sites

Είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει σωστά τα τζαμπεράκια ? γιατί αυτό που

λές ότι όταν βάζεις μόνο του το nec και το βλέπει σαν slave ενώ εσύ

το έχεις ορίσει σαν master είναι πολύ κουφό:boxed:

Βάλε το τζαμπεράκι στο nec σαν slave να δούμε τι θα κάνει.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω απολυτα με τον ΝοDsl το nec θα το βαλεις σαν sec. master και το dvd-rom σαν sec. slave.Αναλογα θα πρεπει να βαλεις και τα jamperακια πισω απο καθε συσκευη.Παντως τελειως ενημερωτικα το πηρα απο ενα γνωστο μαγαζι για δοκιμη το 3500 και δεν μου αρεσαν καθολου οι χρονοι που εκανε για να γραψει dvd (παντα μιλαω για πραγματικους χρονους και οχι για θεωρητικους) γι'αυτο το λογο το γυρισα πισω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.