Jump to content



Τροφοδοτικο για R9 290


Recommended Posts

Γεια σας. Αγορασα την XFX Radeon R9 290 4GB Double Dissipation Black OC Edition (R9-290A-EDBD) | Skroutz.gr . Το υπαρχων τροφοδοτικο ειναι ενα OCZ StealthXStream 600W ( OCZ StealthXstream II OCZ600SXS2 600W ATX12V v2.2/ EPS12V 80 PLUS Certified Active PFC Power Supply - Newegg.ca ) . Θα με καλυψει η θα χρειαστω αλλο? Το υπολοιπο συστημα αποτελειται απο

cpu: i5 760 2.8ghz

mobo :gigabyte ga p55a ud3

ram: 8gb

Ευχαριστω για τον χρονο σας!!

Link to comment
Share on other sites

Για να αλλάξει CPU πρέπει να αλλαξεις και μητρική. Κάτσε όπως είσαι, το συστημα σου είναι μια χαρά! Περιμενε το επόμενο socket της Intel.

Αν θέλεις υπερχρονισε τον CPU σου στα 3.6 και θα είσαι ακόμη καλυτερα.

Link to comment
Share on other sites

Από ότι βλέπω από τις επιλογές σου για κουτί διαθέτεις χρήματα. Εγώ θα σου πρότεινα το phanteks phanteks enthoo pro black - Κουτιά Υπολογιστών | Skroutz.gr που νομίζω ότι για την τιμή του είναι αρκετά καλό και δεν θα χρειαστεί να το αλλάξεις, ακόμα και αν ασχοληθεί και με υδρόψυξη. Τα υπόλοιπα χρήματα μπορείς να τα διαθέσεις για ψύξη επεργαστή και για ssd εάν δεν έχεις

Link to comment
Share on other sites

Bottleneck δεν θα έχεις με μια κάρτα δεδομένου οτι θα υπερχρονισεις τον επεξεργαστη σου στα 3.6 τουλαχιστον. Απο κει και πέρα κουτί το Phanteks Enthoo Pro με τιμή μικρότερη απο 100 ευρώ είναι απο τις καλύτερες αγορες. Αν εδινες παραπανω δες και το Phanteks Enthoo Luxe.

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πρότεινα το 800D λόγω.. έρωτα:inlove::inlove::inlove: αλλά δεν φημίζεται για το airflow του σε αντίθεση με τα coolermaster ;)

Από πλατφόρμα μια χαρά είσαι, αν έχεις aftermarket ψύκτρα, σίγουρα θα υπάρχουν online ρυθμίσεις από άλλους που κλόκαραν στο παρελθόν για το σύστημά σου να πειραματιστείς λίγο, έχεις πολύ δημοφιλή μοντέλα και στο cpu και στη μητρική, δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Αν μπλεχτείς, άνοιξε θέμα επί τούτου και θα σκάσει η βοήθεια. :Τ:

Έγινε επεξεργασία από fantomas
typo
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.