Liapis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2014 Γεια σας. Αγορασα την XFX Radeon R9 290 4GB Double Dissipation Black OC Edition (R9-290A-EDBD) | Skroutz.gr . Το υπαρχων τροφοδοτικο ειναι ενα OCZ StealthXStream 600W ( OCZ StealthXstream II OCZ600SXS2 600W ATX12V v2.2/ EPS12V 80 PLUS Certified Active PFC Power Supply - Newegg.ca ) . Θα με καλυψει η θα χρειαστω αλλο? Το υπολοιπο συστημα αποτελειται αποcpu: i5 760 2.8ghzmobo :gigabyte ga p55a ud3ram: 8gbΕυχαριστω για τον χρονο σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Οκτώβριος 25, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2014 Θα σε καλυψει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Οκτώβριος 25, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2014 Απλα το φοβαμαι λιγο γιατι στα recommended η καρτα δινει 750w psu. Παντως δεν εχω σκοπο για overclock απλα στο μελλον ισως παω σε i7 cpu.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Οκτώβριος 25, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2014 Το τροφοδοτικό θα σε καλύψει, ο επεξεργαστής που έχεις όχι. i5 πάρε, λιγότερο θα καίει από αυτόν που έχεις και θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Οκτώβριος 25, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2014 Για να αλλάξει CPU πρέπει να αλλαξεις και μητρική. Κάτσε όπως είσαι, το συστημα σου είναι μια χαρά! Περιμενε το επόμενο socket της Intel. Αν θέλεις υπερχρονισε τον CPU σου στα 3.6 και θα είσαι ακόμη καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Οκτώβριος 25, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2014 Καλά μια χαρά δεν είναι, αλλά όντως το κόστος είναι μεγάλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Οκτώβριος 25, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2014 Εννοειτε οτι θα εχω πολυ bottleneck λογω cpu? με overclock δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα και φοβαμαι μην κανω καμια λαλακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Οκτώβριος 25, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2014 Οσο για case τι θα προτίνατε ωστε να χωραει και την r9 290 αλλα και να εχει airflow? Ειμαι αναμεσα σε Coolermaster HAF 932 ή 922 ή corsair obsidian 800D.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Οκτώβριος 26, 2014 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Από ότι βλέπω από τις επιλογές σου για κουτί διαθέτεις χρήματα. Εγώ θα σου πρότεινα το phanteks phanteks enthoo pro black - Κουτιά Υπολογιστών | Skroutz.gr που νομίζω ότι για την τιμή του είναι αρκετά καλό και δεν θα χρειαστεί να το αλλάξεις, ακόμα και αν ασχοληθεί και με υδρόψυξη. Τα υπόλοιπα χρήματα μπορείς να τα διαθέσεις για ψύξη επεργαστή και για ssd εάν δεν έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Οκτώβριος 26, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Απλα ανεφερα τα συγκεκριμενα γιατι τα εχω βρει μεταχειρισμενα σε καλες τιμουλες :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Οκτώβριος 26, 2014 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Bottleneck δεν θα έχεις με μια κάρτα δεδομένου οτι θα υπερχρονισεις τον επεξεργαστη σου στα 3.6 τουλαχιστον. Απο κει και πέρα κουτί το Phanteks Enthoo Pro με τιμή μικρότερη απο 100 ευρώ είναι απο τις καλύτερες αγορες. Αν εδινες παραπανω δες και το Phanteks Enthoo Luxe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragontech Οκτώβριος 26, 2014 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 μια χαρα επεξεργαστη εχει,εδω συστηματα με q6600 και ακομα κρατανε..μονο λιγο οβερκλοκ αν χρειαστει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 26, 2014 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Θα σου πρότεινα το 800D λόγω.. έρωτα:inlove: αλλά δεν φημίζεται για το airflow του σε αντίθεση με τα coolermaster Από πλατφόρμα μια χαρά είσαι, αν έχεις aftermarket ψύκτρα, σίγουρα θα υπάρχουν online ρυθμίσεις από άλλους που κλόκαραν στο παρελθόν για το σύστημά σου να πειραματιστείς λίγο, έχεις πολύ δημοφιλή μοντέλα και στο cpu και στη μητρική, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αν μπλεχτείς, άνοιξε θέμα επί τούτου και θα σκάσει η βοήθεια. :Τ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Οκτώβριος 26, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Για το Coolermaster N500 για ποιο οικονομικο case τι λετε? CoolerMaster N500 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Οκτώβριος 26, 2014 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Ωραίο και το coolermaster αλλά σε αυτά τα χρήματα θα κοιτούσα και αυτό, που νομίζω είναι ποιο προσεγμένο, με gromets για τα καλώδια και συρτάρια για τους δίσκους. Raijintek Agos | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.