Jump to content



N900 Router - αλλά ποιο;


CENTRAL

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Ψάχνοντας για νέο hardware ξεκινάω από τα reviews - χρηστών κατά προτίμιση, οπότε στρέφομαι στο Αμερικάνικο Amazon όπου βρίσκεις μαζεμένα κάποιες χιλιάδες αν η συσκευή είναι δημοφιλής.

Συνήθως η εικόνα ξεκαθαρίζει λίγες ώρες αργότερα, έχοντας διαβάσει κάποιες δεκάδες από αυτά.

Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα δε λειτούργησαν ιδανικά...

Κατ' αρχήν οι νέες γενιές wireless router με 802.11ac φαίνεται να παίρνουν αμφιλεγόμενες κριτικές και έχουν αυξημένο κόστος. Στράφηκα λοιπόν σε μια λύση Ν900, που στην περίπτωση του οικιακού μου δικτύου σε μια επίπεδη επιφάνεια 80τμ με καλύπτει επαρκέστατα.

Το πρόβλημα είναι και πάλι οι κριτικές (χρηστών) όπου για κάθε μια ενθουσιώδη υπάρχει άλλη μια τελείως αρνητική...

Κινούμαι ανάμεσα στα Linksys EA4500 και Asus RT-N66U, ίσως και το Netgear N900 (έχει όμως λιγότερες & χειρότερες κριτικές).

??? οπότε δε βγάζω εύκολα άκρη...

Σε ένα προϊόν όπως το router όπου αν δε το δοκιμάσεις στο δικό σου δίκτυο η όποια κριτική είναι από ενδεικτική έως τελείως άσχετη, πως αποφασίζει κανείς;;;

:hmm:

Link to comment
Share on other sites

H πρότασή μου Tp-Link C7 Archer ~108Euro TP-LINK Archer C7 | Skroutz.gr, είναι AC σε λιγότερα από τα χρήματα που ζητάνε τα άλλα Ν900.

δες Router Ranker - Ranking - SmallNetBuilder και review TP-LINK Archer C7 AC1750 Wireless Dual Band Gigabit Router Reviewed - SmallNetBuilder

Link to comment
Share on other sites

Θα έλεγα το Asus RT-N66U. Ένα netgear 3700v4 πάντως δεν εχει κάνει κιχ σε Small office με 6-7 pc wired και άλλα τόσα wifi (iphone - ipad -pc).

(Κάπου στο smallnetbuilder είχα διαβάσει ένα άρθρο ότι αν για παράδειγμα θέλουμε N δίκτυο καλύτερα να έχουμε Ν router παρά AC και να το δουλέψουμε σε N.)

Αν το βρω θα το ποστάρω.

Έγινε επεξεργασία από suboy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.