meloszp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2014 Καλησπερα ψαχνοντας για καινουριο router σκεφτηκα μηπως με ενα acces point γινει η δουλεια μου,η χρηση ειναι για σπιτι δουλευοντας ενα pc ενσυρματα και 4 συσκευες ασυρματα(tv,media player,ip camera,smartphone)σκεφτομουνα για router κατι τετοιο D-LINK DIR-605L WIRELESS N300 HOME CLOUD ROUTER - ROUTER -το υπαρχον router ειναι το thomson tg585(δωρο της forthnet)πως θα ηταν καλυτερα, εαν αλλαζα το router μονο ή βαζοντας ενα καλο acces point για διαχειριση του wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 2, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2014 Αν δεν έχεις προβλήματα με το υπάρχον ρούτερ, πάρε ένα σκέτο access point, αλλιώς μπορείς να επενδύσεις σε ένα καλό ρούτερ με wifi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Νοέμβριος 2, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2014 καλωδιακα που εχω το pc ειναι μια χαρα με το wifi εχω θεμα γιατι με το κινητοδεν μπορω να σερφαρω ουτε η τηλεοραση πιανει κατι και λεω τι ειναι καλυτερογια router μονο ή και acces point Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 2, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2014 Δηλαδή δεν έχεις μπουκώματα στο modem από torrents, μεγάλα downloads, κλπ ;Αν ναι πάρε ένα καλό ρούτερ με wifi. Αν όχι πάρε ένα σκέτο access point. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Νοέμβριος 2, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2014 οχι λειτουργει κανονικα αλλα σαν τιμη το ιδιο δε θα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 2, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2014 Τα καλά ρούτερ ξεφεύγουν λίγο σε τιμές. Access points βρίσκεις και στα 30€.Διαφορετικά παίρνεις κάτι εξευτελιστικά φτηνά modem-router-wifi και τα χρησιμοποιείς για το ασύρματο μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 3, 2014 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 Υπάρχουν και routers που βρίσκεις ακόμα και με 17Ε (πχ tp-link 841N) το οποία είναι πιο φτηνά από access points και είναι πολύ τίμια για τα χρήματα που ζητάνε. Έχω 2 τέτοια στημένα με dd-wrt και πραγματικά πετάνε. Μειονέκτημα ότι δεν έχουν gigabit ethernet αλλά για 17Ε μην περιμένεις τέτοιες πολυτέλειες. Κοντά στο 50άρη βρίσκεις το wdr3600 το οποίο έχει gigabit enternet αλλά και dual band radio και είναι best-buy πάλι στα χρήματα αυτά.to 585, καλό χρυσό αλλά έρχετε απο άλλη εποχή, μπουκώνει εύκολα και το wifi του είναι για σφαλιάρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 3, 2014 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 Πήρα το 841, για access point, και δουλεύει μια χαρά. Στα λεφτά του δε θα βρεις κάτι καλύτερο, είτε μιλάμε για ap είτε για router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Νοέμβριος 3, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 Μηπως ειναι καλυτερα να υπαρχει καλος συνδυασμος και των 2?εγω σκεστομουν για κατι τετοιο,τι λετε γι αυτο D-LINK DIR-605L WIRELESS N300 HOME CLOUD ROUTER - ROUTER -εχει προτυπο 802,11n ειναι cloud και εχει 2 κεραιες 5db και η τιμη αρκετα καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts