Jump to content



Επιλογή tablet...quite confused.... :)


tavliban

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες...

Λοιπόν έφτασε η στιγμή που το NEXUS 7 2012 θα πάει στην κοπέλα μου και εγώ πλέον θα μείνω χωρίς tablet...Οπότε ήρθε η ώρα του "ξηλώματος"

Έχω βρει 4 μοντέλα τα οποία με δυσκολεύουν να επιλέξω, θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας.

1. Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 - Full phone specifications

2. Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) - Full phone specifications

3. Nvidia Shield - Full phone specifications

4. HTC Nexus 9 - Full phone specifications

τα έβαλα με τυχαία σειρά. Βασικά τείνω προς shield και nexus 9 λόγο ότι είναι τα πιο καινούργια. Άλλα όμως τα θετικά του shield (pen, sd card, better mobility, controller etc) ενώ το nexus (καλύτερη κατασκευή, updates, καλύτερη οθόνη).

Τα άλλα της sammy έχουν καλά specs και δεν θα με χαλάγανε για να σας πω την αλήθεια και είναι σε ελκυστική τιμή στην ελλάδα. 200 ευρώ το 8.4 και 311 ευρώ το 10.1 και είναι άμεσα διαθέσιμα. Για τα άλλα δύο πρέπει να σκάσω 400 ευρώ για το καθένα (για το Shield ειδικά άμα πάρω και controller) και από amazon λέει ότι αποστέλλετε από 1 έως 4 μήνες.... Κοινός κουραφέξαλα... Μολις το λάβω δηλαδή θα αξίζει 350 ευρώ...

Επίσης αν έχετε κάνα μαγαζί εξωτερικό που να στέλνει Ελλάδα πείτε το και σε μένα..

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Θελεις σιγουρα ταμπλετα; ρωταω γιατι εγω απο τοτε που πηρα το nexus 4 δεν εχω πολυχρησιμοποιησει nexus 7 / ipad.

Τι κινητο εχεις τωρα; Αν το κινητο σου ειναι λιγο παλιο, στη θεση σου, θα πληρωνα κατι παραπανω για ενα 5.5/6' κινητο και θα ξεμπερδευα. Αν ομως θελεις μεγαλη ταμπλετα (>9) τοτε εκει μαλλον θα πρεπει να παρεις κατι απο αυτα που ανεφερες.

Link to comment
Share on other sites

@avpap έχω lumia 820 το οποίο προσωπικά θεωρώ υπερπλήρες για τα θέλω μου.

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] το samsung είναι πραγματικά πολύ ελκυστικό, και τα 8.4 μου είναι υπεραρκετά καθώς θέλω να το βάζω σε τσάντα ώμου που πάει χιαστή και όχι σε backpack. Ξέρω ότι με το nexus 9 αυτό δεν θα γίνεται. Σούπερ τιμή κλπ, αλλά έχει υποδεέστερο hw από το shield και το 9.

Είμαι από αυτούς που παίζουν παιχνιδια στην ταμπλέτα, double dragon, leo's fortune, dungeon keeper etc. και σκέφτομαι μήπως το shield (που τείνω προς αυτό tbh) και το 9 είναι πιο futureproof καθώς δεν αλλάζω συσκευές κάθε χρόνο...

Link to comment
Share on other sites

H HTC είχε βγάλει ανακοίνωση ότι θα διαθέτη το Nexus 9 κάθε Τετάρτη η Πέμπτη στα 199 για περιορισμένο αριθμό την φορά για τις επόμενες 7 εβδομάδες. Αν θες ψαχτώ.

Link to comment
Share on other sites

H HTC είχε βγάλει ανακοίνωση ότι θα διαθέτη το Nexus 9 κάθε Τετάρτη η Πέμπτη στα 199 για περιορισμένο αριθμό την φορά για τις επόμενες 7 εβδομάδες. Αν θες ψαχτώ.

δεν πάω να παίξω το τζόκερ καλύτερα... :p

πρέπει να είμαι πάνω στο pc Μου την συγκεκριμένη ώρα και στιγμή και άμα είμαι τυχερός να το πάρω...κοινός κουραφέξαλα...μου φαίνεται ότι αν θέλω τώρα τάμπλετ το samsung είναι η καλύτερη επιλογή στα 215 που το βρίσκώ. Αλλιώς περιμένω τον φλεβάρη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.