Jump to content

ΑΘΉΝΑ ξέρει κανένας ...

gbdanis

Recommended Posts

Posted

στισ 24 κατα 90 % θα έρθω Αθήνα .

θα πάω λιπόν ΄για να πάρω κανένα DVD That's απο το disk impex hellas αλλα δεν ξέρω που είναι . ξέρει κανένας πως πάμε ??????

κανένα καλό shop για pcια

θα μήνω 5-6 μέρες θα πάμε και για κανένα καφέ

:flower: :flower:

Posted

δεν ξέρω τπτ για αυτά που λες αλλα θέλω να ρωτίσω που είσαι τώρα...

Posted

Κοιτα να δεις τι μπορει να χει ενας ανθρωπος στο συρταρι του!!!!!

πλαγιαστο για ευνοητους λογους..

post-1779-1416071416,7053_thumb.jpg

Posted

Isolated Αυτό θα έστελνα και εγώ:p

Δεν είναι μαγαζί,...μία αποθήκη είναι!!!!!

Posted

παντως μην περιμενεις και τρελες τιμες.. πενηνταδα cd με 16-16.5 για dvd δε ξερω..κεντρο αθηνα εχει ενα μαγαζακι που απο οτι εχω δει εχει πολυ καλες τιμες(κοντα πλαισιο ειναι)..

@morius:D :D

Posted
Αρχική απάντηση από Isolated [Σήμερα, στις 15:35]

παντως μην περιμενεις και τρελες τιμες.. πενηνταδα cd με 16-16.5 για dvd δε ξερω..κεντρο αθηνα εχει ενα μαγαζακι που απο οτι εχω δει εχει πολυ καλες τιμες(κοντα πλαισιο ειναι)..

@morius:D :D

στειλέ στοιχεία

τα That's με ενδιαφέρουν αλλά αν έχει να μου προτίνεισ τίποτα καλύτερο δεκτό :daisy:

Posted

Ναι παιδιά και εγώ ενδιαφέρομαι.Αν ξέρει κανείς κανα μαγαζί Στουρνάρη με ΤΥ αν μπορεί ας το πεί ή τουλάχιστον πμ πλζ...

Posted
Αρχική απάντηση από gbdanis

στειλέ στοιχεία

τα That's με ενδιαφέρουν αλλά αν έχει να μου προτίνεισ τίποτα καλύτερο δεκτό :daisy:

δε μπορω να ακριβως να εξηγησω:o γιατι δεν ξερω τι σημεια να σου δωσω!! το μαγαζι ειναι φωτογραφειο νομιζω η κατι τετοιο δεν εχει pc...και η βιτρινα ειναι γεματη σιντια... στο δρομο που ειναι το βιβλιοπωλειο(κομικαδικο) Solaris...δε ξερω αν σου λεει τιποτα.?..:innocent: βασικα για αθηνα δε εννοουσες??? η για το disk implex??.

Posted

Όλα δεκτά από Αθήνα αλλά καλύτερα Στουρνάρα

Από Στουρνάρα τα πιο χτυπητά είναι το Πλαίσιο ο Παπασωτηρίου

Αρχική απάντηση από sotiris

mediacenter, έναντι του hac.

έχεις πάρει απο εκεί τίποτα ??????

σου βγήκαν καλλά ?????????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.