matteus Ιανουάριος 17, 2016 #4222 Ιανουάριος 17, 2016 Ντάξ μόλις παώ στο καινούργιο σπίτι, θα πάρω ένα γατάκι σίγουρα! Παρε κανεναν κηπο πρωτα καλυτερα. 1
cyberdyne Ιανουάριος 18, 2016 #4224 Ιανουάριος 18, 2016 (edited) Παρε κανεναν κηπο πρωτα καλυτερα. Hello επαρχία, οικόπεδο! Πάντως σε φίλη με διαμέρισμα, δεν μου είπε τπτ ιδιαίτερα προβλήματα... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 18, 2016 από cyberdyne
matteus Ιανουάριος 18, 2016 #4226 Ιανουάριος 18, 2016 Hello επαρχία, οικόπεδο! Πάντως σε φίλη με διαμέρισμα, δεν μου είπε τπτ ιδιαίτερα προβλήματα... Τον ειχαμε 6 χρονια σε διαμερισμα και επειτα 2 χρονια στο χωριο με αυλη. Ετυχε φετος να ξαναερθει στο διαμερισμα για κανεναν μηνα και σαλεψε. Εψαχνε να βρει πορτες να φυγει Μου θυμησε εμενα χωρις πισι στο σπιτι. 2
Δημοφιλής Δημοσίευση 2cpu Ιανουάριος 18, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #4227 Ιανουάριος 18, 2016 Μερικα μαζεμενα παλι. Μια φίλη μου μπέρδεψε τα αντισυλληπτικά χάπια με τα ηρεμιστικά..Τώρα έχει 8 παιδιά αλλά στ'αρ""δια της...Σε καφενειο χωριουΕνα φραπουτσινο παρακαλωΔεν μπορουμε μανδαμ χαλασε η φραπουτσομηχανηΓιατρέ πονάω- Που?- Εδώ 1-0- 80€, 1-1- Θέλω απόδειξη 2-1- Με απόδειξη 90 ευρώ 2-2- Είμαι από την εφορία 3-2Αουτσ :tooth:Μολις βγηκα απο την τουαλετα.... Εγω ειχα κερδισει το φλουρι τελικα.-Ρε συ γιατί γονάτισες για να μιλήσεις στο τηλέφωνο;-Επειδή έχω 450 λεπτά ομιλίας προσκυνητά...Ζητείται λατέρνα... Φτώχεια και φιλότιμο έχουμε...Πάω στα βουνά και φωνάζω: "Σ'αγαπάωωωω".Περιμένω την ηχώ.Ηχώ: "Σε βλέπωωωω σαν φίλοοοο".Συγνώμη το έχετε αυτό σε κόκκινο?-Ναι-Σε μπλε?-Ναι-Σε κίτρινο?-Ναι-Σε μαύρο?-Ναι-Κοίτα να δεις σε πόσα χρώματα βγαίνει αυτή η μ@λ@κία!Έφτιαξε μπάμιες η μάνα μου το βράδυ.…….Εγώ έβγαλα το σκύλο βόλτα…….η αδελφή μου πήγε mini market……..και ο πατέρας για τσιγάρα........Συναντηθήκαμε όλοι στο σουβλατζίδικο!-Τι ώρα έρχεται ο δάσκαλος του καράτε;-Δέκα νταν.Ήταν δύο αδέλφια που ζούσαν σε ένα φτωχικό σπίτι.Μία μέρα λοιπόν, καθάριζαν το υπόγειο με την ελπίδα να βρουν κάτι να πουλήσουν.Βρήκαν τελικά ένα παλιό λυχνάρι.Καθώς όμως το καθάριζαν πετιέται ένα τζίνι και τους λέει:– Με ελευθερώσατε, και για το καλό που μου κάνατε θα δώσω από τρία αυγά στον καθένα σας. Με κάθε αυγό που σπάτε έχετε και μία ευχή!Ο ένας αδερφός φεύγει με τα 3 αυγά για να γυρίσει τον κόσμο, ενώ ο μεγάλος αποφασίζει να μείνει στο παλιό σπίτι.Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφει ο μικρός αδερφός πάμπλουτος και βλέπει τον μεγάλο αδερφό, ακόμα να ζει πάμπτωχα στo φτωχικό τους.– Τι συνέβει, ρε αδερφέ; ρωτάει.– Τι να γίνει, ρε μικρέ; Με την ατυχία που με δέρνει…– Τι έγινε;– Με το που φεύγεις από το σπίτι, παίρνω λάθος τηλέφωνο τον φίλο μου για να του πω τι μας συνέβη και μου πέφτει το ένα αυγό κάτω.Και φωνάζω: “Αρχ*δια”!!! Αμέσως γεμίζει όλο το σπίτι με αρχ*δια!Δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω, και έσπασα το δεύτερο αυγό για να φύγουν όλα τα αρχ*δια από το σπίτι.– Ναι αλλά λογικά είχες ένα αυγό ακόμα…– Αυτό ήταν και η μόνη μου σωστή κίνηση!Το έσπασα για να φέρω… τα δικά μου πίσω!!!-Τι χαριτωμένο παιδάκι!!!-Γειά σου χοντρή....-Δικό σας είναι το μαλακισμενο???Με θες;-Όχι.-Στην πορεία θα με θες;-Δεν πηγαίνω σε πορείες!Θα τρελαθώ, βλέπεις έξω κάτι μαλ"κες κυκλοφορούν με κάτι γυναικάρες....λες και εμείς δεν είμαστε μαλ"κες να πούμε!-ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ-ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ-ΝΑΤΟ ΠΑΛΙ!ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΡΙΖΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ, ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΒΙΑΖΑΝΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΧΩΡΙΣΑΜΕ..ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ??ΡΟΥΤΙΝΑ ΦΙΛΕ, ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΙΜΠΕΡΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ?ΛΙΑ, ΕΣΕΝΑ?ΑΚΗ, ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ?ΝΑΙ, ΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ?ΠΟΤΟ?ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ..ΔΗΛΑΔΗ?ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΑ??ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΣΩ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΛΑΧΑΝΟ ... ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΟΠ.ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ.ΚΑΙ?ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥΟΤΑΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΩ ΧΥΜΑ ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΩ. ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ..ΠΑΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΠΕ, ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ..- ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΓΡΗ??- ΠΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΧΕΤΑΙ- ΡΕ ΣΥ ΜΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΥΦΑΚΟΥΣ!Ο ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ- Τι είναι αυτό το βρακί ρε Τάκη ; Για κιμά σε έστειλα !- Μωρό μου δεν είπες "φέρε ένα κιλοτάκι" ;- Ένα κιλό , Τάκη . Ένα ΚΙΛΟ...!!!Κοιμάσαι το βράδυ...Ψιλοκρυώνεις... Σηκώνεσαι... Παίρνεις σεντόνι απ'τη ντουλάπα ,με κλειστά μάτια. Ξυπνάς... Είσαι σκεπασμένος μεΠασχαλινό τραπεζομάντηλο ...Δηλαδή τώρα ο Γαβαλάς αν μας πει:"Πρόσεξε γιατί έχω κάνει φυλακή" θαμας ψαρώσει;Στο έγκυος.. στο μαλάκας.. κ στο πουτανα... δεν υπάρχει «λίγο»..!- Θες να κάνουμε σεξ και μετα να φάμε σουβλάκια..??- Οχι..!!- Πίτσα...????Το κουνέλι πηδάει και ζει 8χρόνια... Ο σκύλος τρέχει και ζει20χρόνια.. Η χελώνα δεν κάνει τιποτα και ζει 100 χρόνια...Άστο το πήραμε το μηνυμα...Oι κυρίες προηγούνται...-Ααα ευχαριστώ (τι gentleman)!!-Παρακαλώ ( τι κ"λάρα !!!!!)Πόσα τζατζίκια αρνηθήκαμε και στο τέλος δεν π"δ"ξαμε..Όταν βαριέμαι την νύχτα μπαίνω σε ταξί και καθώς προχωράει του λέω:''Σε αυτή την πολυκατοικία αυτοκτόνησα πριν 2 χρόνια!''Ειναι μια μυγα που εδω και ωρα, παιρνει φορα και χτυπαει το κεφαλι τηςστο τζαμι. Ποιος ξερει τι μ"λ"κια θα εκανε.Κανονικά δεν θα έπρεπε όπως έχουν βγει τα gay bar να έχουν βγει και ταgay restaurant;Να πηγαίνεις εκεί και να τρως σαν πούστης!Φίλε, μου αρέσουν γενικά οι εκπλήξεις. Αλλά ΑΝΑΨΕ ΤΟ Γ"ΜΗΜΕΝΟ ΦΛΑΣΟΤΑΝ ΣΤΡΙΒΕΙΣ!Γράφει η άλλη σε στάτους"Stamata na xyneis tis pliges mou".Καταλαβαίνετε τώρα γιατί λέμε όχι στα γκρίκλις;;Το χειρότερο "ουπς", είναι του τατουατζή.Γραφει η αλλη: "Η ομορφια σε τραβαει, ο χαρακτηρας σε κραταει!!"της σχολιαζω: "Και η μ"λ"κια σε δερνει..."βλέπω στα social media:Ονομα: ΣτέλλαΕπίθετο: (Μυστικό)Ηλικία: (Μυστικό)Ε-mail: stella_iakovidou1990@hotmail.com ???????????? ΄Με μπραζιλ, καφε και τσιγαρο το δεκατετράχρονο στην παραλια..Εγω το πρωι εβλεπα μπατμαν στο σταρ.. κατι δεν παει καλα.Με 20 ποντους γοβες ΔΕΝ εισαι ψηλη...Κοντοπουτανο με 20ποντα εισαι.Με βλέπει μουσάτο άντρα βαρύ και πρόστυχο & μου δίνει φυλλάδιο "μανικιούρ, πεντικιούρ, τέλεια αποτρίχωση". Άι γ"μήσου μωρή.Πανάκριβοι είστε! 18
tommybertsen Ιανουάριος 18, 2016 #4228 Ιανουάριος 18, 2016 - ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΓΡΗ?? - ΠΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΧΕΤΑΙ - ΡΕ ΣΥ ΜΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΥΦΑΚΟΥΣ! -Ειμαι υγρη -Γεια σου γρη, Τομμυ , χαρηκα. 7
Δημοφιλής Δημοσίευση Athens2004 Ιανουάριος 18, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #4231 Ιανουάριος 18, 2016 14
PetrosD Ιανουάριος 18, 2016 #4232 Ιανουάριος 18, 2016 -Γεια σας, τάβλι παίζετε;-Γεια σας, ναι.-Θα μου παίξετε κάτι; 5
cyberdyne Ιανουάριος 18, 2016 #4233 Ιανουάριος 18, 2016 Hitler..wut? https://www.facebook.com/451074868343353/videos/895955023855333/ 3
deninho Ιανουάριος 19, 2016 #4238 Ιανουάριος 19, 2016 τι φάση αυτή με τις γάτες και τα αγγούρια; εξηγείται κάπως; 2
tommybertsen Ιανουάριος 19, 2016 #4239 Ιανουάριος 19, 2016 (edited) Μια εξηγηση ειναι οτι ειναι κατι που δε περιμεναν να αντικρυσουν , κατι νεο (που δε το εχουν ξαναδει) , και γι'αυτο αντιδρουν υπερβολικα. Αν δες σε ολα τα βιντεο ειναι διπλα τους (πισω τους κλπ) , και οχι σε καποια αποσταση οπου το πλησιαζουν και το βλεπουν και τιναζονται. Ετσι ειχα διαβασει τουλαχιστον. ΥΓ: Οπως και να'χει , εχει πλακα! Ομως ισως το ζωο να τρομαζει πραγματικα! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2016 από tommybertsen 3
acct Ιανουάριος 19, 2016 #4240 Ιανουάριος 19, 2016 Εκτός αυτού, πιθανότατα το σχήμα και το χρώμα του δροσιστικού κολοκυνθοειδούς που εμφανίζεται ξαφνικά θυμίζει στις γάτες φίδι. Μετά τον αρχικό πανικό, επειδή αιφνιδιάστηκε σε έναν χώρο που θεωρούσε ασφαλή, φαντάζομαι ότι θα επιστρέψει για να επιτεθεί στο αγγούρι, όπως θα έκανε σε ένα ερπετό... 4
Recommended Posts