and64 2 ώρες πριν #15701 2 ώρες πριν Έχω αυτη τη διάσταση conti premium 7 (που θεωρητικά αντικαθιστουν sport + την eco σειρα μεχρι 17", sportcontact βγαζει απο 18 και πάνω εδω και χρονια) 2η 4αδα στο cla, μια χαρά γενικά, κανένα παράπονο εκτος από ισως λιγο παραπάνω θόρυβο σε σχέση michelin. Συνολικά πολύ πίο ωραίο allrounder για μενα από pilot sport πάντως και σε απόδοση και σε διάρκεια. Επίσης πολύ ωραίο λάστιχο,το οποίο εχω πάλι σε 2η 4αδα, (55αρι προφιλ ομως) ειναι το eagle f1 assymetric 6 στο allroad. Βέβαια λόγω 4κινησης και βάρους στο audi δεν μπορώ να σου πω πως συμπεριφέρεται σε βάθος χρονου, γιατι ναι μεν τα έφαγε σχετικά γρήγορα απο χλμ αλλά δεν είχα φοβερή πτώση απόδοσης ούτε στα σχετικά τελευταία τους, γενικά επίσης ευχαριστημένος φούλ. Τρέχει και ενα promo που σου δίνει 50€ cashback τον Ιούλιο, δεν ξερω αν παιζει ακομα
BloodMage 1 ώρα πριν #15702 1 ώρα πριν 27 λεπτά πριν, το μέλος and64 έγραψε: Έχω αυτη τη διάσταση conti premium 7 (που θεωρητικά αντικαθιστουν sport + την eco σειρα μεχρι 17", sportcontact βγαζει απο 18 και πάνω εδω και χρονια) 2η 4αδα στο cla, μια χαρά γενικά, κανένα παράπονο εκτος από ισως λιγο παραπάνω θόρυβο σε σχέση michelin. Συνολικά πολύ πίο ωραίο allrounder για μενα από pilot sport πάντως και σε απόδοση και σε διάρκεια. Επίσης πολύ ωραίο λάστιχο,το οποίο εχω πάλι σε 2η 4αδα, (55αρι προφιλ ομως) ειναι το eagle f1 assymetric 6 στο allroad. Βέβαια λόγω 4κινησης και βάρους στο audi δεν μπορώ να σου πω πως συμπεριφέρεται σε βάθος χρονου, γιατι ναι μεν τα έφαγε σχετικά γρήγορα απο χλμ αλλά δεν είχα φοβερή πτώση απόδοσης ούτε στα σχετικά τελευταία τους, γενικά επίσης ευχαριστημένος φούλ. Τρέχει και ενα promo που σου δίνει 50€ cashback τον Ιούλιο, δεν ξερω αν παιζει ακομα πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες γενικα Με ps5 που φοραω απο τον φεβρουαριο, ενω στους πρωτους 2-3 μηνες ηταν βεντουζες, πλεον βλεπω μια πτωση. Δεν ξερω αν θα τα ξαναεβαζα. Επειδη ειχα και τα ps4. τα ps5 ειναι λιγο καλυτερα, τιπορα παραπανω 1
and64 54 λεπτά πριν #15703 54 λεπτά πριν 58 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες γενικα Με ps5 που φοραω απο τον φεβρουαριο, ενω στους πρωτους 2-3 μηνες ηταν βεντουζες, πλεον βλεπω μια πτωση. Δεν ξερω αν θα τα ξαναεβαζα. Επειδη ειχα και τα ps4. τα ps5 ειναι λιγο καλυτερα, τιπορα παραπανω Ναι ολα τα ps εχουν αυτο το κουσούρι μάλλον, παλιότερα ειχα βάλει 2 φορές ps3 στο golf σε 16αρες και υπήρχε ενα αισθητό σκαλοπάτι μετά τα 15-17000 χλμ ήταν σαν να τα φοραγα 50000 χλμ. Τα conti καμια σχέση, προφανώς γλυστράνε παραπάνω οσο παλιώνουν αλλά πολύ πιο προοδευτικά
Recommended Posts