Jump to content



Από ΟΤΕ σε HOL για gaming


Recommended Posts

Μένω στην επαρχία και μέχρι στιγμής έχουμε μόνο ΟΤΕ. Τώρα μαθαίνω ότι σύντομα έρχεται και η HOL. Όπως λοιπόν αναφέρω και στον τίτλο,ρωτάω : Aξίζει η μετάβαση στο internet (εκτός από την τιμή) από ΟΤΕ σε HOL ; Κυρίως για gaming (θέμα ping κλπ).

Link to comment
Share on other sites

αν εχεις και κινητο ταυτοχρονα στην vodafone γιατι οχι ? χθες μπηκε στο δικτυο τους ενας δικος μου  που λιωνει στο chivalry καθε μερα ( ειναι σε καλο  επιπεδο, εχει λιωσει απειρες ωρες και τον βοηθαει αρκετα το να εχει χαμηλο ping στα block κλπ ) αγγλια του εβγαζε ο server browser 90ms+, στους γερμανικους ομως  ειδε 48αρια ! εννοειται πως δινουνε fastpath  πλεον, επισης η γραμμη του λεει ειναι βραχοσταβλη, κατεβηκε το snr απο 11 σε 9 -  σε αντιθεση με την cyta και τον OTE πιο παλια που παιζαμε διαφορα  games μαζι.  ετρωγε disconnect και επρεπε μετα να τον περιμενουμε. 

Link to comment
Share on other sites

Αν βγάλεις εξω το οικονομικό ,ο οτε εχει το καλύτερο ίντερνετ απο ολους σχεδόν πάντα ,για διάφορους λόγους.

Και ping και ταχύτητες και όλα .

Αν βάλεις μεσα το οικονομικό,δεν υπάρχει χειρότερος απο τον ΟΤΕ.

Σε εξυπηρέτηση ,με υπαιτιότητα του ΟΤΕ συνήθως ,οι παροχοι ειναι χαλια σε σχέση με τον ΟΤΕ.

Μαύρα χάλια.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Επανέρχομαι.Έκανα αίτηση στη HOL για πακέτο τηλεφώνου με απεριόριστα σταθερά,300΄προς κινητά,και internet 24Mbps στα 23 ευρώ τον μήνα.Καπάκι με πήραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ με αντιπροσφορά για να παραμείνω,που περιλαμβάνει απεριόριστα σταθερά,30΄προς κινητά (έτσι και αλλιώς δεν τα ξεπερνάω τα 30΄),24άρα γραμμή,καθώς και να μου βάζουν κάθε μήνα 5 ευρώ στο whatsup μου και μια δωροεπιταγή 160 ευρώ για τον Γερμανό,και όλα αυτά με 24 ευρώ τον μήνα.Αφού ο ΟΤΕ έχει το καλύτερο internet για gaming (χαμηλότερο ping) τώρα που με συμφέρει και οικονομικά θα μείνω.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Εμείς πάντως στην οικογένεια που εχουμε ΟΤΕ TV και ΟΤΕ 2play μετά το Σεπτεμβριο που λήγει το συμβόλαιο θα εγκαταλείψουμε. Οι αυξήσεις στις τιμές μπορεί να επιτρέπονται βάση συμβολαίου, αλλα καπέλο στους καταναλωτές σου γιατι; Με το ετσι θέλω, καμια εμπιστοσύνη στον ΟΤΕ πλέον δυστυχώς... Και που ξέρουμε εμείς αν ανανεώσουμε το συμβόλαιο δεν θα κάνει και αλλες αυξήσεις ο ΟΤΕ;

 

Οι φίλοι μου που παίζουμε μαζί έχουν όλοι forthnet και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Οπότε και εμείς προς τα εκεί θα πάμε..

Link to comment
Share on other sites

Ισχύει ο ote tv δεν συμφέρει καθόλου πλέον! Έτσι όπως το πάει κάθε χρόνο θα έχουμε αυξήσεις, ειδικά τώρα που παίρνουν οι Γερμανοί κι άλλο 10% θα μας φεσώσουν για τα καλά! Οκ στα αθλητικά έχει καλές συμφωνίες, αλλά από ταινίες έχει λίγο σάπιες... Τσάμπα πάει το full pack...!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.