Jump to content



Καθυστέρηση στο shutdown


Recommended Posts

Καλησπέρα,


Εδώ και κάποιο διάστημα (περίπου μια εβδομάδα ) παρατηρώ οτι μου κάνει αρκετή ώρα για να κάνει το pc μου shutdown. Και όταν μιλάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα εννοώ οτι μπορεί να αγγίξει και τα 5 λεπτά.


Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...!


Κάποιος που να γνωρίζει ?


Ευχαριστώ,


Link to comment
Share on other sites

Πόσο καιρό έχεις να κάνεις format;

Με τον EVO είσαι ή τον PRO; Έχεις περασμένα full updates κλπ;

Τρέχουν πολλά στο system tray (κάτω αριστερά);;

Εχω να κάνω format περίπου 5 μήνες...το O.S. το έχω στον EVO και είναι περασμένα όλα τα updates...στο system tray τρέχουν παπάδες αλλά εκεί δεν είναι το ζήτημα, πάντα τα ίδια έτρεχαν.

Link to comment
Share on other sites

1. Οι EVO είχαν ένα bug το οποίο παραδέχτηκε η samsung. Μήπως πρέπει να περάσεις το νέο firmware;; Έχεις γενικώς χαμηλούς χρόνους σε άνοιγμα αρχείων κλπ; Δε τρέχεις κάνα crystaldisk mark να δούμε μπας κι είναι αυτός ο ένοχος (evo);;

 

2. Αν έχεις υπομονή κι όρεξη για λίγο διάβασμα, μπορείς με το Windows Performance Toolkit να κάνεις παπάδες. Θέλει λίγο χρόνο αλλά μπορείς να κάνεις track startup ΚΑΙ studown και να δεις ακριβώς ποιο process σε καθυστερεί και να το σβήσεις ή να το αναβαθμίσεις σε μια πιο νέα έκδοση. Πολλές φορές, ένα κακογραμμένο πρόγραμμα μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.