Jump to content

g.shock

Premium Members
  • Posts

    325
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by g.shock

  1. g.shock

    LG & service

    Μιλάμε για ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!! Ας δούμε τι θα γίνει και με την καταγγελία που τους έκανες ....και εκεί θα φανεί εάν αυτά που αναφέρουν ισχύουν. Εγώ πάντως φίλε μου στην θέση σου θα τους έκραζα όπου έβρισκα (όπως και αυτό κάνω βλέπε skroutz-forums) και θα απέτρεπα την αγορά σε όποιον με ρωτούσε για προϊόντα της LG...τουλάχιστον για τα προϊόντα TV.
  2. g.shock

    LG & service

    Κανε την καταγγελία και άφησε να τα βρουν με το υπουργείο...το πολύ - πολύ να φάνε στο τέλος κανένα πρόστιμο 5.000€-7.000€ και να ηρεμήσουν. Πάντως ρε παιδιά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, δεν μπορώ να δεχτώ σε καμία περίπτωση μια εταιρία ( η οποία δεν αντιπροσωπεύεται απο κάποιον Έλληνα Κυρ Μήτσο αλλά απο μία πολυεθνική ) να κάνει όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια και να προσπαθεί με μαλακοδέστατους τρόπους να σε πείσει οτι ο γάιδαρος πετάει.... ε όχι ρε φίλε ...δεν πετάει, πως να το κάνουμε ? Εκτός και εάν τελικά έχουν παράγει ένα τόσο άχρηστο προϊών (IPS PANEL) το οποίο δεν μπορούν να το μαζέψουν απο την αγορά (ο λόγος είναι διότι θα χάσουν πάρα πολλά χρήματα ) και όταν παρουσιάζετε κάποιο πρόβλημα να προσπαθούν να το ρίξουν στον καταναλωτή.
  3. g.shock

    LG & service

    Εαν μέσα στην επίσημη σελίδα της η LG υποστηρίζει οτι έχει 0 pixel εγγύηση η έστω και 2 και εσύ έχεις 3-4 τότε καλό θα είναι να το έχεις ως αποδεικτικό καθώς και την επίσημη διάγνωση απο το service της LG.... και όταν έρθει η ώρα να τους πάρεις τα σώβρακα.
  4. g.shock

    LG & service

    Φίλε μου ένα θα σου πω .... τους κάνεις καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή http://www.efpolis.gr/ Ήδη τους έχω κάνει και εγώ μια καταγγελία για μια 55 ub950v και περιμένω απάντηση. Δυστυχώς έχουμε μπλέξει με απατεώνες οι οποίοι νομίζουν οτι βρίσκονται στα βάθη της Ανατολής και απευθύνονται στους Μάο-Μάο. Ελπίζω (και εύχομαι) να μπορέσει η Γ.Γ.Κ. να τους κόψει τον κώλο και να μάθουν να σέβονται τον Έλληνα καταναλωτή όπως σέβονται και φοβούνται τον Ευρωπαίο.
  5. g.shock

    Unigine Valley results

    Και ένα Valley απο εμένα.
  6. g.shock

    Cinebench R15

    Πάρτε και ένα δικό μου.
  7. Προσπάθησε να αποφύγεις την lg διότι χρησιμοποιεί IPS PANEL και δυστυχώς δεν μπορεί να αποδώσει σωστά το μαύρο. Απο την άλλη, το 4Κ δεν θα μπορέσεις (ακόμα) να το χαρείς διότι δεν υπάρχει κάτι σε αυτή την ανάλυση και θεωρώ οτι είναι μια τεχνολογία που δεν μπορούμε να την ευχαριστηθούμε. Μπορεί η τιμή της να φαίνεται δελεαστική αλλά ψάξε κάτι άλλο.... !!!
  8. g.shock

    Καθυστέρηση στο shutdown

    Εχω να κάνω format περίπου 5 μήνες...το O.S. το έχω στον EVO και είναι περασμένα όλα τα updates...στο system tray τρέχουν παπάδες αλλά εκεί δεν είναι το ζήτημα, πάντα τα ίδια έτρεχαν.
  9. Καλησπέρα, Εδώ και κάποιο διάστημα (περίπου μια εβδομάδα ) παρατηρώ οτι μου κάνει αρκετή ώρα για να κάνει το pc μου shutdown. Και όταν μιλάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα εννοώ οτι μπορεί να αγγίξει και τα 5 λεπτά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...! Κάποιος που να γνωρίζει ? Ευχαριστώ,
  10. g.shock

    Κλιματιστικο

    Συζήτησα σήμερα με τον δικό μου και μου είπε οτι για τον ίδιο λόγο που σκέφτηκα εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο (follow me) αγόρασε το δικό του. Όταν του ανάφερα το θέμα των ανταλλακτικών μου είπε οτι ο κολλητός του που έχει αγοράσει την ίδια μάρκα πριν απο 6 χρόνια, σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις που είχε πρόβλημα ( μια φορά έσπασε το χειριστήριο του και άλλες 2 κάηκε η πλακέτα απο κεραυνό ) η αντιπροσωπεία τον κάλυψε χωρίς να πληρώσει φράγκο !!! Και να φανταστείς οτι καμία εταιρία δεν καλύπτει την εγγύηση λόγο υπέρτασης κεραυνού όπως και καμία δεν σου στέλνει χειριστήριο, επειδή έκανες την μ@λ@κία να το ρίξεις απο το τραπέζι και να το χαλάσεις, χωρίς χρέωση. Επίσης σε αυτά τα 6 χρόνια του είπε οτι ζήτημα να το έκανε service 2 φορές και αυτές ήταν τότε που ήρθε ο τεχνικός να αλλάξει την πλακέτα. Εμένα προσωπικά με καλύπτουν όλα αυτά και φυσικά δεν θα μπώ στην διαδικασία (ξανά) να χρυσοπληρώσω κάποια μάρκα επειδή είναι επώνυμη ....άσε...τα είδαμε και τα επώνυμα πόσο καλά είναι.
  11. g.shock

    Κλιματιστικο

    Το έχει αγοράσει κάποιος συγγενής μου και έχω μείνει άφωνος με το πως δουλεύει το συγκεκριμένο μηχάνημα...οπότε και έψαξα να μάθω για να το αγοράσω και εγώ. Το βασικότερο απ όλα είναι οτι το κλιματιστικό έχει μια λειτουργία που ονομάζετε follow me που είναι όλα τα λεφτά. Με το που ενεργοποιείς την συγκεκριμένη λειτουργία ένας θερμοστάτης στο χειριστήριο αρχίζει και "διαβάζει" την θερμοκρασία που βρίσκετε το χειριστήριο και στέλνει εντολή στην εσωτερική μονάδα να παράγει τόση ψύξη/θέρμανση όσο πραγματικά χρειάζεσαι εσύ. Εννοείτε οτι είναι Α+++, έχει ιονιστή, φίλτρα, κλπ κλπ.. Επίσης ενημερώθηκα απο ένα κατάστημα που ρώτησα οτι απο αρχές Νοεμβρίου θα έρθει η νέα γενιά με δυνατότητα λειτουργίας μέσω wi-fi ( να μπορείς να το ελέγξεις και εκτός σπιτιού μέσω smartphone) Smart Κλιματιστικά με WiFi από την Inventor | Κλιματιστικά - Air Condition | Inventor.ac :P:P Η εγγύηση του δεν είναι όπως αναφέρει ο φίλος GriGas αλλά είναι όπως όλες οι εγγυήσεις στην ελληνική αγορά...η μόνη διαφορά του είναι αντι για 2 χρόνια που δίνουν οι υπόλοιπες εταιρίες σε αυτό έχεις 10 χρόνια (!!!) και δωρεάν ανταλλακτικό για ότι συμβεί σε αυτά τα 10 χρόνια... Μετά απο όλα αυτά νομίζω οτι αξίζει με το παραπάνω !!!
  12. g.shock

    LG G2

    Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για το θεμα του ανταλακτικου και της εγγύησης αλλα εχω την αίσθηση οτι και εσύ στην δική θέση εαν είχες αγοράσει ενα κινητο(άσχετα με την αξια του ) και μεσα σε 2 μήνες σου έβγαζε προβλημα, οπως στην δική μου περίπτωση, και το εστελνες στην αντιπροσωπεία με σκοπό να επισκευαστεί ( ενώ θα έπρεπε να αντικατασταθεί με καινούριο και θα το καταλάβεις στην συνέχεια αυτο ) και είχες μάθει οτι σου κάνανε αλλαγή την πλακέτα και όλη την οθόνη, δλδ με λίγα λόγια αλλάξανε σχεδόν όλο το τηλεφωνο εκτός απο τα καπάκια, και μετά απο 3 μήνες σου ξανά εβγαΕ προβλημα το τηλεφωνο ....δεν θα ζητούσες αντικατάσταση ???? Επειδή απο την πρώτη στιγμη δεν επικοινώνησα με το κατάστημα που έγινε η αγορα του τηλεφώνου αλλα επικοινώνησα με το service της lg αυτο θα κανω και τωρα....θα επικοινωνήσω με την lg και θα προσπαθήσω να μου το κάνουν αντικατάσταση. Αν γίνει καλός , αν δεν γίνει τοτε κακός για την ίδια την εταιρια. Θα προσπαθήσω να βρω τον καλύτερο τροπο επικοινωνίας μαζί τους για να γίνει η δουλειά μου.:devil:
  13. g.shock

    LG G2

    Δεν είναι κακή ιδέα σου...μήπως θέλεις να ζητήσω και για εσένα κανένα ?
  14. g.shock

    LG G2

    Είναι μαμά..δεν έχω αλλάξει κάτι.
  15. g.shock

    LG G2

    Γιατί όχι ?
  16. g.shock

    LG G2

    Δεν το έστειλα στο service γιατί είχε πρόβλημα το GPS αλλά διότι είχε ένα θέμα με το internet και Επίσης είχε χαραχθεί η οθόνη από το original case της LG (????):tongue: Το αποτέλεσμα ήταν να μου αλλάξουν πλακέτα και οθόνη και όλα καλά. Αυτό έχει συμβεί τον Αύγουστο με το service...με το GPS άρχισε να μου κάνει τα χαζά του τον τελευταίο μήνα Βέβαια δεν θα ξανα δεχτώ να επισκευαστεί Για δεύτερη φορά. ... απαιτώ να γίνει αντικατάσταση.
  17. g.shock

    LG G2

    Συνεχίζει και το κάνει. Μπα ευχαριστώ αλλά δεν θέλω μπώ σε αυτή την διαδικασία. Δεν έχω κάνει τίποτα στο τηλέφωνο. Το θέμα είναι ρε παιδιά οτι το έστειλα άλλη μιά φορά στο service και μέσα σε 2 μήνες πρέπει να το ξαναστείλω, η ιδέα οτι θα μείνω πάλι απο τηλέφωνο μου γυρνάνε τα μυαλά.
  18. g.shock

    LG G2

    Εχω παρατηρήσει οτι το τελευταίο διάστημα στο δικό μου G2 16GB άρχισε να κάνει διάφορα τρελά με το gps. Αργεί να βρει δορυφόρους και οταν τους βρει κάθε λίγο και λιγάκι τους χάνει με αποτέλεσμα να χάνω τον προσανατολισμό μου. Και για να μην κατηγορηθώ άδικα αυτό το πρόβλημα το παρουσιάζει σε ανοιχτό μέρος και όχι μόνο μέσα στην πόλη που η επικοινωνία με τους δορυφόρους είναι λιγάκι "μπουκωμένη¨. Τι με συμβουλεύεται να κάνω ?
  19. g.shock

    Intel 4790K (batch num και λοιπα)

    Ok man...thnx!
  20. g.shock

    Intel 4790K (batch num και λοιπα)

    Θέλω να κανω μια ερώτηση στα παιδιά που έχουν αγοράσει την Maximus vii formula και να δουν εαν τα blocks που φοράει η μητρική ειναι απο αλουμίνιο η απο χαλκό. Η formula vi φορούσε blockακια απο αλουμίνιο και όσοι θέλανε ( οπως εγω) να την βάλουν νερά έπρεπε να αλλάξουν τα μπλοκάκια και να μην έχουν προβλημα με το υπόλοιπο loop τους που απαρτιζόταν απο acetal - nickel.
  21. g.shock

    monitor for photoshop

    Καλημέρα σας, Ρε Seb είπαμε να κάνουμε την υπέρβαση και να πάμε σε αυτό το μόνιτορ το οποίο είναι στα 500€...με αυτό που προτείνεις πρέπει στην επόμενη χρηματαποστολή της τράπεζας να την πέσουμε καραούλι απ' έξω !!! :P:P
  22. g.shock

    monitor for photoshop

    Παίδες έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτά που λέτε...δεν θα πω το αντίθετο. Το θέμα είναι να έχει ενα pc που να μπορεί να έχει ένα all around χαρακτήρα αλλά ταυτόχρονα να κάνει και την δουλειά της. Ξέχασα να πω οτι θα εργάζεται απο το σπίτι οπότε και το γραφείο της δεν είναι και κανένα τεράστιο για να μπορεί να έχει μεγάλη απόσταση απο την οθόνη ...maximum 50cm είναι. Οπότε θα παέι σε 24". Κατά 99% θα πάμε σε HP και πολύ πιθανόν στην HP Z24x.
  23. g.shock

    monitor for photoshop

    Εντάξει ....εάν δεν χρειάζεται ούτε CPU, mobo, ssd, gpu τότε να της πω να αγοράσει της κοπελιάς ένα monitor και τίποτα αλλο και να την κοιτάει !!:rofl:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.