Jump to content



Παρασιτα στα ηχεια


Recommended Posts

Καλησπέρα εχω ενα θεματάκι σημερα με τα ηχεια του PC μου κανουν εναν ηχο ακομα και στην επιφανεια εργασιας και οταν ανοιγω οτιδηποτε που θυμιζει ηλεκτρισμο-παρασιτα τι μπορει να ειναι και πως το αντιμετοπιζω?

Έγινε επεξεργασία από trelohimas
Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασες τα ηχεία σ'άλλο Η/Υ ή πηγή  ώστε να εξαλείψεις ότι είναι θέμα ηχείων?

 

Οχι παιδια δεν εχω τιποτα ασυρματο κοντα στον υπολογιστη μου αλλαξα ηχεια και παλι τα ιδια¨/

 

Αφου δοκίμασες και με άλλα ηχεία και σου κάνει το ίδιο, δοκίμασε με άλλο καλώδιο να συνδέσεις τα ηχεία με την κάρτα ήχου.

 

Επίσης αν έχεις μπλέξει το καλώδιο μαζί με ρεύματα και υπόλοιπα καλώδια δοκίμασε να το περάσεις από άλλο σημείο.

 

Μετά ελέγχεις κάρτα ήχου, αν έχεις κάποια εύκαιρη ή να πάρεις από κάποιον φίλος σου για να δοκιμάσεις.

Έγινε επεξεργασία από idonthave
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Παιδια νομιζω βρηκα τι ειναι εχω τον ασυρματο δεκτη του χειρηστηριου του xbox συνεδεμενο στο pc και πρεπει να κανει παρεμβολες απο το κινητο και ετσι να ακοθγονται τα παρασητα.....

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω εξτρα καρτα ηχου παρατηρησα οτι το κανει οταν εχω δυνατα τα ηχεια ακουγετε πριν το θορυβο ενα τουκ και μετα τα παρασιτα χρουτς χρουτς

Μήπως το πρόβλημά σου δεν είναι πρόβλημα παρασίτων, αλλά μηχανικό πρόβλημα συντονισμού του κουτιού το οποίο τελικά δονεί κάποιο χαλαρό βύσμα και έχεις παράσιτα από μεταβολή της επαφής στο βύσμα;

Δοκίμασε επίσης να δεις αν έχει αποτέλεσμα η τοποθέτηση αντιπαρασιτικών φεριτών στα καλώδια του σήματος, αν είναι common mode θόρυβος θα βοηθήσουν.

Επίσης δες αν το πρόβλημα οφείλεται σε στενή επαφή των καλωδίων του ρεύματος με τα καλώδια του σήματος, αν είναι πολύ κοντά απομάκρυνέ τα!

Εν ανάγκη άλλαξε το καλώδιο του σήματος με ένα που να έχει θωράκιση εξωτερική (πρόσθετο μπλεντάζ) την οποία θα ενώσεις με το σώμα του κουτιού του ενισχυτή σου.

Και κάτι σημαντικό, μην αλλάξεις δυο πράγματα ταυτόχρονα, ένα ένα, γιατί τελικά θα δυσκολευτείς και όταν τελικά θα το φτιάξεις ... δεν θα ξέρεις πως!!!! :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.