Jump to content



Τι κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας στο pc σας; Τι προτιμάτε;


Delijohn

Τι κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας στο pc σας;   

25 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δεν έβαλα πολλαπλή επιλογή γιατί θέλω να δω τι προτιμάτε περισσότερο. Τι είναι αυτό που τρώει τον περισσότερο χρόνο σας όταν περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας στo pc. Αν θέλετε, γράψτε και γιατί προτιμάτε κάτι έναντι κάποιου άλλου.. 

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
Link to comment
Share on other sites

εγώ συνήθως βλέπω σειρές, και περιστασιακά και καμιά ταινία αν βγει κάποια πολύ καλή. Επίσης έχω ένα προσωπικό μπλοκ και περιστασιακά απαντάω σε διάφορα τεχνολογικά φόρουμς.

Link to comment
Share on other sites

πες να τις βάλω.. έβαλα πιο γενικές.. αν είδες ζητάω τι προτιμάτε περισσότερο. Ποιο απ'όλα αν είχες μια επιλογή; Αν είχες 1 ώρα διαθέσιμη μόνο. Αυτό που χαλάς λίγο παραπάνω χρόνο.

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
Link to comment
Share on other sites

ξεκινάω με το να μπω σε game με το που πεθάνω η κολλήσω κάπου το κλείνω οποτε λέω κάτσε να δω τίποτα με το που τελειώνω ταινία η ότι είναι ξανά μπαίνω game με το που ξανά πεθάνω ξανά βγαίνω και συνεχίζω έτσι  :p  :p

Έγινε επεξεργασία από taskos
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.