Jump to content



Heroes of Might and Magic III HD Remake!


Blinky

Recommended Posts

Η σειρα Heroes of Might and Magic ειναι η αγαπημενη μου σειρα στα PC games, αφου στα 1-3 εχω ξοδεψει τοσο χρονο που θα ειχα κανει 2 διδακτορικα!

 

Αναμφισβητητα για τους fans, το ΙΙΙ αποτελουσε την κορυφαια εκδοση του παιχνιδιου, αφου στο 4 τα θαλασσωσανε καπως, και τα 5, 6 αποτελουν απλα fancy 3D εκδοσεις που κατα τη γνωμη μου για να εκσυγχρονισουν τον τιτλο και να φερουν νεους παικτες, χανουν καπως την αισθηση των παλιων τιτλων και ετσι χανουν και τους παλιους fans.

 

Μερικα παιχνιδια πρεπει απλα να μεινουν σε 2D για να διατηρησουν την αρχικη τους αιγλη και να ικανοποιησουν τους true fans. Το ιδιο πιστευω και για τα κλασσικα adventure games πχ, που οσο και να λενε πχ πως ειναι απο πλευρας πλοκης/γριφων κλπ ειναι κορυφαιο, αδυνατω να ασχοληθω με το Monkey Island 4 και μενω κολλημενος στο στυλ του 3.

Σε τετοιες περιπτωσεις τα HD remakes αποτελουν τη χρυση τομη! Αφου διατηρουν το στυλ του αρχικου παιχνιδιου εκσυγχρονιζοντας απλα την αναλυση και φερνοντας την σε σημερινα επιπεδα!

 

Ενω λοιπον το Heroes 7 αναμενεται το 2015 (και μαλλον θα ειναι απλα αλλη μια 3D εκδοση στα πλαισια των 5 και 6), browsαροντας και χαζευοντας πεφτω σε αυτην την τρομερη ειδιση, οτι με την ευκαιρια της συμπληρωσης 20 ετων απο το Heroes I , μας ερχεται ενα τρομερο δωρακι! HD remake εκδοση της καλυτερης εκδοσης Heroes, του ΙΙΙ  !!!

 

Εντωμεταξυ θα βγει και για IOS/Android , ελπιζω αυτο να μην επηρεασει την PC version σε τιποτα....και τοτε καλοδεχουμενο θα ειναι!

 

Περιμενουμε λοιπον τις 29/1/2015 ! (Αχ γιατι να μη το εοχυμε 1 μηνα νωριτερα να κανουμε καλα Xmas :( )

Έγινε επεξεργασία από Blinky
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Αναλογα πως τα εχει ποιασει κανεις... εγω ειχα παιξει το V και ειχα ενθουσιαστει και μετα πηγα να παιξω τα προηγουμενα κι επαθα πολιτισμικο σοκ :D
(εννωειται δεν επαιξα πανω απο μερικα λεπτα).

Παντως ειναι πολυ καλο παλιοι τιτλοι να γινονται remake

Έγινε επεξεργασία από Nick74
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.