giannis rousis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2015 Καλησπέρα σας, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά,Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση για ένα πρόβλημα που έχω. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποιος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσα να αντιγράψω όλο τον σκληρό δίσκο του Η/Υ μου σε έναν άλλον? Μιλάω και για το λειτουργικό σύστημα. Αν γίνεται δηλαδή να μεταφέρω όλα τα δεδομένα του δίσκου μου (που σχεδόν έχει γεμίσει, και αυτό είναι το πρόβλημά μου) σε έναν άλλον σκληρό αλλά μαζί με το λειτουργικό. Έτσι ώστε να μην χρειαστεί νέα εγκατάσταση λειτουργικού ή άλλου προγράμματος απο μέρους μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 6, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Acronis true image 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis rousis Ιανουάριος 6, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 ευχαριστω πολυ...θα το ψαξω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attilas Ιανουάριος 7, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Και εγώ acronis συνιστώ. Απλούστατη και γρήγορη διαδικασία και μπορείς να αποθηκεύσεις το image του δίσκου σε φλασάκι, σε θέση δικτύου, στο cloud.....έχει πάρα πολλές επιλογές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 7, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 (edited) Clonezilla! Ανοιχτό λογισμικό και δωρεάν. ΥΓ Εγώ πάντως 50€ για το acronis δεν τα δίνω. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2015 από gdp77 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 7, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Πολλές εταιρείες δίσκων δίνουν δωρεάν το acronis για clone. Αλλά πρεπει να βρει πχ seagate δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anikologr Ιανουάριος 7, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Hires 10.1 και Norton ghost 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 7, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Ghost και win8 δεν πανε μαζι. Αν εχει 7 ο φιλος ειναι κομπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 8, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 Clonezilla! Ανοιχτό λογισμικό και δωρεάν. ΥΓ Εγώ πάντως 50€ για το acronis δεν τα δίνω.Αν εχεις εστω και ένα δισκο WD υπαρχει δωρεαν εκδοση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 8, 2015 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 (edited) Αν εχεις εστω και ένα δισκο WD υπαρχει δωρεαν εκδοση Έχεις κάποιο link; Σε αυτή την περίπτωση το clone/image πρέπει να γίνει από/προς τον WD δίσκο ή μπορεί να πάρεις image οποιουδήποτε δίσκου; edit: Το βρήκα: https://www.google.gr/search?q=acronis+version+for+wd+hdd&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=kLiuVPzGBZLXaruNgHg Υποστηρίζει μόνο win. Άκυρο για μένα. (Δεν αναφέρει πουθενά πάντως αν μπορείς να πάρεις image δίσκου που δεν είναι wd) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2015 από gdp77 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 8, 2015 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 Όχι δεν μπορείς. Νομίζω έχει παρόμοιο και για seagate Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 8, 2015 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 Υποστηρίζει μόνο win. Άκυρο για μένα. (Δεν αναφέρει πουθενά πάντως αν μπορείς να πάρεις image δίσκου που δεν είναι wd) Μπορει ο προορισμος να είναι WD, το εχω κανει αυτό (από Seagate σε WD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts